MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Na koji nachin imaju pravo na to,kad je Majkl umro? :/
pravo na 50% kataloga, ako si na to mislio, sony ima josh od '95e.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koji nachin imaju pravo na to,kad je Majkl umro? :/
![]()
S'a mu se desilo![]()
MJ je izjavio da ga je ujeo otrovni pauk, na Neverland ranchu.
Nisu mu verovali... onda je njegov licni doktor potvrdio njegovu prichu.
Rana je bila oko 6-7 cm u precniku, plikovi, itd...

mislis ovo?

Za one koji nemaju fb
Grupa se zove "8 najruznijih ljudi na svetu"
![]()
Michael Jackson
NAJRUŽNIJIM čovjekom na svijetu proglašen je pjevač Michael Jackson. Razlog tomu su, očekivano, brojne operacije. Iskompleksiran, kako navode mnogi stručnjaci i psiholozi, njegov primjer može poslužiti onima koji o sebi i svojem izgledu imaju vrlo loše mišljenje
![]()

Pu, pi'ka im materina, sram ih bilo!! Zatucani skotovi!!! Kako su !!!glupi!!!, Gospode....
Mamicu im, oni ce da kazu ko je ruzan, budale jedne.. Kako su me iznervirali!!!!![]()

![]()
S'a mu se desilo![]()
Pesmica za danas...![]()

Pesmica za danas...![]()

Pu, pi'ka im materina, sram ih bilo!! Zatucani skotovi!!! Kako su !!!glupi!!!, Gospode....
Mamicu im, oni ce da kazu ko je ruzan, budale jedne.. Kako su me iznervirali!!!!![]()

Jedna od onih nekoliko koliko slusam od njega
Ho's bad?![]()

salim se...

Uki srce moje nemas pojma engleski...salim se...
kako god ide Who's bad?
prvi spot na koji sam naletela posle 25 juna![]()

Trial : Jackson vs Avram
2001. ili 2002. nisam sigurna
![]()
![]()
možda je folirao da je slomio jednu nogu, al da sam ja bila tu negde kod vrata, garant bi mu slomila i onu drugu...od skoka na njega, naravno..
pogledaj ti samo, čovek u gipsu, pantalonice, pogle'j prsluk.....beli prsluk, bela košulja i bela kravata....
koja yebozovna kombinacija....
![]()
a tek kako mu stoji....
![]()
i baš me briga za njegovo lice, da li je lepo ili ružno...on je imao ONO nešto što ne može da se slika i u'vati fotoaparatom...- šarm mužjaka u telu elegantnog gospodina....ubitačna kombinacija za ženski rod.....ubitačna![]()

![]()
e, ovde kao da me zove "pa'ni mi na grudi...uteši me, tako sam slomljen i saaaaaaam"

MJ je izjavio da ga je ujeo otrovni pauk, na Neverland ranchu.
Nisu mu verovali... onda je njegov licni doktor potvrdio njegovu prichu.
Rana je bila oko 6-7 cm u precniku, plikovi, itd...

]
]
]
]