Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
MJ prestao da dishe 21 minut pre poziva 911

05/01/2011

Michael Jackson je navodno prestao da dishe blizu 21 minuta pre Murrayevog poziva 911, recheno je na sudu.

“Kako je Conrad Murray izjavio, on je u 10:30 polako ubrizgao MJ-u Propofol,” rekao je tuzioc David Walgren.
"U nekom trenutku znamo da Michael Jackson prestaje da dishe i umire. Dokazi ce pokazati da je on po svemu sudeci bio mrtav pre dolaska lekarske pomoci.

"Pokazace da su se u sobi nalazile samo dve osobe - Michael Jackson i Conrad Murray - i Michael je preminuo.”

Tvrdi se da je Murray telefonirao shto je odvratilo njegovu paznju i onda mu je trebalo 21 munut da pozove hitnu sluzbu. Tuzioci takodje tvrde da je on (Murray) rekao Majklovom telohranitelju Alberto Alvarezu da skloni medicinsku opremu i ostale stvari iz sobe pre dolaska drugih ljudi, dok je pokushavao da ga vrati u zivot.

“Alvarez, koji je poslushao naredjenje doktora, zgrabio je set za infuziju i stavio u kesu. Tek tada mu je nalozio da pozove 911,” tvrdi Walgren.

Murray je takodje ocigledno pozvao Majklovog lichnog asistenta Michael Amir Williams-a pre poziva hitne sluzbe. Williams je opisao poziv, objashnjavajuci da je Murray zvuchao “izbezumljeno” i govorio o tome kako su on i Majklov menadzer Frank Dileo morali nazalost prvi da jave za smrt Majkla njegovoj deci (Prince Michael, 13, Paris, 12, i osmogodishnjem Prince Michael II - ‘Blanket’).

“Usao sam sa Frank-om. Prince je govorio da se obavezno kaze doktorima da je Michael alergichan na neke stvari,” objasnio je on. "Onda je Frank iznenada rekao da je imao srchani udar i da je mrtav. ”

Williams je takodje tvrdio da mu je Murray rekao da se otarasi nekih krema koje je Jackson imao u svojoj kuci, jer je mislio da pevach ne bi zeleo da ljudi znaju da ih je koristio.

Murray je izveo CPR (reanimaciju) na Jacksonu pokushavajuci da ga ozivi ali se tvrdilo da je zatrazio pomoc tokom te procedure.
U sobi gde je Jackson lezao, nalazio se i Faheem Muhammad, chuvar, koji je rekao sudu da je Murray delovao "uspanicheno".

“Secam ga se u nekoj vrsti panike i da je pitao da li neko od prisutnih zna da izvede reanimaciju,” rekao je on.

Da da .... :roll:
Pokusavao je da mu pokrene srece na krevetu....:roll:
Toliko o njenu.....
Cak i ja da znam da covek treba biti na cvrstoj podlozi......

• Podržavam
Reactions: DD
People vs. Dr. Conrad Murray
MJ's Security Guard: Murray Said Hide The Bottles

0105-alberto-alavrez.jpg

zar nisu posle rekli da se zadrzao u WC-u mnogo duze od 2 minuta.. ?

Policiju je pozvao posle 20ak minuta nakon zvanicnog vremena smrti.
Po njegovom scenariju, dao mu je malu dozu tog leka, otisao u toalet na dva minuta, dok je on bio u toaletu Majkl sam sebi ubrizgao jos tog leka, kad se ovaj vratio nakon dva minuta iz toaleta video da mu nije dobro, ozivljavao ga i tek nakon 20ak minuta pozvao policiju.

Msm ako i jeste sam sebi dao jos tog leka dok je Marej bio u toaletu, pa i laici kao mi bi skontali da na spricu ili kutijici od leka mora biti Majklov otisak ... ma :zroll:

Po njegovom scenariju, dao mu je malu dozu tog leka, otisao u toalet na dva minuta, dok je on bio u toaletu Majkl sam sebi ubrizgao jos tog leka, kad se ovaj vratio nakon dva minuta iz toaleta video da mu nije dobro, ozivljavao ga i tek nakon 20ak minuta pozvao policiju.

Msm ako i jeste sam sebi dao jos tog leka dok je Marej bio u toaletu, pa i laici kao mi bi skontali da na spricu ili kutijici od leka mora biti Majklov otisak ... ma :zroll:

Dosta lupetanja..........mrzim ovu temu!.......

zasto bi sam sebi ubrizgao kad je tu Murray?
:roll:
nonsens... totalni...

A nije mogao ni sam sebi dati tri injekcije adrenalina u predelu srca...od cega bi opet pre i konj umro nego oziveo ... :zroll:

hvatanje za slamku
...
to prvo
drugo, sad chuvar i telohranitelj idu protiv njega.. a to su ljudi koji su tamo bili...
trece, promenio je iskaz sa pocetka i sada....

sudjenja pred porotom ce sigurno biti...
i sad...iz ove perspektive... zaglavice...

mada... videcemo se kako ce se odvijati situacija u naredne dve nedelje..

hvatanje za slamku
...
to prvo
drugo, sad chuvar i telohranitelj idu protiv njega.. a to su ljudi koji su tamo bili...
trece, promenio je iskaz sa pocetka i sada....

sudjenja pred porotom ce sigurno biti...
i sad...iz ove perspektive... zaglavice...

mada... videcemo se kako ce se odvijati situacija u naredne dve nedelje..

Jesu to oni isti telohranitelji koji pisu knjigu o Majklu ?
Mislim da je vrlo moguce da i deca budu direktno budu ukljucena u sudjenje ako su u to vreme bila u prostoriji u kojoj je umro.
A koliko skontah Princ je bio sigurno ... ?

Back