Annie_Not_Okay
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
![]()
Uslikale Tamyca, Annie i ja u Ušću... Kakav je samo to napad čuđenja bio kad su ugledale knjigu...![]()
Ja sam pokušavala da budem mirna...![]()
a ja vam otela knjigu..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Uslikale Tamyca, Annie i ja u Ušću... Kakav je samo to napad čuđenja bio kad su ugledale knjigu...![]()
Ja sam pokušavala da budem mirna...![]()

sećam se... ali bitno je da je na kraju ipak kod mene završila...sećam se... ali bitno je da je na kraju ipak kod mene završila...
Ti si je kupila? Kakva je, o čemu se radi?![]()
ma nisam.. nisam imala dovoljno para...![]()
Knjiga koja razotkriva šta se događa u glavama muškaraca. Da li ste se ikada zapitali šta muškarac stvarno misli kada kaže „Volim te“? Da li ste razmišljali o tome zašto često izgleda kao da mnogi muškarci više vole svoj fudbalski tim nego rođenu decu? Mnoga lica muškaraca je prva knjiga koja razjašnjava fenomen muževnosti i otkriva 27 tipova muškaraca koji sačinjavaju mušku vrstu. Iskreno, duhovito i s puno detalja, stručnjak za studije roda dr Stiven Vajthed definiše psihološke karakteristike muškaraca.

Aha, nisam zainteresovana za taj tip knjiga, ali me zanima da li se o Michaelu negde konkretno govori.![]()

al' se uziveo u ulogu![]()

Muzički šou inspirisan "Trilerom" Majkla Džeksona
feenoomeenaaaaalnooooooGlumci u kostimima zombija promovišu muzički šou "Forever, King of Pop" zasnovan na "Trileru" Majkla Džeksona u Bilbaou.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mislim na klip koji je Alisse postavila - da se razumemo
A ona slika sto si ti postavio je da padnes na doope![]()

Odavno znam za ovaj dokumentarac (prvi put sam ga izguglao pre jedno 4-5 meseci) ali nisam upucen o cemu se tacno radi.
Pa ako je neko vec gledao da mi kaze ukratko jel vredno skidanja ?
http://thepiratebay.org/torrent/5001691/The.Michael.Jackson.Story.Unmasked.2009.DVDRip.XviD-CoWRY
)
Svi žele novac pokojnog pevača
Džeksona tuže i posthumno
A. N. | 07. 09. 2010. - 00:02h | Foto: Reuters | Komentara: 10
Iako je od smrti Majkla Džeksona prošlo više od godinu dana, ne smanjuje se broj rođaka i potpuno anonimnih osoba koji pokušavaju da zarade na njemu. ]