tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
znam za casopis tetka kupila...
p.s. vratila sam avatar...

p.s. vratila sam avatar...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

p.s. vratila sam avatar...![]()
Majklovci...To mala!!!
Majklovci...
Da se nadovezem za spot za pesmu Bad... Negde sam procitala da je Wesley Snipes izjavio da ga je Majkl na snimanju pitao da li se boji, jer snimaju u opasnom kraju na sta je ovaj odgovorio da se ne plasi, jer je u takvom kraju i odrastao... A nas Majkl se plasio, pa ga je ovaj cuvao...(ispravite me ako gresim, davno sam procitala.)
![]()

Gde ste drustvo? Jel spavate ?
Evo mog domaceg zadatka , doduse nedovrsenog jer zelim da cujem vase predloge za ovu sliku...a mozda i ne treba vise nista da se doda jer sve govori

Da,drzao ga je za ruku dok su jednom setali ulicama Harlema![]()

Ccc... Niko nije prokomentarisao, a devojka se trudi!!!
Lepo je. Majkl i jeste nase privatno sunce.![]()

Ccc... Niko nije prokomentarisao, a devojka se trudi!!!
Lepo je. Majkl i jeste nase privatno sunce.![]()

Ja sam vid'o ali cekam da je jos neko pohvali da ne bude da je samo ja hvalim![]()
Sad se izvlacis
Ipak, meni je najjaca ova :
![]()

p.s. vratila sam avatar...![]()
Iz Kanade? puu...ybt, al si srećna....tvoja cela familija voli Majkla...
kod mene samo ja...![]()

(Mada ga i ovako ne cujem
).Pa ne ide valjda gips i za to
Ma voleo je i on da laze![]()
Inace ona slika koju su postavili na fb kao 8 najruznijih je iz perioda sudjenja sa ovim Avramom
![]()
![]()

jel izvaljujete koliko mu je shaka, na prvoj fot. naduvena, deblja,kraca, ne vidi se zglob..itd itd. ?
kad se uporedi sa drugom fot.
ne lici na njegove ...
Znam samo da mi ne lici na sebe na press konferenciji u Londonu, ima snimak na YT kad se Navi pojavio na konferenciji, samo ne mogu da ga nadjem sad i ladno niko nije izvalio da to nije Majkl.
Msm kad ga uporedim sa proba i na konferenciji - uopste mi nije ista osoba.

Šta tebi nije jasno kod ove slike?![]()
ja ovde ne vidim gips

jel izvaljujete koliko mu je shaka, na prvoj fot. naduvena, deblja,kraca, ne vidi se zglob..itd itd. ?
ne lici na njegove ...

Iz Kanade? puu...ybt, al si srećna....tvoja cela familija voli Majkla...
kod mene samo ja...![]()

ne lici na njegove ...
Ja sam cula da je ponekad imitatora slao i na sudjenje, sad ne znam koliko ima istine u tome.Znam samo da mi ne lici na sebe na press konferenciji u Londonu, ima snimak na YT kad se Navi pojavio na konferenciji, samo ne mogu da ga nadjem sad i ladno niko nije izvalio da to nije Majkl.

Ja sam cula da je ponekad imitatora slao i na sudjenje, sad ne znam koliko ima istine u tome.Znam samo da mi ne lici na sebe na press konferenciji u Londonu, ima snimak na YT kad se Navi pojavio na konferenciji, samo ne mogu da ga nadjem sad i ladno niko nije izvalio da to nije Majkl.