u čijoj pozadini?ja delujem u pozadini.

pozadinci su uvek tu kad se pravi kult ličnosti nekog vladara...ne izlaze iz pozadine vladara...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u čijoj pozadini?ja delujem u pozadini.
ratovi se ne dobijaju na frontu vec u pozadini.u čijoj pozadini?
pozadinci su uvek tu kad se pravi kult ličnosti nekog vladara...ne izlaze iz pozadine vladara...
Marko Đurić je zadnji admiralratovi se ne dobijaju na frontu vec u pozadini.
Иаки ми Протић није готиван,овде је у праву. Вуле је чедо запада и истока,нема тај петљу да се окрене једнима или другима. Овамо продаје спику паштетарима о некој тобоже независности и неутралности.
ovim sns magarcima smeta dos, pljuju po dosmanlijama, kao oni rušili državu, a ne smeta im taj đurić koji je bio kolovođa u rušenju slobeMarko Đurić je zadnji admiral
Tako i treba.. nismo mi Srbi jednoumnii!?Vidiš li ti što oni pišu o Predsedniku Republike gospodinu Aleksandru Vučiču, moj ti!??!!
Diktator Vučić voli buljouvlakače, recimo pohvalio je ono "dete i čeljade" koje ga hvali na TV.ovim sns magarcima smeta dos, pljuju po dosmanlijama, kao oni rušili državu, a ne smeta im taj đurić koji je bio kolovođa u rušenju slobe
ali bi se o maloumnosti dalo razgovaratiTako i treba.. nismo mi Srbi jednoumnii!?
па да, многи су наивно веровали да је Милошевић био само једна ружна фаза на путу Србије ка демократији, и да се након 5. октобра Милошевић више неће поновити. поновио се, и овај нови Милошевић успоставио је још чвршћу диктатуру. а шта нам јемчи да се после њега неће појавити неки трећи, четврти, пети Милошевић? Устав Републике? можда ЕУ то неће дозволити?meni se ovaj deo izuzetno dopao
„Kad hoćete republiku i direktno biranje – ovo možete da dobijete. Tako je bilo sa Brozom i Miloševićem, pa sad i treći put ponavljate istu grešku. To je kad hoćete direktno biranog predsednika – ima da vam se penje na glavu i noću i danju. Ovo je odgovor jednog ciničnog monarhiste, kakav sam ja”, poručuje Protić.
Tako i treba.. nismo mi Srbi jednoumnii!?
I u monarhiji može nastati tiranin.па да, многи су наивно веровали да је Милошевић био само једна ружна фаза на путу Србије ка демократији, и да се након 5. октобра Милошевић више неће поновити. поновио се, и овај нови Милошевић успоставио је још чвршћу диктатуру. а шта нам јемчи да се после њега неће појавити неки трећи, четврти, пети Милошевић? Устав Републике? можда ЕУ то неће дозволити?све док постоји институција Председника Републике, постојаће и изазов да се неко преко тога инсталира као тиранин. потребна је само амбиција.
Dok god postoji tvoja Rusokina, postojaće i pojam dikatature.па да, многи су наивно веровали да је Милошевић био само једна ружна фаза на путу Србије ка демократији, и да се након 5. октобра Милошевић више неће поновити. поновио се, и овај нови Милошевић успоставио је још чвршћу диктатуру. а шта нам јемчи да се после њега неће појавити неки трећи, четврти, пети Милошевић? Устав Републике? можда ЕУ то неће дозволити?све док постоји институција Председника Републике, постојаће и изазов да се неко преко тога инсталира као тиранин. потребна је само амбиција.
па да, многи су наивно веровали да је Милошевић био само једна ружна фаза на путу Србије ка демократији, и да се након 5. октобра Милошевић више неће поновити. поновио се, и овај нови Милошевић успоставио је још чвршћудиктатуру. а шта нам јемчи да се после њега неће појавити неки трећи, четврти, пети Милошевић? Устав Републике? можда ЕУ то неће дозволити?све док постоји институција Председника Републике, постојаће и изазов да се неко преко тога инсталира као тиранин. потребна је само амбиција.
To su sinonimi, neznalico.ово је обична Тиранија !
Далеко је то од Диктатуре
Dok god postoji tvoja Rusokina, postojaće i pojam dikatature.
To su sinonimi, neznalico.
да, али Вучићеву диктатуру је овде инсталирала ЕУ. то је један врло отрежњујући податак. према томе, не можемо се надати да нам стране силе (Истока и Запада) желе добро. треба да сами себи желимо добро. значи, треба укинути злоћудну институцију Председника Републике.Dok god postoji tvoja Rusokina, postojaće i pojam dikatature.
време апсолутистичких монархија у Европи је давна прошлост. а време републиканских диктатура је актуелна садашњост. и не само у Србији, него чак и у самој ЕУ. зато што су републике плодно тло за развој такве појаве. зато треба укинути институцију Председника Републике јер је она отворен позив за успостављање диктатуре. та институција је стална претња демократији. темпирана бомба.I u monarhiji može nastati tiranin.
Ali, stvar je unekoliko lakša, jer znaš da je tom nekom predak podigao Prvi ili Drugi srpski ustanak, a nije bio anonimni kozočuvar iz Čipuljića Donjijeh.
данас јесу, али у историјском контексту нису. диктатура је била привремено (временски ограничено) ванредно стање, кад државни разлог захтева екстремне мере да се очува или поврати легитимни уставни поредак. самим тим и диктатура је била законита. тиранија је незаконито, нелегитимно и противуставно стање кад једна особа, уз подршку руље, приграби сву власт и успостави страховладу. то је владавина голом силом и терором.To su sinonimi, neznalico.
Srbija je samo geografski u Evropi.време апсолутистичких монархија у Европи је давна прошлост
SAD, Nemačka, Švajcarska, Irska, Finska, Island, Portugalija, Italija, Austrija, Izrael, Češka pa čak i Hrvatska, Grčka, Rumunija nisu nikakve diktature iako se radi o republikama.а време републиканских диктатура је актуелна садашњост
Ja sam tog 5. oktobra bio ispred skupštine, što ti sigurno nisi. Ali nisam bio sa plaćenicima, otporašima i ostalim revolucionarima, takvih se gadim. To što vi želite sve da otmete i ukradete nekim nasiljem jer nemate znaja za drugi način je vaša sramota. Dobro, ti sigurno ne bi išla u nasilje ili bilo gde ako je neka frka, ti si intenet heroj. Ali zato, krađa, rodbinske veze i stalja muljanja kako bi dobili posao su vam veoma bliska. Upravo je tako i pomenuti praktikant terorizma uvalio guzicu u ambasadu u SAD, iz koje je brzo oteran i odveden u Švedsku, da tamo glumi ambasadora, samo bez prava glasa.Da li si ti 5. oktobra nosio masku iako nije bio izmišljen kineski virus
Nekako mi je to u tvom karakteru, da stalno nešto cvikaš
Srbija je samo geografski u Evropi.
Mentalno je negde između levanta i Centralne Azije. Tako da bi monarhija u Srbiji podsećala na one bliskoistočne sultanate i despotije, samo bez nafte naravno.
SAD, Nemačka, Švajcarska, Irska, Finska, Island, Portugalija, Italija, Austrija, Izrael, Češka pa čak i Hrvatska, Grčka, Rumunija nisu nikakve diktature iako se radi o republikama.