Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ti sve teško shvataš, srce moje retardirano. :heart:
Zato ljudi gledaju ovako: :eek: u tvoje poruke povremeno. :mrgreen:

DOSTA VIŠE SA SVAĐOM.

Stvarno ... Preteraste ga... Sad je gore nego pre ... A ja se vratila u "idilu". Koliko mrznje, s*re mi se dok citam.

I kakvi su ovo parovi, brakovi i razvodi po forumu, nisam upucena? Seko, nisi rekla da si udata??! Meni nisi rekla?!

:zcepanje:

Poslednja izmena:
vrline i mane m.džeksona po vama?
u svakom smislu i pogledu ...
umetnički, duhovno, fizički ...

Vrline :
Pravi genije i talenat.
Dobrica.
Lep k'o lutka.
Dobrotvor.
(Ko voli decu, ne moze biti zao covek)

Mane :
Naivan.
Nesiguran u sebe.
(smatram da mu je mana sto sa Invincible alnumom nije ostao svoj, nego je pokusai da se utopi u monotoniju novog doba)
Verovao je pogresnim ljudima.

(Zavisi od segmenata zivota i ljudi kojima je bio okruzen)

Dobro jutro....sva sam izgubljena nzm ni gde se nalazim...jutros sam se probudila u tacno pola 5 i sanjala sam Majkla,msm sanjala sam ja njega ranije ali ne ovako...stojao je ispred mojih vrata i ustvari ja sam kucala a on je otvorio moja rodjena vrata,tako je bio stvaran,zagrlio me je..ja sam mu rekla kako ga razumem u svemu sto je zeleo da kaze...onda sam videla vitiligo i on mi je rekao ti verovatno znas da ja nemogu to kontrolisati..ja sam mu rekla da sam ucila o toj bolesti i da znam kako je i celo vreme sam mu ja govorila kako sam usamljena i kako nemam skim da razgovaram jer nepostoji osoba koja me razume,samo me je pogledao i rekao e pa sad ja znam kako je tebi i ni nesecam se sta je jos pricao ali jedna recenica mi je ostala u glavi:"Kad niko ne bude tu za tebe i u tvojim najtezim trenucima,ja cu biti tu veruj mi.." Probudila sam se,prividjao mi se onako ko kroz maglu i sve mi se cinilo ko da je stvarno tu...Nzm vise ni sta da mislim...

Stvarno ... Preteraste ga... Sad je gore nego pre ... A ja se vratila u "idilu". Koliko mrznje, s*re mi se dok citam.

Zaista mi nije jasno...kao da nas ima stotinu ovde.:confused:
.
Uopšte ne razumem kakva je to priča o poznavanju spotova? Da li je merilo fanovanja ako znam da se Majkl u nekom spotu na 2:34 počešao po guzi ili je 3:35 pocrveneo ? Da li će to poznavanje njegovih tajmiranih kretnji uvećati moje poštovanje prema njemu ili ću zbog toga više slušati njegove pesme? Kakvi su po vama bili fanovi Elvisa Presley-a, Joha Lennon-a...i ostalih muzičara umrlih pre pojave YT i spotova? Kako i čime se tada merilo njihovo fanovanje?

Ne mislim da je ovde mržnja u pitanju nego dečije prepucavanje....Dajte, o'ladite malo sa tim i da se lepo vratimo normalnom, ljudskom druženju...barem nas desetak stalnih ovde. I tako su komentarisanja pala na česta spamovanja, lepljenje jednih te istih slika ..i česta ponavljanja.

Nadam se da ćete me poslužati....:cmok2: za sve.

Dobro jutro....sva sam izgubljena nzm ni gde se nalazim...jutros sam se probudila u tacno pola 5 i sanjala sam Majkla,msm sanjala sam ja njega ranije ali ne ovako...stojao je ispred mojih vrata i ustvari ja sam kucala a on je otvorio moja rodjena vrata,tako je bio stvaran,zagrlio me je..ja sam mu rekla kako ga razumem u svemu sto je zeleo da kaze...onda sam videla vitiligo i on mi je rekao ti verovatno znas da ja nemogu to kontrolisati..ja sam mu rekla da sam ucila o toj bolesti i da znam kako je i celo vreme sam mu ja govorila kako sam usamljena i kako nemam skim da razgovaram jer nepostoji osoba koja me razume,samo me je pogledao i rekao e pa sad ja znam kako je tebi i ni nesecam se sta je jos pricao ali jedna recenica mi je ostala u glavi:"Kad niko ne bude tu za tebe i u tvojim najtezim trenucima,ja cu biti tu veruj mi.." Probudila sam se,prividjao mi se onako ko kroz maglu i sve mi se cinilo ko da je stvarno tu...Nzm vise ni sta da mislim...

Super ! Sanjati mrtvaca da je oživeo je dobro, nešto će ti krenuti na bolje.

Sa sinosnjeg koncerta Diane Ross:( :
29927_396404992790_699297790_4723194_1864511_n.jpg

Zaista mi nije jasno...kao da nas ima stotinu ovde.:confused:
.
Uopšte ne razumem kakva je to priča o poznavanju spotova? Da li je merilo fanovanja ako znam da se Majkl u nekom spotu na 2:34 počešao po guzi ili je 3:35 pocrveneo ? Da li će to poznavanje njegovih tajmiranih kretnji uvećati moje poštovanje prema njemu ili ću zbog toga više slušati njegove pesme? Kakvi su po vama bili fanovi Elvisa Presley-a, Joha Lennon-a...i ostalih muzičara umrlih pre pojave YT i spotova? Kako i čime se tada merilo njihovo fanovanje?

Ne mislim da je ovde mržnja u pitanju nego dečije prepucavanje....Dajte, o'ladite malo sa tim i da se lepo vratimo normalnom, ljudskom druženju...barem nas desetak stalnih ovde. I tako su komentarisanja pala na česta spamovanja, lepljenje jednih te istih slika ..i česta ponavljanja.

Nadam se da ćete me poslužati....:cmok2: za sve.

more m o t k aaaaa

I'm back... :flert:

"Don't Stop 'Til You Get Enough"

[1st Verse]
Lovely Is The Feelin' Now
Fever, Temperatures Risin' Now
Power (Ah Power) Is The Force The Vow
That Makes It Happen It Asks No Questions Why (Ooh)
So Get Closer (Closer Now)
To My Body Now Just Love Me
'Til You Don't Know How (Ooh)
[Chorus]
Keep On With The Force Don't Stop
Don't Stop 'Til You Get Enough

[2nd Verse]
Touch Me And I Feel On Fire
Ain't Nothin' Like A Love Desire (Ooh)
I'm Melting (I'm Melting)
Like Hot Candle Wax Sensation (Ah Sensation)
Lovely Where We're At (Ooh)
So Let Love Take Us Through The Hours
I Won't Be Complanin'
'Cause This Is Love Power (Ooh)
[Chorus]
(Ooh)

[3rd Verse]
Heartbreak Enemy Despise
Eternal (Ah Eternal)
Love Shines In My Eyes (Ooh)
So Let Love Take Us Through The Hours
I Won't Be Complanin' (No No)
'Cause Your Love Is Alright, Alright

[Chorus]
[Refrain]
Lovely Is The Feeling Now I Won't Be Complanin' (Ooh Ooh)
The Force Is Love Power
[Chorus]
[Ad-Lib To Fade]
:zurka:

Slušam najveselije, najhiperaktivnije MJ pesmice...

Ja sam juče ovako počeo dan na temi... Dakle najveselije moguće...
Čak sam i dobio 3-4 hahahahaha reputacija za ostale postove na temi juče...:hahaha:

a na kom ste jeziku pricali?

Stvarno?
Ja sam očekivao nešto veselije od tebe plesačice... ;)
Nešto sa super ritmom, što tera na igranje... 'Vako nešto... :cool:

PS Je l' si gledala onaj
koji sam ti rekao da gledaš?
Zanima me tvoje profesionalno mišljenje o ovoj koreografiji i nastupu... :mrgreen:

Naravno da volim brz ritam, ali ja sam ekoloska devojka, potpisala peticiju protiv plasticnih kesa, nosim platnenu torbicu sa sobom u nabavku sa porukom koja siri svest o tome da treba da cuvamo svet oko nas i sl. :) Ta pesma me uvek rastuzi i rasplace, to je surova istina, imam malog plisanog pandu na krevetu i stalno mislim na to koliko su te divne zivotnije ugrozene... Elem, to nije tema, ali je delimicno objasnjenje zasto ova pesma ostavlja tako snazan utisak na mene ;)

Hvala ti Željko što si me prijavio, stvarno ti hvala... :)
Kažnjen sam, dobio sam kazneni poen zbog tvoje genijalnosti.
Jesi li ti kažnjen? Ja tebe nisam prijavio.
A podjednako si uvredljiv bio prema meni.

Taman sam iskulirao i rekao da neću više da se svađam.
Kažnjen sam za poruku koja između ostalog na kraju sadrži:
"DOSTA VIŠE SA SVAĐOM."

U svakom slučaju glasajte vi ostali - on ili ja. Ozbiljan sam.

Hvala ti Željko što si me prijavio, stvarno ti hvala... :)
Kažnjen sam, dobio sam kazneni poen zbog tvoje genijalnosti.
Jesi li ti kažnjen? Ja tebe nisam prijavio.
A podjednako si uvredljiv bio prema meni.

Taman sam iskulirao i rekao da neću više da se svađam.
Kažnjen sam za poruku koja između ostalog na kraju sadrži:
"DOSTA VIŠE SA SVAĐOM."

U svakom slučaju glasajte vi ostali - on ili ja. Ozbiljan sam.

Ja ne mogu da verujem sta se ovde desava...:dontunderstand: Majkl bi bio "ponosan". Aplauz ! :klap:

:dash::dash:

Back