Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Thriller i Smooth Criminal su jedna te ista osoba :eek:

Tek malo pre skontah a onda jos dobih i dokaz ... mada sam jednom pre nekoliko dana posumnjao da su njih dvojica iste osobe jer je "Smooth Criminal" iskulirao moje pitanje da zajedno putujemo do BG-a iz NS-a :lol:

Znaci ne verujem :hahaha:

I mene je Zeljko prijavio kod moderatora da imam link u potpisu:roll:
Deriste..:manikir:

E ako mi se ne izvinis za laz, trazicu od administratora foruma krstarice da dostave listu svuih poruka koje sam ikad prijavio i da je postave ovde na temu !

Od mene ne mozes praviti budalu !

I ako sam te i prijavio...kako to da u potpisu jos uvek imas taj link ? C c c c ne znas ni da lazes !

Poslednja izmena:
Molim vas,nemojte MU pomutiti samopouzdanje.
Ja sam dobio p.p u kojem mi je data informacija o zavjeri doticnog.
Ja odlazim sa ove teme.
Doci cu za par mjeseci da zainteresovanima prikazem obecano iznenadjenje.
Keep Michaeling.

Totalni raspad sistema....:sad2:
Ocigledno su sve teme potrosene,sve se reklo sto se moglo reci,i sami vidite da se iste price vrte u krug,nista novo nema da se doda pa iz tog razloga ljudi pocnu skretati sa teme u potpuno drugom pravcu sto vodi do besmislenih razmirica i stvaranja negativne atmosfere medju clanovima... Sto se mene tice,ovakvi ispadi su cista djetinjarija i obicno ne obracam paznju,ali ovo od danas i juce me se bas nekako dojmilo i izbedacilo...:(
Tako da je moj najiskreniji savjet da se na temi postuje onda kada se pojavi neka nova vijest vezana za Majkla,ili nesto u vezi novih pjesama,kao sto je Violett rekla,neobjavljenih koncerata, tributa u Majklovu cast ili slicno....da se ne pise cisto da bi se nesto napisalo... A neke osobne netrpeljivosti i zajedljivi komentari da se ostave za PP ;)
U tom slucaju nece dolaziti do ovog kolektivnog napustanja foruma....:roll:
p.s.Digli ste mi zivac samo tako :evil:

Molim vas,nemojte MU pomutiti samopouzdanje.
Ja sam dobio p.p u kojem mi je data informacija o zavjeri doticnog.
Ja odlazim sa ove teme.
Doci cu za par mjeseci da zainteresovanima prikazem obecano iznenadjenje.
Keep Michaeling.

ZNACI JA SAM U SOKU !

Ne bi me cudilo da je ovaj profil jos jedan od Thrillerovih klon-profila !
Prvi put kada ste me napali zbog ne znanja o Majklu napali ste me istovremeno, drugi put sada opet istovremeno ...

Ne postoji komentar sa kojim bih izrazio svoje trenutno stanje !

Gore je nego sto sam mislila... Gubite se, a ni sami ne znate zasto.
MJ ovo nije mogao ni da sanja! A ja nisam ni pomisljala da cemo odlepiti svi kolektivno (mislim na deo fanova sa ovog foruma).

Ja ne razumem sta je sa vama? Koji vam je? Cemu svadja.
Muka mi je od toga jer smo vreme pokusavam da vas smirim,pomirim... N ezelim da se svadjate a vi i dalje nastavljate. Majkl bi,sto kaze Dejana,bas bio ponosan na vas... Ma ubilo se... Trebalo bio da vas je sramota... Ne poklapaju se misljenja? P sta ni ne moraju...
Skup 25 juna? Sa ovim ponasanjem nikako imada se gledate ispod oka a to Majkl nije zasluzio...

Muzika Majkla Dzeksona nas je dovela ovde, naterala nas da satima sedimo pred monitorima...
Mozda nas ona opet spoji nekad... Da budemo porodica kao pre...
Ovome nas Majkl kroz pesme nije ucio, on je znao i da prasta i da voli.

Back