leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je neki novi recept, gde se belanca suše u rerni, pa ostaju ovako lepa, sočna i hrskava istovremeno. Nego, da izreklamiram gde sam to našla, fantastičan sajt.
http://www.blogoye.org/kuhinjica/Recepti+u+slikama+11/

Dobro jutro...samo da vas pozdravim....ovih dana sam bila u velikom poslu, spremala sam za Slavu, sve je lepo prošlo...nadam se da ću imati više vremena za forum....
Zorice, one baklave izgledaju jako lepo....
Determinanta.......... a tek ptičje mleko što je ....mmm , mnogo dobro izgleda.....ali sad slatko bolje da ni ne gledam....moraću malo da predjem na zdravu hranu.... bolje reći dijetu....praznici ostavljaju posledice...
Nedostajala si mi na forumu Magda
a Determinantna postavilu sliku ptičijeg mleka a to obožavam, baš sam davno pravila
stalno mi se vrti po mislima ptičije mleko a imam još kolača pa mi je bezveze još slatkog da pravim
još da su i drugi zainteresovani, pa hajde ali samo za mene neću
Ovo mi je tako poznato... za mene samu , ne bih napravila ali da neko od mojih spomene, kad će biti na primer neki kolać, meni to uopšte nije teško već isti dan ili sledeći da napravim.... ali se ponekad zapitam kad će meni neko tako da ugadja....nikad....
Još ovog meseca ima da se praznuje. Kako ću se izvući, a da ne jedem? Ufffffffffffff! Sve je tako lepo i primamljivo. Inače, ja pravim i za sebe, bogami, nije mi mrsko. Primetila sam da moja mama jedino slatko jede kad ja pripremim obrok, to je, valjda, jer joj je dodajilo pripremanje? Kad će meni da dojadi?