Mikrofon nece ....i nece.....I NECE DA RADI! :((((

I gde da pogledam koja mi je audio karta i windows...?

Idi na ikonu < My Computer > misem, zatim desni klik, izaberi Properties i klikni ;)
Tu ti pise koji ti je Windows XP ...SP2 ili SP3 lol

Za audio kartu oko informacija i testiranja iste :

Klikni na < START > onda < Run > upisi u pojlu Open : dxdiag ....zatim < OK >
Kada se pojavi prozor < DirectX Diafnostic Tools > idi na Tab < Sound > i tu treba pisati u levom uglu koja ti je Audio karta ;P
A mozes i testirati Audio na Tabu < Music >

Hvala ti na tvojoj pomoci,ali kao sto nisi primetio,ja koristim realtek hd,a ne soundmax...Znam kako se namesta mikirofon,ali je kod mene izgleda veci neki problem,nazalost...
Каквe везе има да ли се ради о Realtek HD-u или Soundmax-u и као што ти ниси приметила, тамо се не говори о Realtek HD Audio Manager-u, већ о аудио подешавањима у оквиру Sounds and Audio Devices.

И једно онако питањце... тај микрофон си боцнула у онај розикасти прикључак на звучној картици?... а и сигурна си да је исправан, мислим пробала си га можда и на неком другом компу чисто да видиш да стварно ради.

Hmmmm....Pre neki dan pricam sa sestrom preko skajpa,tj pocinjemo da se kuckamo,a mikrofon je ostao ukljucen jos od onda kad sam ga pokusavala da ga namestim...I odjednom ona kaze kako sve cuje sta se desava kod mene u sobi....Dok mi nije napisala sta sam joj tacno rekla,nisam joj poverovala da me cuje...:) Uglavnom mikrofon mi RADI! Samo sto ne moze da se peva na njega,i vristi po kuci,tj ne mozes da cujes ti sta pricas u mikrofon :))),mada to mi ni ne treba,bitno da je proradio! :))) Hvala svima na pomoci....:)

Back