Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
..
Evo ovde mozete da ga poljubite koliko vam je blizu :rumenko: :kiss:

43414620.jpg
jel imaš ti neku malo stariju sliku za mene ovako izbliza....nisam ja pedofil :D

They Told Him Don't You Ever Come Around Here
Don't Wanna See Your Face, You Better Disappear
The Fire's In Their Eyes And Their Words Are Really Clear
So Beat It, Just Beat It

You Better Run, You Better Do What You Can
Don't Wanna See No Blood, Don't Be A Macho Man
You Wanna Be Tough, Better Do What You Can
So Beat It, But You Wanna Be Bad

Just Beat It, Beat It, Beat It, Beat It
No One Wants To Be Defeated
Showin' How Funky Strong Is Your Fight
It Doesn't Matter Who's Wrong Or Right
Just Beat It, Beat It

They're Out To Get You, Better Leave While You Can
Don't Wanna Be A Boy, You Wanna Be A Man
You Wanna Stay Alive, Better Do What You Can
So Beat It, Just Beat It

You Have To Show Them That You're Really Not Scared
You're Playin' With Your Life, This Ain't No Truth Or Dare
They'll Kick You, Then They Beat You,
Then They'll Tell You It's Fair
So Beat It, But You Wanna Be Bad

Super ! Sanjati mrtvaca da je oživeo je dobro, nešto će ti krenuti na bolje.

Slusaj ja sam ranije stalno sanjala moje bliske skoro umrle ( a bilo ih je poslednjih godina) da ozivljavaju, il da su se vratili i sve dublje i dublje idem sto se tice zivotnih problema.
Da i zadnji je Majkl koga sam molila da se vrati ( ja sanjam mrtve i pricam sa njima inace cesto :hahaha:), i vratio se zaista odande i ceo svet je poludeo i najavio covek opet obecani koncert u londonu rekao je " oduzicu se svojim fanovima za sve godine podrzavanja i izvinjavam se zbog razocarenja prosle godine" , meni srce da iskoci od euforije! Probudila sam se i plakala kad sam shvatila da sam sanjala ....
Mislim to su samo nase zelje kad sanjamo drage nam osobe da su se vratile. Sad me samo zanima ima li ovo moje dno ima kraj vise. Ja ne znam gde cu nize vec!

Meni je u ovom periodu bio izuzetno sexy..izuzetno...:rumenko:

I meni je tu najprivlacniji u to zadnje vreme prema njegovim pedesetim, neka mudrost izbija iz njegovih ociju - a ranije je bila glupost, naivnost sto me je ponekad nerviralo. U jednom intervuu ga je novinar pitao dal je posle svega drugaciji. A on sa mukom kaze da jeste , da je sazreo ijer se u mnoge ljude od kad se sve to izdesavalo, strasno razocarao.
Pa Majkl, moja pokojna baba je govorila " Dobar i lud su braca"
Stvarno je tada napokon shvatio neke stvari i kakav je svet - steta sto tako prosvetljen nije poziveo. Kazu da je poceo i da cisti ljude i zaposlene oko sebe i iz njegove kuce koji su bili povezani i radili protiv njega. Prvi onaj debeli sa tompusom koji mi se nikad nije svidjao - Frank Dileo.

Back