Quantcast

Милан Видојевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Синовац

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
121
Да се ми поново вратимо на питање хладњача... Шта о томе каже г. Видојевић

Та прича о камиону-хладњачи, који је извађен из Дунава, надомак Текије, пун лешева шиптара, које су, испоставило се, побили Срби на Косову, закувана је 2001, две године после догађаја у Текији, у кухињи Драгана Витомировића власника "Тимочке крими ревије", који је брзо после избијање афере погинуо у саобраћајној несрећи. Завршава се са несрећним крајем и тврдњом да је неко из државе то прогласио државном тајном и да се све стави ад акта. То, међутим, Витомировића није спречило да и 1999. објави текст о догађају, само тада се тврдило да су Курди били жртве.
- Из многих извора, полицијских и војних, чуо сам да се преко граничног прелаза Вршка Чука, уз сарадњу појединих људи из СУП-а пограничних општина и неких људи запослених на царини, пропуштају камиони у којима се налазе Курди, Aвганистанци и други који желе да се домогну Европе. По истом сценарију кријумчари се и оружје, дрога, а безочност тих криминалних радњи огледа се и у контактима са припадницима бугарске обавештајне службе на граници, преласком наших службених лица на њихову и њихових на нашу страну, што јесно говори о мафијашкој повезаности и кординацији ради кријумчарског ланца – рекао је за "Сведок" Милан Видојевић, новинар и аутор књиге "Операција хладњача".
О нелогичностима које се протурају домаћој јавности, као једна једина истина, Видаковић каже:
- Aфера потопљене хладњаче у Дунаву, у којој су наводно били лешеви шиптара са Косова, наводно убијених од наше полиције, која је потапањем хтела да уништи доказе о злочину, требало је да буде један од звезданих тренутака тужиластва Хашког трибунала против Милошевица. Поготово што су се као сведоци појавили припадници српске полиције, тадашњи блиски сарадник министра полиције Душана Михајловића, који је био на челу радне групе, основане због те афере, Драган Карлеуша и Бошко Радојковић, кримитехничар, који је наводно учествовао у фотографисању и извлачењу хладњаче. Тужиластво је доказе о хладњачи најавило као камен темељац оптужбе о кривици полиције, која је вршила злочине над цивилима на Косову. Већ у току сведочења ове двојице било је јасно да тужиластво превиђа неке битне логичне детаље, и да је цела прича пуна рупа. Направљен је низ грубих материјалних грешака у доказивању. Оно што је интересантно и што је велики минус тужиластва, јесте да нема кључних доказа, фотографија жртава. Имали су само десет снимака камиона споља, а ниједан изнутра, и два сведока.http://www.srpskoogledalo.co.yu
 

Синовац

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
121
Видим да је тема имала 64 прегледа. Нико није има коментар, сви ћуте.

Ћутање је знак одобравања. Одобрава се, потврђује се да хладњача не преставља крунски доказ за наводни геноцид који је починила Србија. Заправо та хладњача не терети Србе ни за какав злочин, већ је све исконструисано...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.