Naughty_Angel
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Ne lupaj... Razumem da ti se ne svidja kako izgleda,ali mu je glas stvatno dobar!Himovka:A glas mu je k'o pokvarena ploca!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj... Razumem da ti se ne svidja kako izgleda,ali mu je glas stvatno dobar!Himovka:A glas mu je k'o pokvarena ploca!
E, to!!! Pa kako da mu uspe, kad mu friz pravi Panjković!!!Marko say::Po frizuri imitira Richie-a iz US 5, ali mu baš ne uspeva!!!
...ay ?pekan000:Ja mislim da o njemu netreba ni pisati,pa covek je .............G.........
pitacu te nesto ali da se ne ljutish ...Marko say::Po frizuri imitira Richie-a iz US 5, ali mu baš ne uspeva!!!
Billie Jean:Ma prelep je,peva super,to mi je idol...Prosto ne znam sta bih bez njega !!! 8)![]()

DJM:A sto da ga ne vredjamo... mala cavulja, uvlaka i gay...
Raspali se svi oni dabogda... olos...

2good4cyber:
Ne znam da li je smesnije ova kletva, ili lik koji gotivi Canu iznad, bwahah![]()
...ha,ha, citiracu jedno mudro stvorenjeLiza Dennis:Meni je super Dincha! 8-)
DJM:Ja to ono iz dna duse... hahaha
Da trenutno imam mogucnosti ne da bi isprozivao sve "zvezde" turbo folka... (koji su pickin dim) nego bih isprozivao celu politicku scenu i reko bi da mogu da me uhvate za tukija... majke im ga spalim...
Ulepsao si mi dan, prepisala sam kletvu, lmao! Ma, policiticari su manji seljaci nego "zvezdice", do juce bili lokalni sljamovi, ***** i slepci, danas uzor mladima. 2good4cyber:Ulepsao si mi dan, prepisala sam kletvu, lmao! Ma, policiticari su manji seljaci nego "zvezdice", do juce bili lokalni sljamovi, ***** i slepci, danas uzor mladima.
Bwahahahaha! Sto se neko ne ugleda na decka koji je bio prvi na svetu iz matematike?! :-?
Izvinite, fanovi, ali ja to mislim i tacka.

Pa drago mi je da se neko slaze sa mnom !!!Bllade:i meni isto kakva slucajnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma Dincha je konza...8)Liza Dennis:Meni je super Dincha! 8-)