- Poruka
- 5.797
Ooooj kreptomane majčin sine (
) gde nestade?
) gde nestade?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) gde nestade?ja slusam muziku. oko cega se svadjas? ps.luka i ja mislim da gti prosli avatar bolji...
Kad forum ima preko 200 chlanova,a anketa ima samo 10 opcija onda je stavljeno prvih 9 koji su u tom trenutku Brooke pali na pamet i opcija ''neko drugi''. I sada se ona buni jer nje njeno ime u anketi. Mislim...shta treba da napravim anketu sa 200 opcija?! 
Ne d'o vam Bog da ja krenem da slepo kucam...
To bi bila papazjanija.
![]()

Pokushaj. Bash da vidim na shta bi to lichilo.![]()
)Ma oko neke glupe ankete.
Ja sam tamo admin i josh jedna devojka shto je i ovde registrovana,a tamo se okupljaju i Brooke i slichna kompanija. Anketa je bila ''Najlepshi sing'' i ona se buni jer su u aneti stvaljeni samo admini,modovi i njihove ulizice.Kad forum ima preko 200 chlanova,a anketa ima samo 10 opcija onda je stavljeno prvih 9 koji su u tom trenutku Brooke pali na pamet i opcija ''neko drugi''. I sada se ona buni jer nje njeno ime u anketi. Mislim...shta treba da napravim anketu sa 200 opcija?!
![]()

Ma oko neke glupe ankete.
Ja sam tamo admin i josh jedna devojka shto je i ovde registrovana,a tamo se okupljaju i Brooke i slichna kompanija. Anketa je bila ''Najlepshi sing'' i ona se buni jer su u aneti stvaljeni samo admini,modovi i njihove ulizice.Kad forum ima preko 200 chlanova,a anketa ima samo 10 opcija onda je stavljeno prvih 9 koji su u tom trenutku Brooke pali na pamet i opcija ''neko drugi''. I sada se ona buni jer nje njeno ime u anketi. Mislim...shta treba da napravim anketu sa 200 opcija?!
![]()

Vejrmu ,o ne želiđ tako entšo.
(veruj mi,ne želiš tako nešto - primedba prevodioca)

Uf! Vi ste amateri za mene. Ja sam se vec navikla.
Ma mene je lako iznervirati ako imam losh dan... Inache se ne nerviram zbog takvih gluposti.
Luka vrati Kisha plizzzz... (:

ja ne verujem da cu ikad da se naviknem.![]()

Ma mene je lako iznervirati ako imam losh dan... Inache se ne nerviram zbog takvih gluposti.
Luka vrati Kisha plizzzz... (:
Ako mi kažeš zašto...Kami nije dobar frajer? 
ja ne verujem da cu ikad da se naviknem.![]()

Ma nije toliko teshko.
Luka nemoj da se uobrazish zbog onog shto sam ti rekla u najaktivnijim chlanovima.![]()
Zezam se,opušten sam ja lik... : )
Ona shto je vec bila.KasnoZezam se,opušten sam ja lik... : )
Inače,hvala![]()
ja sam citirala ryd i rekla da sam htela da napisem nesto slicno...

ja sam citirala ryd i rekla da sam htela da napisem nesto slicno...
Ajde deSamo zbog tebe
Ti da ćutiš i da nabijaš svojih 200 postova dnevno![]()
smorilo je j.bt!