Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako je to tuzno kad smatra da je to ono sto je MJ ucinilo velikim.
Neka pogleda zbog cega je ovaj covek usao u Ginisa i zasto je zasluzio da mu se spomene ime.

Pa naravno to je za ocekivati . A mozes misliti za 10 godina kako ce ga dozivljavati ili pamtiti z:hm:

Jeste tužno, kad mi neko kaže --- Aaa, Majkl Džekson, This Is It! :super:
-Teraj se! :rtfm: :mrgreen:

Mi fanovi smo samo na dobitku što se tiče objavljivanja neobjavljenog materijala. :ok:
A ono što ne valja je upravo to što možda neko preko tih polupokušaja saznaje o njemu... z:hm:

Pa naravno to je za ocekivati . A mozes misliti za 10 godina kako ce ga dozivljavati ili pamtiti z:hm:

Sećam se kad sam kukao što ne pušatju MJ-a na TV-u. :besna:
A kad ste poslednji put videli nešto od Beatles ili Elvisa na muzičkim televizijama (a da nije baš neki greeejtest hit)?
Pamtiće njih po nejboljem i za hiljadu godina. :aha:

Sećam se kad sam kukao što ne pušatju MJ-a na TV-u. :besna:

A kad ste poslednji put videli nešto od Beatles ili Elvisa na muzičkim televizijama (a da nije baš neki greeejtest hit).
Pamtiće njih po nejboljem i za hiljadu godina. :aha:

Ne razumem sta ti ima da kukas kad imas kompjuter i mozes da uzivas. 21 je vek i televizija je totalno potcenjena stvar.
Kukali su oni fanovi koji su recimo 90tih imali prilike da ga cuju samo kad naidju na njegov spot ako nisu iz BG npr. na trecem kanalu , ako su imali satelitsku na vivi,...itd. eventuelno nedeljom si imao top listu na trecem kanalu pa to ti je bio neki garant ako o`ces da ga vidis. Ali ti si tada bio mali i ne vidim sta ima da kukas z:mrgreen:

Sto se tice Elvica i co. o tome mogu mnogo da raspisem , ali ukratko u tome i jeste njihova car z;)
Bas zato sto posle njih tu niko nije nista dirao, prepravljao + oni koji ih vole ih vole bas zbog onoga sto su bili i postigli a ne zbog komercijale

Ne razumem sta ti ima da kukas kad imas kompjuter i mozes da uzivas. 21 je vek i televizija je totalno potcenjena stvar.
Kukali su oni fanovi koji su recimo 90tih imali prilike da ga cuju samo kad naidju na njegov spot ako nisu iz BG npr. na trecem kanalu , ako su imali satelitsku na vivi,...itd. eventuelno nedeljom si imao top listu na trecem kanalu pa to ti je bio neki garant ako o`ces da ga vidis. Ali ti si tada bio mali i ne vidim sta ima da kukas z:mrgreen:

Sto se tice Elvica i co. o tome mogu mnogo da raspisem , ali ukratko u tome i jeste njihova car z;)
Bas zato sto posle njih tu niko nije nista dirao, prepravljao + oni koji ih vole ih vole bas zbog onoga sto su bili i postigli a ne zbog komercijale

Ovo je istina.......
Zamislite da ga ne mozete gledati svaki dan.........:evil:
.......a ovo potpuna istina......:super:

Nece neki vrsnjaci ne znaju za njih amisli tek njihov deca,......:roll:
Drug je rekao da nema mene da ne bi znao za MJ...........

imam i ja u svojoj okolini takve slucajeve
misle to nesto sto se jede :zroll:

Jos uvek nisam videla spot Hold My Hand.. i neam zelju...
jedina reakcija na akona je alergijska

z:D

Inace nista posebno...spot koji nema pricu jednostavno receno...
a takve majkl nije radio...makar bili i morbidni za neke fanove (mislim na childhood pesmu/spot)

@Man. Ma za nas nista specijalno. U pitanju je "Michael Jackson - Billie Jean (Special Edition) - The Victory Tour (1984) - Behind the Scenes"-verovatno si gledao. Pocinje tako sto prikazuju pripreme, prazne stadione u sklopu Viktori turneje a onda naravno nastupa Majkl. Ali to po meni i tome sl. je obavezno ako neko zeli da zna nesto osnovno o tome sta je zarazilo svet kada je usao u Ginisa

Ma to još dok sam se zamljaćivao sa svađanjem sa hejterima...
Kako bi bilo lakše da ga ćešće puštaju pa bi znali malo više muziku, a ne prvo tračeve pa muziku. z;)
Sad naravno da mogu da ga slušam kad oću. Long live piraterija. z:D

Hmm, a za Elvisa i nije baš tačno jer su posle njegove smrti muzli i muzli neobjavljen materijal. :ok:
S tim što mislim da je MJ ostavio mnogo više i boljih stvari od Elvisa, zbog perfekcionizma, sam pisao pesme itd.

MJ nije pravio komercijalu, sem dela Invincible.

Poslednja izmena:
167572_129651527097820_100001589210772_188782_4706564_n.jpg

RARE UK PROMO CD CARDSLEEVE
BLUE COVER
only 300 produced worldwide
serial number XPCD 654 [1 OF 3]

167572_129651530431153_100001589210772_188783_7344731_n.jpg

RED COVER Limited Edition
very few produced worldwide
serial number XPCD 655 [2 OF 3]

167572_129651533764486_100001589210772_188784_7160331_n.jpg

GREEN COVER Limited Edition
serial number XPCD 656 [3 of 3]

167041_129614373768202_100001589210772_188588_7592159_n.jpg

VERY RARE USA PROMO CD [SPECIAL ADVANCE]
DIRTY DIANA
serial number ESK 1110

167041_129614370434869_100001589210772_188587_2161615_n.jpg

VERY RARE USA PROMO CD [SPECIAL MIXES]
THE WAY YOU MAKE ME FEEL
serial number ESK 2862

167041_129614367101536_100001589210772_188586_5379539_n.jpg

VERY RARE USA PROMO CD
ANOTHER PART OF ME
serial number EKK 1200

Ispod ova tri zadnja pise da nisu za prodaju...pitam li se samo kako je dosao do njih :eek:
Em kad su izdati em koju li je cifru morao da plati za njih...a nije ih mogao naci u nekoj prodavnici 100%

@Man. Ma za nas nista specijalno. U pitanju je "Michael Jackson - Billie Jean (Special Edition) - The Victory Tour (1984) - Behind the Scenes"-verovatno si gledao. Pocinje tako sto prikazuju pripreme, prazne stadione u sklopu Viktori turneje a onda naravno nastupa Majkl. Ali to po meni i tome sl. je obavezno ako neko zeli da zna nesto osnovno o tome sta je zarazilo svet kada je usao u Ginisa

:hvala:
:cmok:

Akon May Burn Other MJ Songs
by Michael Jackson The Voice on Tuesday, 28 December 2010 at 22:03

Akon says he just might burn the remainder of the recordings he did with Michael Jackson so that he's never tempted to release them.

Although 'Hold My Hand,' his duet with Jackson, was just released as the first official single of the upcoming album, "Michael," in an interview with MTV the singer said of the other recordings,

'They're just ideas, concepts, harmonies and stuff like that which the world will probably never see because I wouldn't want to put it out unfinished. So I might just burn it after this interview, 'cos I might just get tempted to do a remix. I know at the end of the day if it wasn't fully complete, I don't think he would see it released that way. I probably wouldn't ever put myself in a position to make that choice.'

kakav replja...
da spaljuje tudji rad ...

Ovo je istina.......
Zamislite da ga ne mozete gledati svaki dan.........:evil:
.......a ovo potpuna istina......:super:

E a zamisli pomenuh 90te a zaboravila sam da napisem zamislite kako je bilo onima koji su ga obozavali a stanje u zemlji je bilo kakvo je bilo da ne samo da nije mogao da poseti Srbiji nego su morali jos da zive sa cinjenicom da je bio u Rumuniji tj. komsiluku. E to je kuku i lele.

Ma to još dok sam se zamljaćivao sa svađanjem sa hejterima...
Kako bi bilo lakše da ga ćešće puštaju pa bi znali malo više muziku, a ne prvo tračeve pa muziku. z;)
MJ nije pravio komercijalu, sem dela Invincible.

E ali moram da ti kazem da se ti mnogo opterecujes drugima tj. sve nekako posmatras kroz procente, posecenost na YouTube , zasto ga drugi ne vole ili im se ne svidja njegova muzika...
Mene za to zabole. A jos manje od kad imam komp i vas. Prvo nisu to obicni tracevi , vec optuzbe za jako ozbiljan zlocin. Meni bi recimo to sve smetalo da ne znam sve detalje o istini.
I po meni bolje da ga iskreno ne vole , nego neiskreno vole zbog toga sto je to sada in ili da kroz vreme se prepricava samo taj TII.
A i cudno da ne znaju ono sto je obelezilo njegovu karijeru jer to prvo izlazi na YT. Pesme sa invincible- moras ekstra da trazis .
Pozzzzz za sve idem da gledam domacice :zgrudvanje:

Back