Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo sada krećemo od Ponedeljka
z:)

:hahaha: od kojeg ponedeljka, nije precizirano.....inače, ni meni ne bi smetalo da se priključim....samo je teško doneti takvu odluku....prošle godine u oktobru i novembru sam ukinula sebi sve vrste slatkiša, testenine, šećer, kolače...mislite da je bilo efekta ?! ništa ! možda , to već u ovim godinama ide mnogo teže....

Cure, ni jedna brzometna dijeta nije poželjna u ovim godinama. Od kako sam dijabetičar (istina nedokazani-nisam išla kod spec.), sebi samo "o praznicima" dozvoljavam slatkiše i grickalice. Ništa beli šećer, hleb i testo, sve ostalo u malim obrocima. Za 4 meseca sam skinula 12 kg, što je super, jer sam se pre toga ugojila za kratko vreme 10 kg.

:hahaha: od kojeg ponedeljka, nije precizirano.....inače, ni meni ne bi smetalo da se priključim....samo je teško doneti takvu odluku....prošle godine u oktobru i novembru sam ukinula sebi sve vrste slatkiša, testenine, šećer, kolače...mislite da je bilo efekta ?! ništa ! možda , to već u ovim godinama ide mnogo teže....
ja isto tako mislim.... to je od homona..... mi ne jedemo mnogo :zcepanje:

I to posuto sa cimetom i secerom

Dobro jutro golija i devojke. Na konto cimeta, pre par nedelja sam na RTV gledala neku emisiju o zdravlju, ima mislim svake Subote pre podne. Jedan čika doca je rekao da svakodnevno konzumiranje jedne kaf.kašičice simeta u bilo koje vreme reguliše šećer u krvi, masnoću i krvni pritisak.
U Nedelju sam bila kod komšinice došla joj sestra iz Mađarske, nisam je videla 5.g. i zabezeknula sam se kako žena dobro izgleda. Kaže da je njena dijeta već više od dve godine jedna kaf.kašičica cimeta dnevno, ona smaže uveče pre spavanjaz:hm:

Rodj.jpg
Pogledajte prilog 167381

SRETAN RODJENDAN DETERMINANTA

Ljudi, hvala. Hajde se nađemo u "Bodišu" na kafici danas? Biću tamo oko podneva, ako ne bude nekog velikog kijameta. Apropo vremena, pre 52 godine, kad sam rođena, mama kaže da je to bila zima sa najviše snega od kako ona pamti (a pamti). Mame i bebe su ostale duže u bolnici zbog toga, pa sam tako ja svoj život započela leškarenjem. :)

Ljudi, hvala. Hajde se nađemo u "Bodišu" na kafici danas? Biću tamo oko podneva, ako ne bude nekog velikog kijameta. Apropo vremena, pre 52 godine, kad sam rođena, mama kaže da je to bila zima sa najviše snega od kako ona pamti (a pamti). Mame i bebe su ostale duže u bolnici zbog toga, pa sam tako ja svoj život započela leškarenjem. :)

Vrlo rado bi Vam se pridruzio , al nisam planirao put ka SU , a i imam nekih drugih obaveza juznije .

U svakom slucaju prijatno druzenje .:veseljaci::veseljaci:

Nisam smela da obećam da ću da dodjem....čekala sam sina, a nije se znalo kada dolazi....evo ga sad je otišao.....i sad bih već zakasnila da dodjem...nadam se drugoj prilici da se vidimo i upoznamo uživo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back