МИЛАН СТ ПРОТИЋ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што волим кад се сетим некога ко је некад бијо мудо а сад га се нико не сећа.

Као например у политици поменути Ст Протић или Душан Михајловић, или у музици Славко Бањац и Баша који су јахали деведесетих.

Lepotinja bas i nije, ali vrlo zivahan, bez problema:

Милан Ст. Протић (Београд, 28. јул 1957) је српски политичар, амбасадор Србије у Швајцарској и заменик председника Демохришћанске странке Србије.

Милан Ст. Протић је директор студија на високој школи, Академија за дипломатију и безбедност у Београду.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Милан_Ст._Протић

In January 2009, St. Protić was appointed Ambassador to Switzerland and Liechtenstein.
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_St._Protić

Ako dobro pratim, trebalo bi da mu je istekao ambasadorski mandat.

Страшно је што су за време досманлијског пуча огромну власт добили разни маргиналци за које нико никад не би гласо, чиме је директно прекршена воља народа.

Страшно је што су за време досманлијског пуча огромну власт добили разни маргиналци за које нико никад не би гласо, чиме је директно прекршена воља народа.

A ostali su kao... bolji?

Da li bi neko glasao za "druga Malog" trenutno gradonacelnika Beograda da je sam bez stanke na izborima? :whistling:

То је онај што је глумио код оне хрватскошиптарске ***** хероинске зависнице у серији која је била популарна мрачних деведесетих а покушали су да раде наставке исте серије након дваес година.

Исто је био и телохранитељ Владану Батићу у том мрачном периоду.

Сећам се да сам га гледао како се правда причом да је Америка декадентна, да је то тренд и да он мора да га прати. Једино што не знам је које је декадентне приче он возао по Америци.

Шеки Турковић је још увек актуелан, док набример се слабо ко данас сећа Даче Дака, Бит Стрита и Горана Димитријадиса Диме.

Eh Šeki,Šeki je institucija kao i drugi srpski pevači iz Srbiju.

- - - - - - - - - -

Вук Обрадовић је рахметли још од 2008. године.

Znači,ne radi ništa već 6 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back