Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
297973_314674028545927_259836470696350_1501836_1828107134_n.jpg

Kontam da sad uzimaju sve više Majklovih pesama za reklame ili barem delove koji užasno podsećaju na njegove pesme...

Mada, možda umišljam... s obzirom da u skoro svemu pronalazim sličnosti sa MJ... :mrgreen:

Ne umisljas, i ja sam primetila. Sada ga svuda stavljaju - posle ce sve zavek da utihne. Spomenuce ga samo na 10 godisnjice smrti. Videces...

Ps. Mnogi sada 15-godisnjaci dok nije umro, kazu da nisu ni culi za njega. Sto je za mene bio totalni šok. Tek nadolazeca deca nece cuti ili nece mariti - bojim se.

Ali i to je normalan proces, ni moja generacija nije marila preterano za facama i grupama iz prethodnih decenija, prislijem, bitlsima, led cepelinima i sta ti ja znam. Oni su i tadašnje generacije za nas bili proslost. Ja licno ne mogu da verujem da vec sada ja i moja generacija, moda, kultura, muzika 80-tih pa i 90-tih pripadamo prošlosti.
( Za nove i buduce generacije jos gore, pripadamo dalekoooj proslosti).

Za mene je to saznanje jako depresivno, tuzno...

Luka Svaka cast! Ura za Luku !!!! :brus: :brus:

A koji to bivši fan stoji iza sadasnjeg WTF?

' Eto to me je saznanje danas (kao isti razgovor preko fejsa sa jednim ( sveze bivšim) fanom od pre nekoliko dana rastuzilo. Zato ne znam dal je to jedan te isti ili ih ima jos. Onaj nije bas bio ,,u ljubavi,, sa moonwalaker-om 92 a ovaj ga hvali, pa sam zbunjena malko.

Poslednja izmena:
Uz dozvolu autora, predstavljam vam našeg druga Luku Đukanovića, pardon Neškovića (a.k.a. moonwalker92): :rumenko: :mrgreen:

:heart:
Pih... Pa nisam ni ja više baš toliko opterećena da mi je samo MJ u glavi i da samo o njemu pričam, ali će zauvek biti u mom srcu i kad god neko načne temu o njemu, pričaću vrlo rado i sa puno ljubavi... :mrgreen:

Inače, ovo je vrhunac... 'Sexy and I know it' na MJ temi... Ta pesma mi se popela na nos. Muka mi je kad se setim koliko mi je Jacksonka to puštala i pevala. I ona je otišla do đavola... Sluša MJ i dalje, ali ju je društvo uvelo u svet tehno muzike... xD

Back