Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
37368_1145296090512_1770826494_264497_8055649_n.jpg

mali je najludji :lol:

znam za casopis tetka kupila...:zurka:

p.s. vratila sam avatar...:mrgreen:

To mala!!!

:cao: Majklovci...

Da se nadovezem za spot za pesmu Bad... Negde sam procitala da je Wesley Snipes izjavio da ga je Majkl na snimanju pitao da li se boji, jer snimaju u opasnom kraju na sta je ovaj odgovorio da se ne plasi, jer je u takvom kraju i odrastao... A nas Majkl se plasio, pa ga je ovaj cuvao... :D (ispravite me ako gresim, davno sam procitala.);)

To mala!!!

:cao: Majklovci...

Da se nadovezem za spot za pesmu Bad... Negde sam procitala da je Wesley Snipes izjavio da ga je Majkl na snimanju pitao da li se boji, jer snimaju u opasnom kraju na sta je ovaj odgovorio da se ne plasi, jer je u takvom kraju i odrastao... A nas Majkl se plasio, pa ga je ovaj cuvao... :D (ispravite me ako gresim, davno sam procitala.);)

Da,drzao ga je za ruku dok su jednom setali ulicama Harlema...
Majkl se up*skio od straha :lol:

Iz Kanade? puu...ybt, al si srećna....tvoja cela familija voli Majkla...;)

kod mene samo ja...:roll:

I kod mene je ista situacija. :roll:
Annie super si uradila, svaka cast. :super::klap::klap:

Ima li mozda neko od vas pesme Minute by Minute i Here to Love You od Doobie Brothersa? :confused: Ne mogu da nadjem na You Tubeu, nema, zapravo ima ,ali samo uzivo, a tu naravno nema Majkla u pratecim vokalima. :mrgreen: (Mada ga i ovako ne cujem :lol:).

jel izvaljujete koliko mu je shaka, na prvoj fot. naduvena, deblja,kraca, ne vidi se zglob..itd itd. ? :think:
kad se uporedi sa drugom fot. :eek:
ne lici na njegove ...

Ja sam cula da je ponekad imitatora slao i na sudjenje, sad ne znam koliko ima istine u tome. :think: Znam samo da mi ne lici na sebe na press konferenciji u Londonu, ima snimak na YT kad se Navi pojavio na konferenciji, samo ne mogu da ga nadjem sad i ladno niko nije izvalio da to nije Majkl. :eek: Msm kad ga uporedim sa proba i na konferenciji - uopste mi nije ista osoba.

Odgovor moderatora na klevetanje moonwalker92 da sam ga prijavio

"Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom, imam mnogo obaveza pa ne stizem po netu svrljam.

Ne postoji prijava na njegov potpis. Zabranjeno je stavljanje linkova koji su "klikabilni" tj. koji mogu da se kliknu.
Takodje, klevetanje, okrivljivanje nekog bez dokaza je kaznjivo. Takve poruke prijaviti.
Ugodan boravak"

By Limunovo drvo

Eto cisto da se vidi ko je ko i da me ne smatrate budalom a to sto on laze i sto je puk'o je njegov problem.
A ono vece sam se onoliko uznemirio jer sam znao da laze a nisam znao kako da vam dokazem. E pa konacno evo i dokaza.

:hvala:
Volim vas sve :cmok:

Michael+Jackson+Michael+I+love+you.jpg

Ja sam cula da je ponekad imitatora slao i na sudjenje, sad ne znam koliko ima istine u tome. :think: Znam samo da mi ne lici na sebe na press konferenciji u Londonu, ima snimak na YT kad se Navi pojavio na konferenciji, samo ne mogu da ga nadjem sad i ladno niko nije izvalio da to nije Majkl. :eek: Msm kad ga uporedim sa proba i na konferenciji - uopste mi nije ista osoba.

Ma behaj bre, to bi bilo samo jos jedno krivicno delo ... a s obzirom u kojim govnima se nalazio sumnjam da bi sebi dozvolio jos jedno sranje :)

ovo za konferencije je vec moguce

Navi jeste tada bio u Londonu,ali ispred O2 Arene ,cisto da malo skrene paznju okupljenim fanovima,ali ono na press konferenciji definitivno jeste bio Majkl....

Danas nam je izasao neki skolski casopis "List" i bila je jedna moja reportaza o Jerusalimu i neki aforizmi koje licno pisem.
I prilazi mi drugaricu iz razreda i kaze mi: "Zasto sledece godine ne bi napisao kratku biografiju Majkl Dzeksona u kojoj bi ovom zatucanom narodu pokazao njegovo pravo lice i pokazao da je on zapravo ubijen zbog svoje slave"

Ja ostao bez teksta, u pozitivnom smislu naravno!
Inace ona je njegov relativno veliki fan ... ne nesto preterano ali ga voli ... mama joj je kao mlada igrala u nekom plesnom klubu gde su imitirali Majkla pa ga je valjda tako i zavolela.

Tako sam dosao na ideju da za sledeci broj napisem kratku biografiju Majkla - koliko ona kratka moze biti :lol:
Ali sam odlucio i da na 150 cd-ova narezem razne sadrzaje vezane za Majkla koje bi citaoci dobijali na poklon a koje bih ja licno narezivao na racunaru.
150 cd-ova jer casopis izlazi u 150 primeraka :)

50 cd-ova planiram sam da kupim ,a za ostalih 100 da nadjem sponzore sto verujem da cu uspeti.

Back