Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa što ti smetaju neobjavljene pesme? z:D
P.S. Breaking News i slična silovanja glasa i muzike ni ja ne aminujem! :deda:

samo ti ime govori o kakvim se pesmama radi(lo)
ako su bile takve, takve neka i ostanu...

i sam znash koliko vredi taj ebni ugovor

muka mi je od price "pa nije stigao da ih objavi" :roll:
pa coveku to bilo zanimanje, konstantno je stvarao...
kad god da ga zadesila smrt tih pesama bi bilo...

ako je neko TOLIKO upucen zashto ne objasni i drugima, podeli te informacije i znanje?
upadne na 10oj strani da bi isproziv'o
Taj neko je godinama na tim stranama,i vjerovatno ne moze da objasnjava nekome stvari ne vezane za te stranice,kao sto je npr. objasnjenje pojma 'promotivnog materijala',jer ako bi to ucinio bio bi sasut komentarima da je on to u stvari znao i da ga tome ne treba uciti,usput pocastivsi ga komentarima na nacionalnoj i sovinistickoj osnovi...

Taj neko je godinama na tim stranama,i vjerovatno ne moze da objasnjava nekome stvari ne vezane za te stranice,kao sto je npr. objasnjenje pojma 'promotivnog materijala',jer ako bi to ucinio bio bi sasut komentarima da je on to u stvari znao i da ga tome ne treba uciti,usput pocastivsi ga komentarima na nacionalnoj i sovinistickoj osnovi...

onda odustani...
kapiram da je forum odlichna stvar za pametovanje i izivljavanje
ali malo vas je mnogo...

Što li se pa svađate? :lol:

31606_Ready2RumbleRound2_fight.jpg

Pazi kako su fanovi generalno zatucani. I mi naravno. z:D
Ovo je pisao neki Madonnin fan. Deo o HIStoryu objektivan sačuvaj me bože.:hahaha:

Zadržati slavu u popularnoj glazbi jednako je velik izazov kao i uopće je postići, a to će potvrditi svakih umjetnik s milijunskom prodajom albuma. Potkraj 20. stoljeća Michael Jackson - jedina pop-zvijezda šoubiznisa koja je jednako uspješna na komercijalnom i umjetničkom planu, poput Madonne - doživio je znatan pad uspješnosti svoje karijere. Dakako, Jackson će, isto kao i Madonna, za slučaj da više ne snimi nijedan album ili da ne odradi ijedan koncert, ostati legendom kao jedan od najvećih zabavljača svih vremena. No, njegova nesposobnost održavanja koraka s vječno promjenjivim svijetom pop-glazbe postala je bolno očitom kad je potkraj 90-ih izdao svoj HiStory Part I, set na dva diska s novim te nekim prethodno izdanim materijalom. Porazna prodaja toga CD-a nije se mogla spasiti niti uz manijakalno reklamirani duet Kralja popa i njegove sestre Janet, u pjesmi Scream. Zadnjih su godina Madonnini kolege Prince i Janet također imali osjetan pad prodaje svojih albuma jer brojke tih obiju super-zvijezda nisu ni blizu onima iz njihovih zlatnih dana.

Back