- Poruka
- 178.059
Sta mislite o ovoj gumi ? Da li je konacno proslo vreme kupovine letnjih i zimskih pneumatika ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je dobra zimi onda je ta guma jako mekana i sigurno će se trošiti brže nego uobičajeno,jedino ako Mišelin nije napravio neki novi izum tako da je ta guma dobra i leti i zimi.Po meni takve gume su za tamo gde ima snega desetak dana u godini.
Sta mislite o ovoj gumi ? Da li je konacno proslo vreme kupovine letnjih i zimskih pneumatika ?
Sumnjivo mi je to jer o toj gumi ni reči u Norveškoj.
Ja sam je uzeo odlicno su se pokazale po suvom videcemo sta ce biti po snegu
Jednostavan odgovor.Ne postoji guma za auto koja je dobra leti i isto tako zimi.Kao kad ti kazu idi kod tog majstora on radi sve automobile i odlican jeZaboravi to je bacanje para
ja je vozim zimus se odlicno pokazala.
Nisam se nigde zaglavio.
Po toj logici, za nasu klimu ne valja ni jedna guma. Aj ti sa zimskim gumama vozi na plus 20 sto se cesto desava krajem februara. A opet u oktobru nocu bude nula, a gume letnje.Ne verujem da imas toliko predjenih kilometara kao ja.Iz iskustva kazem da ne postoji guma koja je univerzalna za sve vremenske prilike, a da se pokazala kako treba.Bar ne jos.Zadji malo sa tim gumama po Alpima u zimskom periodu ili negde gde ima puno snega velikih prevoja itd.Uostalo ne treba mene da slusas.Pogledaj nordijske zemlje.Da li neko od njih vozi univerzalne gume.![]()