Mikrofon nece ....i nece.....I NECE DA RADI! :((((

snimi nesto preko Sound Recorder-a iz Win-a ako je tu sve u redu onda u SKYPE-u imas podesavanja samo za taj program po default-u bi trebalo da ti prepozna zvucnu karticu, koju je mozda nije dobro prepoznao tako da moras namestiti, mala je verovatnoca ne prepozna ali sanse uvek postoje ili prvo pogledaj o Device Manager da ti ne stoji slucajno uzvicnik pored zvucne

Uopste ne cujem mikrofon na slusalicama da radi,kao mrtav je....E sad,stvari stoje ovako...Nisam strucna i ne razumem se,ali pokusacu da objasnim....Kada udjem u recording control,meni je u advanced controls onemoguceno da udjem,uopste ne mogu da podesavam nista...Znam da se podesava ovako....
.Uradila sam sta su objasnili da treba,ali nista.... :((((

Pokusaj sa ovim podesavanjima :

gigabytega965pdq6mboand.jpg

Nemoj plz ;) hehe

Znas sta ...hmm... mozes kupiti novu Audio kartu (Sound Card ) Uninstalirati sve drajvere koje imas sada, iskljuciti sadasnju Audio kartu na ploci u BIOS-u
Instalirati ovu novu i to bi trebalo raditi dobro ;DDD

BTW...Gledam po forumima sada i Tona ljudi ima iste probleme kao ti sa tom Record- opcijom xD

Dovnloadiraj i Instaliraj najnoviju verziju Realtek drajvera i restartuj PC

Idi u C:\Program Files\Realtek\InstallShield i lociraj aplikaciju < MicCal.exe >

Prvi prozor: Pokren je i klikni < Next >
Drugi prozor: Izaberi uredjaj za snimanje ( record device ) ----->" Realtek HD Front Pink Jack" ili koju imas u opcijama ;)
Treci prozor: Sada pomeri klizac do 0%, onda opet vrati na 100% ...Klikni < Next >
Cetvrti prozor: Klikni < Record > ignorisi sve Error message klikom na < Cancel >

http://www.techspot.com/vb/topic38366.html <------ pogledaj na ovom forumu ..ima puno resenja ;)

Pa kazem ti,sve moguce sam probala....Nisam bas totalni duduk,ali to sto si mi sad predlozio,ipak je nemoguca misija za mene,toliko se ne razumem...Ne znam sto je to toliko komplikovan ovaj realtek...:(

To je mnogo lakse nego ovaj problem koji ima neki veliki Bug na drajverima za tvoju Audio kartu ;)

Kao da nisu kompatibilni jedan sa drugim lol ;-)

Kako ti se zove Audio karta na ploci ?? , treba mi puno ime, da ti pronadjem neki dobar drajver lol
I koji Windows XP imas, SP2 ili SP3 ??

Ti se tako trudis da mi pomognes,hvala ti punooooo... :))) samo nzm gde da skinem najnoviju verziju drajvera???? :)

nvm bb ;-) wink

Kazi mi koja ti je Audio Karta i ja cu ti naci lol :))

Puno ime ..npr. Realtek HD AC883 ...lol

Probaj ovde i dovnloadiraj: < High Definition Audio Codecs (Software) > sledi uputstva samo ;P

http://www.realtek.com.tw/downloads/

Back