Miks Market ruski u centru beograda!

Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!

Pogledajte prilog 1744795
Pogledajte prilog 1744796
Video sam pre neki dan da se otvara. Nisam znao da su otvorili još dve kod Vuka i na NBG u Jurija Gagarina. Bio sam ti kod Vuka i ono je bruka skupo i veoma mala radnja.Čips Lays 440. Jogurt litar 200 , kefir 300 ili 350. Ribe konzerve po 300 + .

Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!

Pogledajte prilog 1744795
Pogledajte prilog 1744796
Kad mene ima neki 'MERE' koji msm da nije ruski, ali ima dosta ruske robe. Prije par godinama je bilo pola ruske robe, sad možda ima oko četvrtina. Cjene su tu generalno povoljnije nego poznatijim i masovnijim marketima.

Borsc je samo jedan od pokazatelja koliko je taj narod vekovima bio gladan.
Ruska nacionalna jela su uglavnom krs.
Ne znam zašto su se ljudi ovde navrzli na borš kao da je nešto loše.

To je meni fantastično ukusno i zdravo jelo, služim ga sa pavlakom kao čorbu za predjelo obično.

Verzija sa mesom može da bude i glavno jelo, isto kao i naš sladak kupus sa mesom.

Čuo sam da se uskoro otvara izraelski market u Beogradu. :mrgreen:
😡

Iako, nemam neke posebne predrasude u vezi hrane osim već prozvanih Engleza i istočne Europe. Mediteran generalno ima dobru hranu, a tu potpada i Izrael plus dosta muslimanskih država.
Npr. kada si pravim humus, radim po izraelskom receptu.
Kebap isto volim.
Prema japanskoj kuhinji sam dosta sumnjičav, donekle prema indijskoj, ali ne mogu 100% reći.

😡

Iako, nemam neke posebne predrasude u vezi hrane osim već prozvanih Engleza i istočne Europe. Mediteran generalno ima dobru hranu, a tu potpada i Izrael plus dosta muslimanskih država.
Npr. kada si pravim humus, radim po izraelskom receptu.
Kebap isto volim.
Prema japanskoj kuhinji sam dosta sumnjičav, donekle prema indijskoj, ali ne mogu 100% reći.
Samo sam se šalio Jugo,ne otvara se ništa izraelsko u BG.:mrgreen:

Back