Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Popisala sam inventar, sitni su sati, valja malo odspavati.
Do ujutro...
wideb_fajront_republika.jpg

Dobro jutro...samo da vas pozdravim....ovih dana sam bila u velikom poslu, spremala sam za Slavu, sve je lepo prošlo...nadam se da ću imati više vremena za forum.... :)

Zorice, one baklave izgledaju jako lepo....

Determinanta.......... a tek ptičje mleko što je ....mmm , mnogo dobro izgleda.....ali sad slatko bolje da ni ne gledam....moraću malo da predjem na zdravu hranu.... bolje reći dijetu....praznici ostavljaju posledice...

Dobro jutro svima,
u našoj mijani sve štima, nema ni viška ni manjka, ima kolača, svi smo tu
eto baš lepo,
želim vam da svi budete zadovoljni i srećni
mene polako hvata, u subotu odlazi sin
znala sam da će dve nedelje proleteti
pre neki dan hteo je da mi pomogne
da izvadi pečenje iz rerne
sklonila sam ga i rekla da će se on opeći
a on mi kaže:
ti si zaboravila majka da ja tri godine živim sam, a imam i šporet
a ja i dalje hoću da ga zaštitim
z:)

Dobro jutro...samo da vas pozdravim....ovih dana sam bila u velikom poslu, spremala sam za Slavu, sve je lepo prošlo...nadam se da ću imati više vremena za forum.... :)

Zorice, one baklave izgledaju jako lepo....

Determinanta.......... a tek ptičje mleko što je ....mmm , mnogo dobro izgleda.....ali sad slatko bolje da ni ne gledam....moraću malo da predjem na zdravu hranu.... bolje reći dijetu....praznici ostavljaju posledice...

Nedostajala si mi na forumu Magda
a Determinantna postavilu sliku ptičijeg mleka a to obožavam, baš sam davno pravila
stalno mi se vrti po mislima ptičije mleko a imam još kolača pa mi je bezveze još slatkog da pravim
još da su i drugi zainteresovani, pa hajde ali samo za mene neću

Nedostajala si mi na forumu Magda
a Determinantna postavilu sliku ptičijeg mleka a to obožavam, baš sam davno pravila
stalno mi se vrti po mislima ptičije mleko a imam još kolača pa mi je bezveze još slatkog da pravim
još da su i drugi zainteresovani, pa hajde ali samo za mene neću

Ovo mi je tako poznato... za mene samu , ne bih napravila ali da neko od mojih spomene, kad će biti na primer neki kolać, meni to uopšte nije teško već isti dan ili sledeći da napravim.... ali se ponekad zapitam kad će meni neko tako da ugadja....nikad....

Još ovog meseca ima da se praznuje. Kako ću se izvući, a da ne jedem? Ufffffffffffff! Sve je tako lepo i primamljivo. Inače, ja pravim i za sebe, bogami, nije mi mrsko. Primetila sam da moja mama jedino slatko jede kad ja pripremim obrok, to je, valjda, jer joj je dodajilo pripremanje? Kad će meni da dojadi?

Nesmem da Ti odgovorim . Mozes da me gadjas virtuelno z:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back