Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bd2006.gif
[/url] Comments - Graphics[/img][/IMG]

Nemoj žališ, Melita i nije nešto posebno, neće da vam fali, sigurno neću doći, ali to ne znači da mi svi vi niste posebno dragiz:)

z:) Svako je poseban na svoj nacin , al to netreba da sprecava nikog da se druzi.. I ja znam da budem prgav i da puknem u momentu zbog sitnice pa se posle smirim .

I nemoj da pricas da neces da nam falis kad ,ja barem mislim , da je to i misljenje ostalih , falices

Od mene Toliko . Ostali neka kazu.

I moram u petak pre podne za jedno lepo mesto na obali Tise na groblje na godisnjicu smrti oca . ..Prodje ocas 23 godine . Leti vreme .

U ovom segmentu nismo istomišljenici. Nismo li se milion puta u životu uverili u onu narodnu "koga nema bez njega se može (i mora)"?

Mozda je pravilnije trebalo pisati I nemoj da pricas da neces da nam falis kad ,ja barem mislim , da je to i misljenje ostalih , falices .Al ako nedodjes i bez tebe ce mo se druziti

I slazem se sa tobom Determinanta .

Dobro veche....Lepo se odmarajte ako ste u krevetu ......Ako niste sami tamo vidite sta cete.....Ako ste se nesto nadrndali na nekoga neka vas prodje jer sve sto dodje mora i da prodje.....Dodjite da se izljubimo ko ljudi , popijemo ko sta moze , ispricamo malo...Sto ste bre nakraj srca pa trte mrte, moze ne moze.......Pa nismo se bre ovde razvodili i delili imovinu....Ne znam da li je koja suvisna rec negde pala na pp i slicno ali ako i jeste jebezhga......I sa decom nekada bude tako pa sta se tu moze. Godine su kad lako j..e lud zbunjenog ali sto bih ja volela sve da vas vidim nemate pojma.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back