Jacksonka
Aktivan član
- Poruka
- 1.382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je to tuzno kad smatra da je to ono sto je MJ ucinilo velikim.
Neka pogleda zbog cega je ovaj covek usao u Ginisa i zasto je zasluzio da mu se spomene ime.
Pa naravno to je za ocekivati . A mozes misliti za 10 godina kako ce ga dozivljavati ili pamtiti![]()

Pa naravno to je za ocekivati . A mozes misliti za 10 godina kako ce ga dozivljavati ili pamtiti![]()

Sećam se kad sam kukao što ne pušatju MJ-a na TV-u.
A kad ste poslednji put videli nešto od Beatles ili Elvisa na muzičkim televizijama (a da nije baš neki greeejtest hit).
Pamtiće njih po nejboljem i za hiljadu godina.![]()

Kako je to tuzno kad smatra da je to ono sto je MJ ucinilo velikim.
Neka pogleda zbog cega je ovaj covek usao u Ginisa i zasto je zasluzio da mu se spomene ime.
Ne razumem sta ti ima da kukas kad imas kompjuter i mozes da uzivas. 21 je vek i televizija je totalno potcenjena stvar.
Kukali su oni fanovi koji su recimo 90tih imali prilike da ga cuju samo kad naidju na njegov spot ako nisu iz BG npr. na trecem kanalu , ako su imali satelitsku na vivi,...itd. eventuelno nedeljom si imao top listu na trecem kanalu pa to ti je bio neki garant ako o`ces da ga vidis. Ali ti si tada bio mali i ne vidim sta ima da kukas
Sto se tice Elvica i co. o tome mogu mnogo da raspisem , ali ukratko u tome i jeste njihova car
Bas zato sto posle njih tu niko nije nista dirao, prepravljao + oni koji ih vole ih vole bas zbog onoga sto su bili i postigli a ne zbog komercijale

Nece neki vrsnjaci ne znaju za njih amisli tek njihov deca,......![]()
Drug je rekao da nema mene da ne bi znao za MJ...........

Jos uvek nisam videla spot Hold My Hand.. i neam zelju...
jedina reakcija na akona je alergijska

Ne razumem sta ti ima da kukas kad imas kompjuter i mozes da uzivas. 21 je vek i televizija je totalno potcenjena stvar.
Kukali su oni fanovi koji su recimo 90tih imali prilike da ga cuju samo kad naidju na njegov spot ako nisu iz BG npr. na trecem kanalu , ako su imali satelitsku na vivi,...itd. eventuelno nedeljom si imao top listu na trecem kanalu pa to ti je bio neki garant ako o`ces da ga vidis. Ali ti si tada bio mali i ne vidim sta ima da kukas
Sto se tice Elvica i co. o tome mogu mnogo da raspisem , ali ukratko u tome i jeste njihova car
Bas zato sto posle njih tu niko nije nista dirao, prepravljao + oni koji ih vole ih vole bas zbog onoga sto su bili i postigli a ne zbog komercijale

@Man. Ma za nas nista specijalno. U pitanju je "Michael Jackson - Billie Jean (Special Edition) - The Victory Tour (1984) - Behind the Scenes"-verovatno si gledao. Pocinje tako sto prikazuju pripreme, prazne stadione u sklopu Viktori turneje a onda naravno nastupa Majkl. Ali to po meni i tome sl. je obavezno ako neko zeli da zna nesto osnovno o tome sta je zarazilo svet kada je usao u Ginisa

Akon May Burn Other MJ Songs
by Michael Jackson The Voice on Tuesday, 28 December 2010 at 22:03
Akon says he just might burn the remainder of the recordings he did with Michael Jackson so that he's never tempted to release them.
Although 'Hold My Hand,' his duet with Jackson, was just released as the first official single of the upcoming album, "Michael," in an interview with MTV the singer said of the other recordings,
'They're just ideas, concepts, harmonies and stuff like that which the world will probably never see because I wouldn't want to put it out unfinished. So I might just burn it after this interview, 'cos I might just get tempted to do a remix. I know at the end of the day if it wasn't fully complete, I don't think he would see it released that way. I probably wouldn't ever put myself in a position to make that choice.'

Inace nista posebno...spot koji nema pricu jednostavno receno...
a takve majkl nije radio...makar bili i morbidni za neke fanove (mislim na childhood pesmu/spot)
Neko ocigledno ne zna sta je 'promo' materijal...A sto je jos gore ne zna ni engleski![]()

Ma to još dok sam se zamljaćivao sa svađanjem sa hejterima...
Kako bi bilo lakše da ga ćešće puštaju pa bi znali malo više muziku, a ne prvo tračeve pa muziku.
Sad naravno da mogu da ga slušam kad oću. Long live piraterija.
Prvo traceve pa jos malo traceva,pa jos malo traceva.............![]()
Ovo je istina.......
Zamislite da ga ne mozete gledati svaki dan.........
.......a ovo potpuna istina......![]()
Ma to još dok sam se zamljaćivao sa svađanjem sa hejterima...
Kako bi bilo lakše da ga ćešće puštaju pa bi znali malo više muziku, a ne prvo tračeve pa muziku.
MJ nije pravio komercijalu, sem dela Invincible.

Prvo traceve pa jos malo traceva,pa jos malo traceva.............![]()

i pretpostavljala sam... nemam neki osecaj da propushtam neshto...
smuchio mi se i album i svi ti review-i ...
vishe nishta i ne pratim...
i pretpostavljala sam... nemam neki osecaj da propushtam neshto...
smuchio mi se i album i svi ti review-i ...
vishe nishta i ne pratim...

Valjda su ih zajedno radili.