immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina, on je sjajan, ima diiivan stajling, prelepu frizuru, sjajno peva, divna muzika, divna..sanjasm:MILANChE JE NAJBOLJI,NAJLEPSI,NAJSLADJI,SUPER PEVA I IMA COLL IMIDz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A VI SVI STO GA NE VOLITE ZADRZITE SVOJE BEDNE KOMENTARE ZA SEBE I NE GUBITE SE VISE KAO DA STE NEKE SAVRSENE FACE!!! AKO STE LJUBOMORNI NA MILANChETA VAS PROBLEM,A NE MORATE DA GA VREDJATE,KADA BUDETE KAO ON NAJLEPSI,NAJSLADJI,NAJPAMETNIJI,NAJPOPULARNIJI...E ONDA MOZETE NESTO DA KAZETE,A OVAKO BOLJE CUTITE I NE GUBITE SE VISE!!!!!!!!!!! A LEP,VELIKI POZDRAV ZA SVE MILANChETOVE FANOVE!!!;-);-);-)
MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST!;-);-);-);-);-);-);-)
ma ne,ja sam ozbiljan kad kazhem da volim grand i te pesme,vesele shto pevaju pevaljke,volim to....slushaj narodno ponashaj se prirodno,a ne da slushash one repere narkomane i metalce sektashetrick-trick:pa mislim ono...ti si moj idol....8)
ako neko nije primetio ,i ja i maki smo sarkastichni...![]()
tako je,veliki srbi ujedinite se,necemo da slushamo stranci i englezi,ocemo bre domaaaace!!!...ocemo bre nashi ljudi,sinana,muslida,ferida,fikretupacer:istina, on je sjajan, ima diiivan stajling, prelepu frizuru, sjajno peva, divna muzika, divna..
VELIKI POZDRAV ZA SVE KOJI SLUSAJU GRAND![]()
![]()
ti si poseban sluchaj,tebi govna izlaze u kontra smeru,na usta.....
@immph
??????????????????????????????
@katy
gresis jakopropagira se dobra muzika iz sveta,ali propagira se i sund odande,kao sto mi imamo grand,tako i oni imaju njihove pussycat dolls,ciara,cassie i ostala novopecena sranja..samo oni ne mogu da propagiraju turcizam jer nisu sa tih prostora.....oni imaju svoju komercijalu i mi nashu.....nemoj mi reci da i u svetu ne mozes da naidjes na shugave textove,samo sto to na engleskom lepse zvuci.....dakle dobra i losa muzika postoji svuda i uvek ce je biti.....a amerika kao zemlja sa najvise izvodjaca ima i najveci spektar razlicite muzike pa samim tim ima vise da ponudi,zato nam se i cini da ima bolju muziku
Drugacije????cim se pojavi nesto drugacije
ali sigurno ima dvadesetak kvalitetnih i skolovanih glasova
"O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA"
E najgore mi je bilo kada sam videla decu kako u vrticu pevaju zvezde granda i bundu od nerca(devojcica 1razred)
M'da... da su oni skolovani ne bi pevali pred tom stokom tamo nego bi se ozbiljno bavili muzikom.
E bas se raspravlja... 8)