Midnight Stand-Up Club

Stockfood_650420.jpg

ajmo 'de ste se izgubili?

Mogu i ja da se svadjam u beskonachnost ali zashto bih troshila zivce...

Napokon mi se javila Anushka i ja sam sada happy i bash me briga za sveee... (:

Ale eto...
posvadjali smo se ja i funny! a sve to zbog toga shto on izaziva i ne shvata da njegov humor nije svima zanimljiv.
A i kernulo je sve zbog Nadrealiste... Rekla sam da je dechko lep pa je funny! odma pocheo da provocira na shta sam mu ja rekla da se ponahsa kao dete od tri godine,a on se uvredio pa smo nastavili dalje... nishta bitno...

Mogu i ja da se svadjam u beskonachnost ali zashto bih troshila zivce...

Napokon mi se javila Anushka i ja sam sada happy i bash me briga za sveee... (:

Ale eto...
posvadjali smo se ja i funny! a sve to zbog toga shto on izaziva i ne shvata da njegov humor nije svima zanimljiv.
A i kernulo je sve zbog Nadrealiste... Rekla sam da je dechko lep pa je funny! odma pocheo da provocira na shta sam mu ja rekla da se ponahsa kao dete od tri godine,a on se uvredio pa smo nastavili dalje... nishta bitno...

mozemo da nastavimo...
1. ja nisam izazivao nego sam se salio i mislio sam da ste(@ngel@ i ti) kao Krepto i ostali koji onakve sale ne shvataju ozbiljno kao vi.
2. ja uopste nisam hteo da provociram i da sam hteo da provociram ne bih se pravio da sam kao dete od 3 god...ja se uopste nisam uvredio! i to sam lepo rekao...ja Kreptu (a i on meni )kazem mnogo, mnogo, mnogoooo gore stvari pa se ni jedan od nas ne yvredi, tako da ono za mene uopste nije biila uvreda.:cool:

joj sto bih jos mnogo toga tebi rekao @ngel@, ali necu...a veruj mi da mnogi dele isto misljenje kao ja, o tebi! znaci ne mozes da verujes kako...ma nije bitno...

E ako necesh da kazesh onda bolje nishta ne govori!

Ja takodje verujem da mnogi dele isto mishljenje kao ja za tebe,a i za nju.

I btw ovo je cyber svet a ne stvari tako da mislim da nema potrebe da se uzrujava zbog mishljenja povrshnih osoba kao shto si ti.

mozemo da nastavimo...
1. ja nisam izazivao nego sam se salio i mislio sam da ste(@ngel@ i ti) kao Krepto i ostali koji onakve sale ne shvataju ozbiljno kao vi.
2. ja uopste nisam hteo da provociram i da sam hteo da provociram ne bih se pravio da sam kao dete od 3 god...ja se uopste nisam uvredio! i to sam lepo rekao...ja Kreptu (a i on meni )kazem mnogo, mnogo, mnogoooo gore stvari pa se ni jedan od nas ne yvredi, tako da ono za mene uopste nije biila uvreda.:cool:

nije problem...
1.krepta nije svatio kao salu jer je i sam napisao da si ljubomoran, ali sad nije bitno da li je krepta to shvatio ozbiljno ili ne.
2.vidis natasi i meni se ne dobada tvoj smisao za humor. kad ne umes da se salis-nemoj.

E ako necesh da kazesh onda bolje nishta ne govori!

Ja takodje verujem da mnogi dele isto mishljenje kao ja za tebe,a i za nju.

I btw ovo je cyber svet a ne stvari tako da mislim da nema potrebe da se uzrujava zbog mishljenja povrshnih osoba kao shto si ti.

pa ok...i ja mislim da dele isto misljenje kao, to sam siguran! jer niko nije savrsen;)

xaxaxa...pa to ja uvek govorim, ovo je net i uopste ne treba ozbiljno da se shvata, tako da ni nema razloga da se uzrujava:roll: kao sto se ni ja ne uzrujavam;)

Back