bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.974
Nesto sam sanjala pogresno i sada pisem svasta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto sam sanjala pogresno i sada pisem svasta.
Nemoj bataliti ,nikad nisam pao zbog brze voznje nego samo zbog bubica u mojoj glavi,neozbiljnosti ,ega itd ,zadnji put sam pao u Novembru ,hladna cesta i gume ,poznajem krivinu i opalim po gasu,sa oba tocka skliznem, prije toga jer nisam promijenio gume na vrijeme odemo u Luksemburg ,udari kisa,celave gume i skiznem, prije toga na stazi ,momak vozi fenomenalno i krivo mi, 10 puta sam driftao ili slajdrao zadnjim tockom svaku krivinu,pokusavam da ga stignem dok nisam pao ,ni na kraj pameti da sam na granici svojih mogucnosti i da cu pasti, nakon 40te ne padam vise.Sve je u tvojoj glavi tj kako se ponasas.to je pravi bajker, ja sam vozao Yamahu brate i dalje mi proradi adrenalin kad se setim, al ne znam ja sam batalio, kukavica![]()
To jeste , obicno odradim perfektno nekoliko krivna i sam sebi kazem ,Salko kakav si ti talenat nevjerovatno,nakon dodam dobro gas i tu nastane problemvidim da si padao, ja sam uleteo u kafic i pao, tu sam rekao imas pravo svoj zivot da ugrozavas, tudji nemas
Jos ne znamo kako mada predpostavljamNesto sam sanjala pogresno i sada pisem svasta.![]()
znam osecajTo jeste , obicno odradim perfektno nekoliko krivna i sam sebi kazem ,Salko kakav si ti talenat nevjerovatno,nakon dodam dobro gas i tu nastane problem![]()
Šta bi savetovali osobama koji žele nabaviti motor, o čemu treba da razmisle ?
Kolko je to kad daš gas ?
Kako li bi prosao sa 150?ja sam izginuo i na 30nema veze brzina sa opstankom