milan stankovic zvezdagranda 07

• Začetnik teme Začetnik teme marta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pljuj sta hoces gde hoces! Ja sam dosla ovde da kazem svoje misljenje, kao sto svuda govorim svoje misljenje! Boli me uvo sta drugi misle, ako mi se neko pljuje ja cu da ga pljujem! K'o da niko ne pljuje po rocku, metalu, klasici, reggae-u i svemu ostalom sto slusam!

ne dolazis ti, ali dolaze neki drugi...
inace marge, verovatno iz istog takvog razloga i ja kucklam, kuckam, jos malo kuckam i samo kuckam.
PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan
eto ispljuvala sam ga

difrent from others...:
ti jedes govna????

SORRY, SAMO DEBIL NE MOZE NISTA DA SKONTA,A GOVNA NE JEDEM KAO I SAV NORMALAN SVET,JER TO SU NEPOTREBNI SASTOJCI SVAKOG COVEKOVOG ORGANIZMA I ZATO IH IZBACUJE NAPOLJE I NE VIDIM RAZLOG DA IH OPET UNOSIM SAMO NENORMALNI LJUDI TO RADE,ZAO MI IH JE!!! A JA NISAM KAO ONI!
MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;)
LEP POZDRAV!!! :lol:

NevaDaTaN:
duso, nemoj nas mesat, ako su neki ovde prava s**nja a ne ljudi (kao recimo... ti?) nemora da znaci da smo svi.
i smanji caps lock.
i da, DFO, jede ih i to punoo.

C,C,C,C,C,C,C,C,C,C,C,C,C....NE RAZUMEM ZASTO POSTOJE TAKVI LJUDI STO MRZE SVE OKO SEBE,TI LJUDI STVARNO NE ZNAJU DA UZIVAJU U TAKO DIVNOM ZIVOTU,SAMO GA UNISTAVAJU I BRUKAJU!!! PR. TI !!!!!

P.S. DEFINITIVNO TI VIDOVITOST NE IDE OD RUKE,ZAO MI JE NISI POGODILO/LA, ZA MENE STA VOLIM DA JEDEM,A U PRETHODNOJ SVOJOJ PORUCI SAM OBJASNILA STA SU TO GOVNA! A DA,DA SE GOVNA JEDU VEC BI TE NAKO ODAVNO POJEO.:) :) :) :) :) :) :)

NevaDaTaN:
ne dolazis ti, ali dolaze neki drugi...
inace marge, verovatno iz istog takvog razloga i ja kucklam, kuckam, jos malo kuckam i samo kuckam.
PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan, PU MILAN, pu milan
eto ispljuvala sam ga

ETO SAD MOZES DA IDES! ZBOGOM!!! 8)

grh, izmisli nove fore, vec si se tri puta ponovila... budi malo originalna, toliko je svako pametan... dobro, ukljucujuci tebe skoro svi!Da volim se svadjati, ali neomalovazavam dok drugi nepocnu mene!
i btw, nekanim otici tek sada sa ove teme, pa makar dobila ban ...
i takodje ne mrzim sve oko sebe, nego samo male umisljene lujice, one male sponzorusice sto su umislile da su ribe, i vamo su dobre sa deckima ovo ono, a iza ledja ih i decki pljuju (veruj mi, umesto najbolje drugarice imam najboljeg druga, znam to), one male sponzorusice zaldjene zvezdama tim silnim, nazovi zvezdama tojest, koje bi dupe dale za jedan njihov zagrljaj.

sanjasm:
SORRY, SAMO DEBIL NE MOZE NISTA DA SKONTA,A GOVNA NE JEDEM KAO I SAV NORMALAN SVET,JER TO SU NEPOTREBNI SASTOJCI SVAKOG COVEKOVOG ORGANIZMA I ZATO IH IZBACUJE NAPOLJE I NE VIDIM RAZLOG DA IH OPET UNOSIM SAMO NENORMALNI LJUDI TO RADE,ZAO MI IH JE!!! A JA NISAM KAO ONI!
MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;) MIKI THE BEST! ;)
LEP POZDRAV!!! :lol:
ti si poseban sluchaj,tebi govna izlaze u kontra smeru,na usta.....

popui-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back