Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prosle nedelje gledam ja po netu dal ce da se desava nesto po Berlinu (trenutno sam privremeno tu stacioniran :) ) uoci MJ-ovog rodjendana i naravno bilo je puno desavanja ali kao jedno od najvecih se spominjala neka MJ - Revival party u nekom hotelu sa 5 zvezdica. E sad na njihovom sajtu je bila i on line nagradna igra, delili 2 puta po 2 karte (sto i nije malo jer je karta bila 25 evra). I ja posaljem podatke i zamislite osvojim 2 karte :D I tako sam eto bio u tom hotelu sa 5 zvezdice na toj Mj zurci za dz :) Bili impersonatori, neki Dany Z i neki klinac od 11 godina koji je bas bio simpatican, bilo je neki band uzivo koji je svirao nekoliko pesama, bilo je kratkih filmova u pauzama i naravno DJ i glasna muzika do kasno u noc.
Evo ovde imate video kako je bilo ako nekog zanima:

Poslednja izmena:
0617_michael_jackson_1001510_inf-1.jpg

8 dana pre smrti :sad2:

aaaa, nemoj da kacis takve slike... :sad2: :rida:

Thrill The World - Belgrade

Thrill The World - an annual worldwide simultaneous dance of “Thriller” for world records and charity.
A Tribute to Michael Jackson.

Ljudi jel hocete da organizujemo Thrill the World?

... Za učešće u plesu vam nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo! Ne postoji ni ograničenje u godinama. Na youtube-u postoje video klipovi koje je postavila organizatorka Thrill The Word manifestacije (Ines Markeljevic) na svetskom nivou, koji detaljno pokazuju koreografiju.

Ljubim. Tijana

Prenosim oglas sa fb-a.

Thrill The World - Belgrade

Thrill The World - an annual worldwide simultaneous dance of “Thriller” for world records and charity.
A Tribute to Michael Jackson.

Ljudi jel hocete da organizujemo Thrill the World?

... Za učešće u plesu vam nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo! Ne postoji ni ograničenje u godinama. Na youtube-u postoje video klipovi koje je postavila organizatorka Thrill The Word manifestacije (Ines Markeljevic) na svetskom nivou, koji detaljno pokazuju koreografiju.

Ljubim. Tijana

Prenosim oglas sa fb-a.

Hocemo, u Nisu kao i prosle godine! :(

Back