Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma problem je sto mu previse zadiremo u privatnost :mrgreen:

meni je ono poslala Ana i pitala me da cuje moje misljenje ali ja sam joj rekao da ne mogu sve ono da odslusam. :)
Jer prvo sto se lose cuje a drugo ono moze biti i lazni snimak :)
Trece je naravno to da me i ne interesuje bas svaki snimak koji je on napravio :mrgreen:

Mada, ako saznas nesto znacajno iz tih snimaka, javi ;)

Snimak koliko ja znam nije lazan. Napravili su ga muz i zena klinca sa kojim se druzio. On se sprijateljio sa majkom decaka i pricao sa njom kad mu je trebalo drustvo. A oni su postavili diktafon i sve snimali da bi ga prodali medijima . Snimak je koliko ja znam procureo u javnost al je bio zabranjen. Gde se god nasao skinut je posle par sati a i posluzio je Majklovom advokatu na sudjenju da dokaze da Majkl nije bio homoseksualac i da je i tekako bio zainteresovan za zene. Te da nije imao seksualne odnose nikad ni sa kim tj. bio je devica i pustao njegov razgovor sa tom zenom. Razgovor je vrlo provatne prirode i a majkl je sve uradio da zabrani snimak koji se ipak pojavljivao i od strane ne znam koga odmah brisan gde god bio postavljen..
E sad kad je umro pusti li su ga na tubu.
Inace je bio na samo jednoj stranici na netu i to veoma skriven na tom sajtu. Mogao si doci do njega samo preko diektnog linka. I bio je jos mnogo gori od ovog snimka i bez transkipta. Nista nisi pogao da pohvatas -bukvalno!
Ja sam taj grozni snimak postavljala ovde pre sigurno 2.5 godine.

Ne znam meni oni sluze da jos bolje razumem i shvatim Majkla. Oni su mozda smehotresni za hejtere, ali meni, kao nekom ko ga neizrecivo voli - predstavlja potvrdu da nisam pogresila u vezi sa njim. Sokira me svaki put iznova cinjenica , koliko je retko dobra dusa on bio.

Evo dokaza vise o tome koliko je i kako brinuo o drugima i njegovi nacini izrazavanja briga i emocija za druge. Licne stvari MJ-a zajedno sa crtezima, pismima Dee Dee ( Di Di ) majci Terija, Taja i TJ-a ( 3T ) koja je posle ubijena u bazenu svoje kuce. Zao mi je sto ne mogu ni pola da procitam taj njegov rukopis.

Ne zna zasto ja vec odavno ne mogu da uploadujem YT videje ovde na krsti, Vi vidim nemate taj problem! Ne znam o cemou se radi zato stalno stavljam linkove.

Michael Jackson's VERY MEGA RARE HIDDEN TREASURES!(MUSTSEE)

!

Mozda redizajniraju sajt ? :think:

E sta bi sa onih linkova za koncerte iz 99'...kao MJ and Friends u Japanu, Nemackoj itd. ?
Bas mi se skida to a nikako da nadjem :sad2:

P.S. hvala za ove gore linkove ;)

np
:think:
s63f45.jpg

'o'sh torrent za ovo?

nije me bilo isteko net :roll:

e jel gleda neko farmu?
ja se smorila jedno vece pustim farmu ono nesto melje onaj Ekrem Jevric (Kuca poso poso kuca) i sad slusaj ja njega kad pita ga Zorana kao jel si nekad upoznao neku poznatu licnost tamo u Americi kaze Ekrem ''Da,upoznam onog mladog pevaca sto je umro'' kaze Zorana ''Majkla Dzeksona?'' kaze on ''Da,mda njega.Kolko je on para imaooo bio najbogatiji u Americi...al poceo da se drogira''
:roll:

e jel gleda neko farmu?
ja se smorila jedno vece pustim farmu ono nesto melje onaj Ekrem Jevric (Kuca poso poso kuca) i sad slusaj ja njega kad pita ga Zorana kao jel si nekad upoznao neku poznatu licnost tamo u Americi kaze Ekrem ''Da,upoznam onog mladog pevaca sto je umro'' kaze Zorana ''Majkla Dzeksona?'' kaze on ''Da,mda njega.Kolko je on para imaooo bio najbogatiji u Americi...al poceo da se drogira''

xaxaxax
ja mu verujem!
:lol:

e jel gleda neko farmu?

hahahahah,nisam se skoro smejao ovako,kao kad sam sad ovo procitao! O,boze,kakvi ljudi! :hahaha:

Uppermost among his concerns are religion and racism. A devout Jehovah’s Witness, like his mother, he says: “I believe in the Bible and I try to follow the Bible. I know that I’m not an angel and I’m not a devil either. I try to be as best as I can and I try to do what I think is right. It’s that simple….I don’t just pray at night. I pray at different times during the day. Whenever I see something beautiful, I say, ‘Oh, God, that’s beautiful.’ I say little prayers like that all through the day.”

To cope with the stresses of show business, Michael says he turns to his deity, not drugs. “As corny as it sounds, natural highs are the greatest highs in the world,” he attests. “The stars, the mountains, children, babies smiling are just magic,” he happily beamed.

The one thing that dims this glow is the pervasive racism that’s rampant in the world today, especially in America, the world traveler observes. Recalling how badly the singing Jacksons have been treated in southern cities, he said that it was difficult to believe.

“The people told us just deal with it (racism) because that’s how the South is,” he said and added: “That’s ignorance and it’s taught because it’s not genetic at all.

“I’m really not a prejudiced person at all. I believe that people should think about God more and creation because if you look at the many wonders inside the human bodies—the different colors of organs…and all these colors do different things in the human body—why can’t we do it as people?

“That (racism) is the only thing I hate. I really do. And that’s why I try to write, put it in songs, put it in dance, put it in my art—to teach the world. If politicians can’t do it, poets should put it in poetry and writers should put it in novels. That’s what we have to do and I think it’s so important to save the world.”

As widely read as he is traveled, Michael, a private high school graduate who once quit public school because girls were always screaming and pulling on him, said: “I love to read. I wish I could advise more people to read. There’s a whole new world in books. If you can’t afford to travel, you travel mentally through reading. You can see anything and go anyplace you want to in reading.”

Traveling and reading have greatly influenced his religious and racial views. About his travels, Michael explains: “Wherever you go, man-made things are man-made, but you’ve got to get out and see God’s beauty of the world.”

Reflecting upon America’s racial problems, he said: “I wish I could borrow from other countries, say, like Venezuela or Trinidad, the real love and color-blind people and bring it to America. When you travel, you realize how different America is. God, I hate to say this but our people are brainwashed.”

:klap::heart::heart:

Poslednja izmena:

Komentar ispod

This is just... Gorgeous. He is the perfect man. I wish more people would see the world the way he did. Something as small as the sound of water would amaze and inspire him. Its beautiful. Some people feel the rain, others just get wet. Michael was one of those that felt it. :heart::heart:

Back