FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) uoci MJ-ovog rodjendana i naravno bilo je puno desavanja ali kao jedno od najvecih se spominjala neka MJ - Revival party u nekom hotelu sa 5 zvezdica. E sad na njihovom sajtu je bila i on line nagradna igra, delili 2 puta po 2 karte (sto i nije malo jer je karta bila 25 evra). I ja posaljem podatke i zamislite osvojim 2 karte
Bili impersonatori, neki Dany Z i neki klinac od 11 godina koji je bas bio simpatican, bilo je neki band uzivo koji je svirao nekoliko pesama, bilo je kratkih filmova u pauzama i naravno DJ i glasna muzika do kasno u noc.

Nadjoh na jednoj od tema krste...prvi put je cujem ali je pesma extra ... ma vidi se da je iz porodice Jackson
http://en.wikipedia.org/wiki/When_the_Rain_Begins_to_Fall

Bas je ukombinovao cipele
..

Thrill The World - Belgrade
Thrill The World - an annual worldwide simultaneous dance of “Thriller” for world records and charity.
A Tribute to Michael Jackson.
Ljudi jel hocete da organizujemo Thrill the World?
... Za učešće u plesu vam nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo! Ne postoji ni ograničenje u godinama. Na youtube-u postoje video klipovi koje je postavila organizatorka Thrill The Word manifestacije (Ines Markeljevic) na svetskom nivou, koji detaljno pokazuju koreografiju.
Ljubim. Tijana
Prenosim oglas sa fb-a.

malo sam zapenila
shta cu ... krivo mi ...![]()

Malo vishe o tome?
BICE U NISHU!
THRILL THE WORLD!
![]()