Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Danas nam je izasao neki skolski casopis "List" i bila je jedna moja reportaza o Jerusalimu i neki aforizmi koje licno pisem.
I prilazi mi drugaricu iz razreda i kaze mi: "Zasto sledece godine ne bi napisao kratku biografiju Majkl Dzeksona u kojoj bi ovom zatucanom narodu pokazao njegovo pravo lice i pokazao da je on zapravo ubijen zbog svoje slave"

Ja ostao bez teksta, u pozitivnom smislu naravno!
Inace ona je njegov relativno veliki fan ... ne nesto preterano ali ga voli ... mama joj je kao mlada igrala u nekom plesnom klubu gde su imitirali Majkla pa ga je valjda tako i zavolela.

Tako sam dosao na ideju da za sledeci broj napisem kratku biografiju Majkla - koliko ona kratka moze biti :lol:
Ali sam odlucio i da na 150 cd-ova narezem razne sadrzaje vezane za Majkla koje bi citaoci dobijali na poklon a koje bih ja licno narezivao na racunaru.
150 cd-ova jer casopis izlazi u 150 primeraka :)

50 cd-ova planiram sam da kupim ,a za ostalih 100 da nadjem sponzore sto verujem da cu uspeti.

a piraterija?

Zeljko, tek sledece godine? :think:
Inace, super je ideja, Michael je to zasluzio...konacno da se normalno pise o njemu. :super:

Sledece godine jer se ova skolska godina zavrsava sutra a sledece novine izlaze najverovatnije u Junu 2011 a ako novi direktor bude manje krao mozda izadju i dva broja pa jedan izadje u decembru 2010 a jedan u junu 2011

U svakom slucaju prvi koji bude izasao je moj :mrgreen:

Ja mozda ne bih prepoznao da je Navi ali bih sigurno prepoznao da nije Majkl !
Da mi je znati kako je ovaj Navi izgledao pre operacija :think:

2znyesy.jpg

An interview with world’s best-known Michael Jackson impersonator, Navi

Eeeee pa ne bi me bre mogli za pirateriju optuziti kad se to ne prodaje :ok:
Posto je casopis besplatan i ovo je besplatno tako da sam siguran :mrgreen:

Ali verujte mi da bih isao i do te granice da bih od policije trazio dozvolu za narezivanje i deljenje cd-ova :mrgreen:

@Gaga

u tom intervjuu kaze da je 1993. radio intervju na Tajlandu umesto Majkla kako bi skrenuo medijsku paznju sa Majkla (jer je tada Majkl bio optuzen) i kaze da je cak tada izasao na naslovnoj stranici The Times novina jer nisu znali da nije Majkl

Jel bi se mogla naci ta naslovnica da vidimo kako je izgledao pa ga ni novinari nisu skontali ?
Ja guglao ali nema nista :think:

Neverovatno koliko su ucinili da ga iskopiraju! Ja ne bih imala hrabrosti. To je kao piraterija :D
Ali dobro, voleli ga, a bio je jedinstven (tj. jedinstven je) . Ima puno toga sto se moze iskopirati. Prvenstveno stil, oblacenje.

Nisam primetila dok ti nisi napisala. :eek:

DA!!! Vidi se velika razlika! Zasto pobogu?!

Ja sam to vec odavno primijetila...i to nije samo u ovom slucaju..mozete naci jos mnogo slika gdje je ocigledno koliko su mu sake drugacije u odnosu na ranije godine...I ja mislim da je to prvenstveno posledica koriscenja svih tih silnih lijekova,nazalost...Imao je divne ogromne sake sa divnim dugackim prstima....;)

• Podržavam
Reactions: DD

Back