Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lady Gagin producent
Aaaaa samo ne to!!
Zna li neko ima li negde da se kupi ovakva pidzama?
![]()
Jel neko od vas pokusavao da izvodi neke pokrete..?
Ja sam jednom fasovo glavom kad sam pokusao da se zavrtim,ajj tolko je puklo....mislim da mi frizider sada steka zbog tog dogadjaja.
A MOonwalk sam prilicno savladao..
Vasa iskustva???
Hehe... Ponovicu ono od ranije... Jer nista drugo nisam vezbala...
Thriller, Beat It... I to je to... Slabo mi isao Moonwalk, pa sam odustala![]()
Jel neko od vas pokusavao da izvodi neke pokrete..?
Ja sam jednom fasovo glavom kad sam pokusao da se zavrtim,ajj tolko je puklo....mislim da mi frizider sada steka zbog tog dogadjaja.
A MOonwalk sam prilicno savladao..
Vasa iskustva???
Znam da ste pisali o tome(neko je vjezbao i koregrafiu iz blood on the..)al et da vidim imali uspjeha od onda![]()
aaaaa, da, da, tamyca je naučila da pleše BOTDF... i u Tunisu uvatila nekog crnca da plešu uz tu pesmu kad su je tamo pustili...![]()
GLASAJTE 53rd Grammy Awards Best Male Pop Vocal Performance
The 53rd Annual Grammy Awards will air live on CBS Febuary 13th. Who should win this Grammy? Decide now...
Vote every 20 minutes. The winner & top 25 will be immortalized on the Vote Wall of Fame. All contestants will be listed forever as honorable mentions. Click "Vote Wall Contests" for more contests. Click "Refresh Page" to update the page. The entire page is also refreshed when you vote.
GLASAJTE 53rd Grammy Awards Best Male Pop Vocal Performance
The 53rd Annual Grammy Awards will air live on CBS Febuary 13th. Who should win this Grammy? Decide now...
Vote every 20 minutes. The winner & top 25 will be immortalized on the Vote Wall of Fame. All contestants will be listed forever as honorable mentions. Click "Vote Wall Contests" for more contests. Click "Refresh Page" to update the page. The entire page is also refreshed when you vote.