baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
de ste devojčice
?
samo za vas...
samo za vas...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako "vade" situaciju 

mnogi ljudi za nas koji slusamo Jacksona kazu da nismo normalni, sada kad vide sta se desava na ovoj temi mozda i imaju argumente...
inace, meni je sve ovo smesno...
![]()

.....................
)nisam toliko jadan da se zzajebavam na takav nacin
morao sam da izadjem na vazduh da bih dosao sebi ne znam ni zasto ovo pisem ovde osecam se glupo
Sram te bilo, Baby!!! Sad za kaznu da ga gledas 5 puta!![]()

,.....sto je dobro ljudi !
,.....jer da nije bilo na prvom mestu Trhiller-a , MITM , tamyc-e,.....i ostalih vremenom da mi salju pp uz jedno ljubazno ajde voleli bismo da te vidimo na temi ,...ili ajde postavio sam nesto voleo bih da cujem tvoje pitanje ,..... ja uopste nisam planirala da se sa vama zblizim. Temu sam odavno pratila i pre Majklove smrti (to kao dokaz tome najbolje znaju svi sa prethodne teme kojima sam davala reputacije) ali dok se vi niste pojavili skoro da me nije bilo na njoj...
....a da moram da vam kazem da cu ja dolziti na temi ....ne mogu da verujem da ce ostali dozvoliti da tema propadne zbog svadje![]()

mnogi ljudi za nas koji slusamo Jacksona kazu da nismo normalni, sada kad vide sta se desava na ovoj temi mozda i imaju argumente...
inace, meni je sve ovo smesno...
![]()
Pa ja sam se tek vratila na temu. Ne mogu odmah da odem...![]()

Ovo su dva najbolja, najduhovitija posta večeras u svoj ovoj muci.....

vrline i mane m.džeksona po vama?
u svakom smislu i pogledu ...
umetnički, duhovno, fizički ...

....to je ako je sve tacno bilo tako "bad guy"
.... zameram mu sto je bio nas rob , a moi nismo zeleli roba vac andjela koji ces to duze moci da nas cuva i cijoj sreci i osmehu mozemo da se radujemo kao svojoj,...... slusao je fanove i posvetio se novom albumu a dovoljno nam je pesama posvetio da se veselimo i prebrodimo svaku negativnu zivotnu situaciju uz njih ,.... sada kada posmatram ucinio je time jos jednu uslugu lesinarima i grabljivicama ....pod robom podrazumevam i da nije umeo da se konacno posveti sebi i svom zivotu , da radi isto sto i normalan svet ....
Evo, ja te prva primam i želim dobrodošlicu...Delimo mišljenje prema liku i delu Lise Presley..![]()

) ....moram nesto da odgledam na tv- pa ako me nema da znate da je zbog toga -nisam se naljutila