Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
de ste devojčice:D?

samo za vas...:heart:

picture.php

Samo da vam kazem da sam sve procitala i da bih vam puno toga rekla da izgladim situaciju , ali necu samo iz razloga jer uvek kada to cinim u zivotu - to dvoje sto se svadjaju obavezno se pomire a ja ispadam budala ....verujem da ce da se pomire a ja ne zelim da ispadnem b.

Ako se stvarno sve ne vrati na staro onda neka postupim kao u zivotu relnom pa verovatno cu da vas pomirim ....
Znate li zasto je tema uopste tako napredna ????
Bas zato sto smo svi razliciti :ok: ,.....sto je dobro ljudi !

....a zasto sam jos jedna u nizu koja mora da komentarise raspravu ????

Pa zato ljudi jer ste vi mene na ovoj temi namamili :rtfm: ,.....jer da nije bilo na prvom mestu Trhiller-a , MITM , tamyc-e,.....i ostalih vremenom da mi salju pp uz jedno ljubazno ajde voleli bismo da te vidimo na temi ,...ili ajde postavio sam nesto voleo bih da cujem tvoje pitanje ,..... ja uopste nisam planirala da se sa vama zblizim. Temu sam odavno pratila i pre Majklove smrti (to kao dokaz tome najbolje znaju svi sa prethodne teme kojima sam davala reputacije) ali dok se vi niste pojavili skoro da me nije bilo na njoj...

Stoga zahtevam vratite se svi ,jer u svakom zlu ima neceg dobrog. Ako se vratite garantujem vam da ce tek sada biti konstruktivna tema , ma bicemo pravi inspektori i istrazitelji ....ima da procesamo sve iz Majklovog zivota jer svako od nas ima razlicita pitanja i odgovore :)

vrline i mane m.džeksona po vama?
u svakom smislu i pogledu ...
umetnički, duhovno, fizički ...

....mane mi padaju na pamet a istog momenta i opravdanje za iste , jer mislim da ne postoji ijedan besmislen potez koji je za rezultat uvek trebao da ima nesto divno, korisno ,lepo ,.... mislim postojali su i negativni rezultati ali po njega -po fanove nikad ! :heart:

Neka budu mane:
- skrivanje vitiliga tokom 80tih tj izbegavanje da javno prizna (podeli bol) da beli zbog bolesti
- zenidba sa Elvisovom cerkom ,...smatram da bi i bez toga dokazao da nije pedofil a ovako je davao povoda za jos vece teroriziranje od strane novinara

-hehehhe.....ajde malo smesno ....dakle neka bude i mana sto se igrao sa Tatianinim osecanjima , mislim bilo je kvarno da je pali 8jer ne bi ona mogla iz cista mira da ga poljubi) a posle odmah otkaz :eek: ....to je ako je sve tacno bilo tako "bad guy"

- zameram mu sto nas je toliko voleo , vise od zivota ....da nije bilo svih ovih priprema (koje su naravno bile prozete naboljim namerama) oko koncerta -bio bi ziv i radio domaci zadatak sa decom :):heart: .... zameram mu sto je bio nas rob , a moi nismo zeleli roba vac andjela koji ces to duze moci da nas cuva i cijoj sreci i osmehu mozemo da se radujemo kao svojoj,...... slusao je fanove i posvetio se novom albumu a dovoljno nam je pesama posvetio da se veselimo i prebrodimo svaku negativnu zivotnu situaciju uz njih ,.... sada kada posmatram ucinio je time jos jednu uslugu lesinarima i grabljivicama ....pod robom podrazumevam i da nije umeo da se konacno posveti sebi i svom zivotu , da radi isto sto i normalan svet ....

.... i opet kada procitam sta sam napisala ipak mislim da gresim :)

- vrline ukratko neka budu sirenje svih vrsta ljubavi , vernost, doslednost, disciplinovanost, rad i samo rad ,....

.... devojke (posto samo vas ima na temi -zenska ljubav je najvernija :mrgreen:) ....moram nesto da odgledam na tv- pa ako me nema da znate da je zbog toga -nisam se naljutila :)

Evo ovde mozete da ga poljubite koliko vam je blizu :rumenko: :kiss:

43414620.jpg

Back