Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

f3tfiosqxiiq.jpg

Poslednja izmena:
Svaka cast. :super: Ni meni ne pada na pamet da kupim.

Koja ironija, album se zove "Michael", a nigde Majkla. Je l' se to oni nama podsmejavaju?

mislim da ni ja necu da kupim.. :neutral:

Jel neko od vas pokusavao da izvodi neke pokrete..?
Ja sam jednom fasovo glavom kad sam pokusao da se zavrtim,ajj tolko je puklo....mislim da mi frizider sada steka zbog tog dogadjaja.
A MOonwalk sam prilicno savladao..:cool:
Vasa iskustva???

pa, prvi put kada sam probala moonwalk u stranu, zamalo se nisam polomila, ali sada igram beat it, na plesu. :heart:

uskoro je takmicenje :D btw, zna li neko gde mogu da kupim lance za farmerke, u stilu beat it-a - kao iz spota?

Jao, ala sam se ja raspevala sad uz Majkla u Jokohami... Toliko o štednji glasa koju mi je preporučila doktorka... :lol:
Niko nikad neće shvatiti da ja prosto ne mogu da ćutim...

hahahaaa..aaa...
stedi do subote! :lol:

Yokohama je priceless

20 godina, prva solo turneja, svez, zeljan dobre svirke i zabave, koliko je odluchan, koliko uziva u svakom trenutku... ne osramocen u "nashim" ochima..

mis'im ...
Michael_jackson_bad_tour_liverpool_concert_1988.JPG

A helicopter shot of the last concert of the European tour at Aintree Racecourse in Liverpool with 125,000 in attendance, the largest attended concert of the tour

...Jackson performed 7 sold out shows, beating the previous record held by Madonna :kafa:

Danas na kafi sa kolezama, dve drugarice uzele drugu rukavice i svaka stavila po jednu, a on im kaže:
-Šta ste vi? Majkl Džekson? :mrgreen: (On sluša MJ-a.)

10 min posle toga, kreće SWM. Aaaah... :aha:
Pojašnjenje za Sanju... :lol:

Back