Michelin Crossclimate - zimska guma koja se moze voziti i leti

ove crossclimate su prva koja valja i za leto i za zimu

vozio sam probao sam kupio prosle godine u aprilu evo prosla zima perfektno nigde se nisam zaglavio a zivim u kraju srbije gde ima i najvise snega

evo ovaj test mi deluje dosta realan nije neka firma reklama barem tako deluje

Znaci za zimu je dobra. E sad probaj na leto kad bude +40 da ga malo brze vozis po krivinama, pa ako ne pocnu da otpadaju komadi sa nje onda je dobra i za leto.

Znaci za zimu je dobra. E sad probaj na leto kad bude +40 da ga malo brze vozis po krivinama, pa ako ne pocnu da otpadaju komadi sa nje onda je dobra i za leto.

vozio sam letos. Nisu otpadali komadi gume.

Cak je guma jako tiha i ponasa se veoma dobro leti.

Eto sa moje strane preporuka za sada ne znam sta bi mogao da kazem za ovu gumu a da ne valja.

Sad jos malo je godinu dana kako ih imam. Tj u Aprilu bice toliko

Ja cu najverovatnije kupiti neke all season kad mi se ove potrose, jer poslednjih par godina ne znam da li sam presao sve ukupno 200-300km po snegu.

A sto neko rece, kad budem isao na Mon Blan ili ako krenem da obilazim nordijske zemlje u januaru, onda cu staviti zimske.

uzmi ove cross climate one su najbolje all season gume trenutno - to je generalno all season guma.

Prva all season guma koja ima pahulju tj M+S oznaku da ja znam

Ima ovaj sajt tyre review za ocenu guma i ljudi stavljaju svoja iskustva i komentare

pogledaj ocenu za ovu gumu

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/CrossClimate.htm

I na testu Autobilda i ADAC-a je bila na prvom mestu

2016 AutoBild All Season Tyre Test - 1st of 10 tyres

Positive - Top performance on dry and wet surfaces, accurate and rapid response to the steering, low wear
Negative - Long braking distance on snow
Overall - Excellent
2016 ADAC All Season Tyre Test - 1st of 7 tyres

Positive - Top marks dry and wet, and very strong in fuel consumption and wear tests
Negative - Weak on snow

Mislim da za osnovne snezne potrebe ne treba nista bolje od ovog. Naravno prava zimska guma je za veci sneg uvek bolja.

Poslednja izmena:
uzmi ove cross climate one su najbolje all season gume trenutno - to je generalno all season guma.

Prva all season guma koja ima pahulju tj M+S oznaku da ja znam

Ima ovaj sajt tyre review za ocenu guma i ljudi stavljaju svoja iskustva i komentare

pogledaj ocenu za ovu gumu

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/CrossClimate.htm

I na testu Autobilda i ADAC-a je bila na prvom mestu

Mislim da za osnovne snezne potrebe ne treba nista bolje od ovog. Naravno prava zimska guma je za veci sneg uvek bolja.
Vidim po tim testovima da je losija od ostalih po snegu, ali zato po mokrom i suvom je daleko bolja da ostalih. Meni to i treba.

ove crossclimate su prva koja valja i za leto i za zimu

vozio sam probao sam kupio prosle godine u aprilu evo prosla zima perfektno nigde se nisam zaglavio a zivim u kraju srbije gde ima i najvise snega

evo ovaj test mi deluje dosta realan nije neka firma reklama barem tako deluje

Michelin pravi najbolje all season gume tu nemaju premca....zimske im nisu bas najbolje recimo Nokian su vrhunske.

Sta mislite o ovoj gumi ? Da li je konacno proslo vreme kupovine letnjih i zimskih pneumatika ?
Ovo ko telešop, voze po utabanom snegu, čim je zašao u 10 cm odma šlajfuje naravno isekli. Serrem im se u gumu. Kišnu šaru prodaju ko zimsku.

Ove mogu al zaboravite planinu i sneg u gradu sačekajte par dana da očiste ili da se otopi. Nikako sa ovim gumama u sneg.

Back