determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj pa šta mi radiš? mene mrzi...Naravno, ni jedna dijeta nije tako efikasna kao ona koja započinje ponedeljkom, a do tada...
Moram ponovo prati kosu, al' ne marim.![]()
evo sada krećemo od Ponedeljka
![]()
od kojeg ponedeljka, nije precizirano.....inače, ni meni ne bi smetalo da se priključim....samo je teško doneti takvu odluku....prošle godine u oktobru i novembru sam ukinula sebi sve vrste slatkiša, testenine, šećer, kolače...mislite da je bilo efekta ?! ništa ! možda , to već u ovim godinama ide mnogo teže....One valjkaste su sa domaćim džemom od kajsija, a trouglaste sa oraJima.auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ja isto tako mislim.... to je od homona..... mi ne jedemo mnogood kojeg ponedeljka, nije precizirano.....inače, ni meni ne bi smetalo da se priključim....samo je teško doneti takvu odluku....prošle godine u oktobru i novembru sam ukinula sebi sve vrste slatkiša, testenine, šećer, kolače...mislite da je bilo efekta ?! ništa ! možda , to već u ovim godinama ide mnogo teže....

sada još postavi sliku pudinga od vanile i onaK ću oDkačit, samo me dražiš.
sve što si postavila ja volim, a nisam baš za kolačima
ali ptičije mleko, palačinke i puding volim
lažem..... volim i pirinač u mleku tj sutlijaš![]()
Haha, grozni smo, čuj Goliju i cimet!
I to posuto sa cimetom i secerom

Ljudi, hvala. Hajde se nađemo u "Bodišu" na kafici danas? Biću tamo oko podneva, ako ne bude nekog velikog kijameta. Apropo vremena, pre 52 godine, kad sam rođena, mama kaže da je to bila zima sa najviše snega od kako ona pamti (a pamti). Mame i bebe su ostale duže u bolnici zbog toga, pa sam tako ja svoj život započela leškarenjem.![]()

Nisam smela da obećam da ću da dodjem....čekala sam sina, a nije se znalo kada dolazi....evo ga sad je otišao.....i sad bih već zakasnila da dodjem...nadam se drugoj prilici da se vidimo i upoznamo uživo..Ljudi, hvala. Hajde se nađemo u "Bodišu" na kafici danas? Biću tamo oko podneva, ako ne bude nekog velikog kijameta. Apropo vremena, pre 52 godine, kad sam rođena, mama kaže da je to bila zima sa najviše snega od kako ona pamti (a pamti). Mame i bebe su ostale duže u bolnici zbog toga, pa sam tako ja svoj život započela leškarenjem.![]()
pokloni za rođendan
![]()
![]()