milan stankovic zvezdagranda 07

• Začetnik teme Začetnik teme marta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sanjasm:
MILANChE JE NAJBOLJI,NAJLEPSI,NAJSLADJI,SUPER PEVA I IMA COLL IMIDz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A VI SVI STO GA NE VOLITE ZADRZITE SVOJE BEDNE KOMENTARE ZA SEBE I NE GUBITE SE VISE KAO DA STE NEKE SAVRSENE FACE!!! AKO STE LJUBOMORNI NA MILANChETA VAS PROBLEM,A NE MORATE DA GA VREDJATE,KADA BUDETE KAO ON NAJLEPSI,NAJSLADJI,NAJPAMETNIJI,NAJPOPULARNIJI...E ONDA MOZETE NESTO DA KAZETE,A OVAKO BOLJE CUTITE I NE GUBITE SE VISE!!!!!!!!!!! A LEP,VELIKI POZDRAV ZA SVE MILANChETOVE FANOVE!!!;-);-);-)
MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST! MIKI THE BEST!;-);-);-);-);-);-);-)
istina, on je sjajan, ima diiivan stajling, prelepu frizuru, sjajno peva, divna muzika, divna..
VELIKI POZDRAV ZA SVE KOJI SLUSAJU GRAND :lol: :cool:

@immph
??????????????????????????????
@katy
gresis jako :) propagira se dobra muzika iz sveta,ali propagira se i sund odande,kao sto mi imamo grand,tako i oni imaju njihove pussycat dolls,ciara,cassie i ostala novopecena sranja..samo oni ne mogu da propagiraju turcizam jer nisu sa tih prostora.....oni imaju svoju komercijalu i mi nashu.....nemoj mi reci da i u svetu ne mozes da naidjes na shugave textove,samo sto to na engleskom lepse zvuci.....dakle dobra i losa muzika postoji svuda i uvek ce je biti.....a amerika kao zemlja sa najvise izvodjaca ima i najveci spektar razlicite muzike pa samim tim ima vise da ponudi,zato nam se i cini da ima bolju muziku

@immph
??????????????????????????????
@katy
gresis jako :) propagira se dobra muzika iz sveta,ali propagira se i sund odande,kao sto mi imamo grand,tako i oni imaju njihove pussycat dolls,ciara,cassie i ostala novopecena sranja..samo oni ne mogu da propagiraju turcizam jer nisu sa tih prostora.....oni imaju svoju komercijalu i mi nashu.....nemoj mi reci da i u svetu ne mozes da naidjes na shugave textove,samo sto to na engleskom lepse zvuci.....dakle dobra i losa muzika postoji svuda i uvek ce je biti.....a amerika kao zemlja sa najvise izvodjaca ima i najveci spektar razlicite muzike pa samim tim ima vise da ponudi,zato nam se i cini da ima bolju muziku

Pa, da znas da jeste....mislim, slazem se. Ne propagiraju razvijenije drzave samo dobru muziku. Pogotovo danas, kad se svake nedelje pojave neki novi muzicari i prave pesme preko noci, u mesecu izdaju tri spota, a godisnje dva albuma...
Ja bas i mislim da su ove glupe novajlije zapravo "grandovci" za njihove standarde...
Htela sam i da nagovestim razliku...recimo, Amerikanci propagiraju dobru i losu muziku, dok se kod nas propagira samo losa muzika!!!(za normalne muzicare kod nas jedva mozemo da cujemo od tolike prisutnosti turbofolka)...

Sto se tice malog Stankovica...uzas. U skoli su svi poludeli za njegovom nekom novom pesmom. Nije zdravo koliko ga slusaju, i njega i ostale grandovce...

Ne znam sta imate tolko protiv decka cim se pojavi nesto drugacije odmah je ***** ili narkoman takav mu je imidz i nikome to ne treba da smeta a ako ipak smeta nemoj te da ga slusate i gledate mozete da kazete svoje misljenje ne volim da ga slusam ili volim a ne da za nekog da pricate da je ***** ako ga nezna te.Sto se tice Granda ja ga ne gledam aktivno desi se da neki put pustim da gledam ali ne sve svidaju mi se neki pevaci koji tamo pevaju i niko ne moze da me ubedi da Grand nema kvalitetne pevace nisu svi ali sigurno ima dvadesetak kvalitetnih i skolovanih glasova,Grand je emisija za siroke narodne mase tako da mora da bude zastupljeno sve ali ima onih fosila koje treba odmah skloniti.Emisija Zvezde Granda se meni veoma svidja jer ne propagira one klasicne narodnjake nego stvara nove muzicare koji ce polako da izguraju one fosile,svidjaju mi se svi koji su usli u finale lepo pevaju a favoriti su mi Milan Stankovic,Milan Dincic i Radmila Manojlovic.Sve ovo moze da se zavrsi sa jednom frazom "O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA"

od svih čobana Milanče ima najbolji glas...odma posle Žike Obretkovića...

IMG_0519.JPG

Ne gledam grand, ne volim grand, ne volim muziku iz granda, ali gledam zvezde granda, jer oni nisu dospeli gde jesu ( mada nije to nista veliko ) zato sto imaju bogatog tatu itd. Ali i ono sto je vredelo nasa seljacka drzava je zanemarila, zato ne mogu da podnesem Srbiju, omiljeni pevac mi je Justin Timberlake, slusam r'n'b uglavnom, ali mogu skoro sve, znaci konacno se pojavio neko ko je bar do kolena Justinu ( mislim stil ovo-ono ) i nasi ljudi ga nazivaju pederom itd. itd. ajde, neka im se ne svidja sto tako izgleda, sto se tako oblaci, ali sto je istina jeste da divno peva! Najbolje! A neka tamo seljancura koja nema veze sa glasom bude drugo mesto...c c c c
Nadam se da ce Miki snimiti pesmu u r'n'b fazonu, na engleskom, jer i on voli tu vrstu muzike, jer cu ja biti presrecna! GO MILAN!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back