Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ma ne svadjamo se ozbiljno.
Samo se izvredjamo i onda sledeci put je sve oke...samo govorimo ono shto mislimo...
kod mene nije tako
nisam rekao ni pola onoga sto mislim, ali necu ni da govorim, zao mi je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se izvredjamo i onda sledeci put je sve oke...samo govorimo ono shto mislimo...
Hvala Andjela.
Eto vidish,nas dve se odlichno razumemo... (:

nije ispala neka zestoka svadja...

e a sad ako moz' da mi neko kaze....
ko se svadjao sa kim i zbog cega......nemam zivaca da kopam po prethodnim stranicama
P.S.cisto me 'nako zanima![]()
pogledaj...
opet ce poceti svadja ako neko spomene nesto![]()
zato bolje da ne spominjemo...![]()
zasto mene citiras...
bas me briga, sto se mene tice ja bih mogao jos da se svadjam...![]()

nije problem uopste.ps. sto se tice citiranja pourquoi te ne bi citirala?![]()
ok, necu te citirati, verovanto smo ja i ryd na tvoj blok listi...
pfff...
bitna stvar...
opusti se. (;
Mogu i ja da se svadjam u beskonachnost ali zashto bih troshila zivce...
Napokon mi se javila Anushka i ja sam sada happy i bash me briga za sveee... (:
Ale eto...
posvadjali smo se ja i funny! a sve to zbog toga shto on izaziva i ne shvata da njegov humor nije svima zanimljiv.
A i kernulo je sve zbog Nadrealiste... Rekla sam da je dechko lep pa je funny! odma pocheo da provocira na shta sam mu ja rekla da se ponahsa kao dete od tri godine,a on se uvredio pa smo nastavili dalje... nishta bitno...

sto se mene tice jos bolje...
ps.sve smo lepo i tacno rekle.![]()

ljudiiii
nije forum mesto za svadjanje
nego za zaebanciju
sta vam je bre![]()

joj sto bih jos mnogo toga tebi rekao @ngel@, ali necu...a veruj mi da mnogi dele isto misljenje kao ja, o tebi! znaci ne mozes da verujes kako...ma nije bitno...
mozemo da nastavimo...
1. ja nisam izazivao nego sam se salio i mislio sam da ste(@ngel@ i ti) kao Krepto i ostali koji onakve sale ne shvataju ozbiljno kao vi.
2. ja uopste nisam hteo da provociram i da sam hteo da provociram ne bih se pravio da sam kao dete od 3 god...ja se uopste nisam uvredio! i to sam lepo rekao...ja Kreptu (a i on meni )kazem mnogo, mnogo, mnogoooo gore stvari pa se ni jedan od nas ne yvredi, tako da ono za mene uopste nije biila uvreda.![]()
ja nisam ni mislio da se svadjam i bio sam skroz ok dok RyD nije pocela da vredja![]()
E ako necesh da kazesh onda bolje nishta ne govori!
Ja takodje verujem da mnogi dele isto mishljenje kao ja za tebe,a i za nju.
I btw ovo je cyber svet a ne stvari tako da mislim da nema potrebe da se uzrujava zbog mishljenja povrshnih osoba kao shto si ti.