Milanović: Niko više neće ući u Evropsku uniju, možda još Crna Gora

Uzalud čitaš filozofske knjige.Kad si glup,ni to ne pomaže.
lezi zena vezana na zemlji i svi je redom siluju. prolazi lik i kaze sto ne i ja, ionako ce je neki drugi
da muslimane nisu ubijali srbi ubili bi ih hrvati
otvorena vrata automobila i tasna puna dolara se smeje. sto da je ne uzmem, ako ja ne uradim, maznuce je neko drugi

cak i bergsonov pojam zivota pao bi u bosni pred ovakvim razmisljanjem

lezi zena vezana na zemlji i svi je redom siluju. prolazi lik i kaze sto ne i ja, ionako ce je neki drugi
da muslimane nisu ubijali srbi ubili bi ih hrvati
otvorena vrata automobila i tasna puna dolara se smeje. sto da je ne uzmem, ako ja ne uradim, maznuce je neko drugi

cak i bergsonov pojam zivota pao bi u bosni pred ovakvim razmisljanjem
Pda, ja svako jutro razmišljam o tome kako nekoga koknuti a da me ne ulove.
Nisi ti baš čist

Sećam se kad je Zoran Živković septembra 2000., u to vreme gradonačelnik Niša, na jednom predizbornom skupu, govorio kako je cilj demokratske stranke ulazak tadašnje Jugoslavije (SRB + CG) u EU 2007. I nekako je ljudima to zvučalo kao malo prembiciozno, ali ipak, izvodljivo. No, u isto vreme je počeo da kola vic kako će se EU raspasti kad uđemo u nju.
I zamislite, desi se to, uđemo u EU u neko relativno, skorije vreme i EU - kaputt, nema više. Izvinite što se rasturamo, al šta da vam radimo, zakasnili ste na žurku. E, onda mi, iz inata, naravno, sa svim voljnim državama za to, napravimo novu EU i odma uvedemo vize ovima što nisu teli da se ponovo ujedinjuju. Ma šta vize, sankcije da im uvedemo. Šta je Švabo, nećeš u novu EU? E, sa će viš, sad ti neće više izvozimo...? Ne znam, neće im izvozimo više... ma šta mi inače izvozimo Nemačkoj?

Back