Naughty_Angel
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Ne lupaj... Razumem da ti se ne svidja kako izgleda,ali mu je glas stvatno dobar!Himovka:A glas mu je k'o pokvarena ploca!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj... Razumem da ti se ne svidja kako izgleda,ali mu je glas stvatno dobar!Himovka:A glas mu je k'o pokvarena ploca!
E, to!!! Pa kako da mu uspe, kad mu friz pravi Panjković!!!Marko say::Po frizuri imitira Richie-a iz US 5, ali mu baš ne uspeva!!!
...ay ?pekan000:Ja mislim da o njemu netreba ni pisati,pa covek je .............G.........
pitacu te nesto ali da se ne ljutish ...Marko say::Po frizuri imitira Richie-a iz US 5, ali mu baš ne uspeva!!!
Billie Jean:Ma prelep je,peva super,to mi je idol...Prosto ne znam sta bih bez njega !!! 8)![]()
DJM:A sto da ga ne vredjamo... mala cavulja, uvlaka i gay...
Raspali se svi oni dabogda... olos...
2good4cyber:
Ne znam da li je smesnije ova kletva, ili lik koji gotivi Canu iznad, bwahah![]()
...ha,ha, citiracu jedno mudro stvorenjeLiza Dennis:Meni je super Dincha! 8-)
DJM:Ja to ono iz dna duse... hahaha
Da trenutno imam mogucnosti ne da bi isprozivao sve "zvezde" turbo folka... (koji su pickin dim) nego bih isprozivao celu politicku scenu i reko bi da mogu da me uhvate za tukija... majke im ga spalim...
2good4cyber:Ulepsao si mi dan, prepisala sam kletvu, lmao! Ma, policiticari su manji seljaci nego "zvezdice", do juce bili lokalni sljamovi, ***** i slepci, danas uzor mladima.
Bwahahahaha! Sto se neko ne ugleda na decka koji je bio prvi na svetu iz matematike?! :-?
Izvinite, fanovi, ali ja to mislim i tacka.
Pa drago mi je da se neko slaze sa mnom !!!Bllade:i meni isto kakva slucajnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Dincha je konza...8)Liza Dennis:Meni je super Dincha! 8-)