nisam htela ni da citam dalje od dve tri strane....kad sam naisla na postove tipa ne dopada mi se kakav je jer je gay doslo mi je da se zapitam,da li je Srbija zaista puna takvih primitivaca koja na osnovu stava o homosexualcima ne moze normalno da rasudjuje o necijim(ne)kvalitetima.....na sta smo mi spali???upravo na to ,da gledamo povrsinu i ne zalazimo u dublje ako nam se ono sto smo prvo zapazili ne dopada.......to je to,plitki smo i povrsni....ja Grand ne podnosim,ali sam par puta cula tog Milana,stvar je naravno ukusa da li vam se on ili njegovo pevanje dopada ili ne......meni se on kao licnost ne dopada,jer mislim da je i previshe svestan svojih kvaliteta,ali glas mi je odlican,naravno da svako ima pravo da kaze suprotno,ali da dodjes s pricom ne dopada mi se jer je gay je smesno...a pritom samo NAGADJATE....a i zapazila sam ovde par fanova Majkl Dzeksona,...Bez uvrede,ali kad vama dodje neko i kaze Majkl je pedofil ili Majkl se izbeljivao vi odmah atak,kako to nije tacno ili kako je bitna muzika,a ovde upravo radite ono sto se radi vasem ''idolu''...onda nemate prava da se uopste bunite...jel Fredi Merkuri bi,jel Elton John gay ili bi ni ne znam,jer George Michael gay,jeste....jel to umanjuje njihov kvalitet i doprinos koji su dali muzici?ne...dajte ljudi ,ajde,za promenu malo budite racionalniji,pokazite da se ne nalazite 50 godina iza nego ispred..... i davno sam i rekla problem u muzici i jeste nastao onda kad je ona pocela da se gleda,a ne slusa!!!