Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E a zamisli pomenuh 90te a zaboravila sam da napisem zamislite kako je bilo onima koji su ga obozavali a stanje u zemlji je bilo kakvo je bilo da ne samo da nije mogao da poseti Srbiji nego su morali jos da zive sa cinjenicom da je bio u Rumuniji tj. komsiluku. E to je kuku i lele.

E ali moram da ti kazem da se ti mnogo opterecujes drugima tj. sve nekako posmatras kroz procente, posecenost na YouTube , zasto ga drugi ne vole ili im se ne svidja njegova muzika...
Mene za to zabole. A jos manje od kad imam komp i vas. Prvo nisu to obicni tracevi , vec optuzbe za jako ozbiljan zlocin. Meni bi recimo to sve smetalo da ne znam sve detalje o istini.
I po meni bolje da ga iskreno ne vole , nego neiskreno vole zbog toga sto je to sada in ili da kroz vreme se prepricava samo taj TII.
A i cudno da ne znaju ono sto je obelezilo njegovu karijeru jer to prvo izlazi na YT. Pesme sa invincible- moras ekstra da trazis .

Evo ti 5 u dnevnik!

Ja nikad ne gledam broj gledanosti klipa na YT.....

4928244996_2304d189ea.jpg

:aha:

hihihi z:mrgreen:

Akon May Burn Other MJ Songs
by Michael Jackson The Voice on Tuesday, 28 December 2010 at 22:03

Akon says he just might burn the remainder of the recordings he did with Michael Jackson so that he's never tempted to release them.

Although 'Hold My Hand,' his duet with Jackson, was just released as the first official single of the upcoming album, "Michael," in an interview with MTV the singer said of the other recordings,

'They're just ideas, concepts, harmonies and stuff like that which the world will probably never see because I wouldn't want to put it out unfinished. So I might just burn it after this interview, 'cos I might just get tempted to do a remix. I know at the end of the day if it wasn't fully complete, I don't think he would see it released that way. I probably wouldn't ever put myself in a position to make that choice.'
Nece,ne!Iskoristice ih za pravljenje sopstevnih hitova jer ipak su to "ideas, concepts, harmonies and stuff like that"...

Ja nikad ne gledam broj gledanosti klipa na YT...

Pobogu ni ja ne gledam takve gluposti.
Interesovalo me da li će ovaj album da bude #1, znam koje su pesme bile #1 i takve stvari... :malav:

Al' nije stvar u tome kakav je album, vec sto oni objavljuju nesto sto nije Michael zavrsio.

Hoćeš da kažeš da ne slušaš neobjavljene pesme koje smo do sad imali? Ima tu odličnih pesama.
I ako zagovarate priču da vas briga za druge, šta vas briga onda za ovaj album i narušavanje imidža kad to ne narušava njegov imidž u vašim očima? :think:
Elaborirajte... :flert:

Naravno da slusam, imam sve neobjavljene pesme (one koje su se mogle naci na netu) i svidjaju mi se. Jedina stvar koja meni smeta u celoj ovoj prici je sto te pesme objavljuju isti oni koji su bojkotovali Invincible pre par godina.

Pa opet ni to nema veze ako nećeš da kupiš album... z:D

Pa što ti smetaju neobjavljene pesme? z:D
P.S. Breaking News i slična silovanja glasa i muzike ni ja ne aminujem! :deda:

Poslednja izmena:
It's all for LOVE... Ali treba malo i da se vodi pametna diskusija kao što je ova trenutno, a ne samo pages upon pages of spam. :zimag:

ko to odredjuje shta je pametno?

a i kad se vec povede takva diskusija onda bi neshto trebalo i da se nauchi...
ako je neko TOLIKO upucen zashto ne objasni i drugima, podeli te informacije i znanje?
upadne na 10oj strani da bi isproziv'o

Back