Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sad bila reklama na domacem MTV za novi album bla bla bla...i kao u prodaji al nije pisalo gde ima da se kupi :zroll: il ja nisam videla :think:

Sumnjam da ima kod nas da se kupi.
Jedino mesto koje mi pada na pamet a gde mozda mozes naci su City Records ili Mamut

09-7-09-image-1-49475847.jpg

Ko je ovo :?:

Poslednja izmena od moderatora:
Looking Out
Across The Morning
The City’s Heart Begins To Beat
Reaching Out
I Touch Her Shoulder
I’m Dreaming Of The Street

If They Say -
Why, Why, Tell ‘Em That Is Human Nature
Why, Why, Does He Do Me That Way
If They Say -
Why, Why, Tell ‘Em That Is Human Nature
Why, Why, Does He Do Me That Way
I Like Livin’ This Way

• Podržavam
Reactions: DD
TELOHRANITELJ MJ-a SVEDOCHIO PROTIV MURRAYA

Thursday January 6, 2011

Na sudu u Los Angeles-u, Alberto Alvarez je rekao da mu je Conrad rekao da je Michael imao "losu reakciju" na neki lek.

Objashnjavajuci da je Dr Murray davao Michael-u veshtacko disanje, usta na usta pokushavajuci da ga ozivi, dodao je, "Pitao sam, 'Dr Murray, shta se desilo?' i on mi je rekao, ‘Imao je reakciju. Imao je losu reakciju.’ ”

Poslusao je instrukcije Murraya da skloni medicinske bochice i opremu za infuziju pre instrukcije da pozove hitnu sluzbu.

U sudnici je juche prisustvovao i lekar hitne sluzbe Richard Senneff, koji je tvrdio da mu nije bilo recheno da je Michael-u dat Propofol kada je stigao po pozivu u Michaelovu iznajmljenu kucu u LA-u.

On je dodao da je kralj popa nosio pidzamu i da mu je recheno da mu je dat sedativ Lorazepam da mu pomogne da spava i da je lechen od dehidracije.

Takodje je tvrdio da nije prepoznao da je to Michael jer je bio suvishe bled i mrshav.

Kasnije, specijalisti hitne sluzbe pozvali su UCLA Medical Center i javili da je nastupila smrt.

“Rekao sam im da se radi o VIP-u visokog profila i da bi bilo pogodnije da ga mi prevezemo," dodao je.

Posle prevoza Michaelovog tela u ambulantu, on se vratio u spavacu sobu i video Dr Murray pored kreveta kako rasprema medicinska pomagala.

“Drzao je belu plastichnu kesu za djubre i ubacivao je stvari u nju. ,” rekao je.

TELOHRANITELJ MJ-a SVEDOCHIO PROTIV MURRAYA

Thursday January 6, 2011

Na sudu u Los Angeles-u, Alberto Alvarez je rekao da mu je Conrad rekao da je Michael imao "losu reakciju" na neki lek.

Objashnjavajuci da je Dr Murray davao Michael-u veshtacko disanje, usta na usta pokushavajuci da ga ozivi, dodao je, "Pitao sam, 'Dr Murray, shta se desilo?' i on mi je rekao, ‘Imao je reakciju. Imao je losu reakciju.’ ”

Poslusao je instrukcije Murraya da skloni medicinske bochice i opremu za infuziju pre instrukcije da pozove hitnu sluzbu.

U sudnici je juche prisustvovao i lekar hitne sluzbe Richard Senneff, koji je tvrdio da mu nije bilo recheno da je Michael-u dat Propofol kada je stigao po pozivu u Michaelovu iznajmljenu kucu u LA-u.

On je dodao da je kralj popa nosio pidzamu i da mu je recheno da mu je dat sedativ Lorazepam da mu pomogne da spava i da je lechen od dehidracije.

Takodje je tvrdio da nije prepoznao da je to Michael jer je bio suvishe bled i mrshav.

Kasnije, specijalisti hitne sluzbe pozvali su UCLA Medical Center i javili da je nastupila smrt.

“Rekao sam im da se radi o VIP-u visokog profila i da bi bilo pogodnije da ga mi prevezemo," dodao je.

Posle prevoza Michaelovog tela u ambulantu, on se vratio u spavacu sobu i video Dr Murray pored kreveta kako rasprema medicinska pomagala.

“Drzao je belu plastichnu kesu za djubre i ubacivao je stvari u nju. ,” rekao je.

Jaaaao kako je ovaj covek.....:roll:
Kao hej pa nistase nije desilo uzecu kesu i pobacacu stvari unutra....
Xa a onda cu otici, i izmisliti pricu....
XA zar nisam pametan.....:roll:
E PA NISI........!!!!!!!!!:histericna:

Време
недеља, Јануар 9 · 8:00 по подне - 11:00 по подне

Место
Klizaliste na Trgu Nikole Pasica

Аутор:
Goran Filipović Srpski M.J. Imitator!, Goran Filipovic

Више информација

KO HOCE NEKA DODJE,MENI NE SMETA TEMPERATURA,KLIZALISTE NA TRGU NIKOLE PASICA,MJ NA LEDU,OBICUCU KLIZALJKE I ZAMOLITI DA PUSTE MJ MUZIKU I DA IGRAM NA LEDU,KO HOCE NEKA DODJE DA SE DRUZIMO,KO IMA PREDLOG DA DODA NESTO SLOBODNO,JA SAM MISLIO U 20 H DA DODJEM,STA MISLITE?

Eto pa ko moze neka dodje :)

Dr. Conrad Murray -- I 'Love' MJ's Mom
Doctor Conrad Murray claims it's been hard for him to watch Michael Jackson's mother Katherine grieve over the death of her son ... because he "loves" her like his own mother.
Murray was out shopping at Nordstrom in Santa Monica yesterday -- hopefully looking to replace the awful paisley tie he wore on the first day of his manslaughter prelim -- when he told photogs, "It's hard to see [Katherine] grieving ... I care about her as much as I care about my own mother."
Murray added, "I love her very much."

Read: http://www.tmz.com/2011/01/06/dr-co...chael-jackson-manslaughter-prelim-nordstroms/

Upravo mi je zavrseno skidanje 53 videa ukupne velicine 4.27GB a svi su nastupi sa BAD TOUR 88'.
Ima nastupa za Another Part Of Me, Dirty Diana, Workin' Day And Night, Human Nature, The Way You Make Me Feel, Wanna Be Startin' Something itd.
Samo nisu sa istih koncerata nego je izmiksano sa svih po malo iz 88'
Tako recimo imam Another Part Of Me sa tacno 10 razlivitih koncerata (Kansas City, Milton Keynes, Paris, Wembley, Werchter itd...)

Zao mi je sto vise nemam link za ovaj torent da vam ga prosledim ... :confused:

Back