Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U svakom slučaju glasajte vi ostali - on ili ja. Ozbiljan sam.

Thriller i MITM...za oboje ovo važi...

Iako rizikujem da me napljujete, što realno imate pravo, ali mislim da ipak nećete i da

ćete shvatiti da želim kao najstarija medju vama samo da
budem taj neki yebeni balansero, i da želim da se situacija smiri, spusti lopta i sve vrati na staro...

Proleće i vrbopuc su prošli...Aj, u ime ljubavi i mira za sve nas, stišajte hormone na vreme...;) Malo mi glupo da se ponašate kao dva mužjaka na istoj teritoriji u borbi ko će koga da izbaci, da ne kažem ko će da zapishki istu sa sve banderom...:lol:

Nema nikakvo biranje ovaj ili onaj, oboje ste mi dragi kako meni tako i ostalim fanovkama...bilo šta je bilo, zakopajte ratne sekire u ime ljubavi i pichimo dalje...s pesmom :) Majkl vas gleda...gde je ta ljubav zbog koje smo ovde..? :D

Zaista mi nije jasno...kao da nas ima stotinu ovde.:confused:
.
Uopšte ne razumem kakva je to priča o poznavanju spotova? Da li je merilo fanovanja ako znam da se Majkl u nekom spotu na 2:34 počešao po guzi ili je 3:35 pocrveneo ? Da li će to poznavanje njegovih tajmiranih kretnji uvećati moje poštovanje prema njemu ili ću zbog toga više slušati njegove pesme? Kakvi su po vama bili fanovi Elvisa Presley-a, Joha Lennon-a...i ostalih muzičara umrlih pre pojave YT i spotova? Kako i čime se tada merilo njihovo fanovanje?

Ne mislim da je ovde mržnja u pitanju nego dečije prepucavanje....Dajte, o'ladite malo sa tim i da se lepo vratimo normalnom, ljudskom druženju...barem nas desetak stalnih ovde. I tako su komentarisanja pala na česta spamovanja, lepljenje jednih te istih slika ..i česta ponavljanja.

Nadam se da ćete me poslužati....:cmok2: za sve.

roditelji moraju da se slusaju :lol:

roditelji moraju da se slusaju :lol:
Nadam se da hoćete ovog puta :evil:

Thriller i MITM...za oboje ovo važi...

Iako rizikujem da me napljujete, što realno imate pravo, ali mislim da ipak nećete i da

ćete shvatiti da želim kao najstarija medju vama samo da
budem taj neki yebeni balansero, i da želim da se situacija smiri, spusti lopta i sve vrati na staro...

Proleće i vrbopuc su prošli...Aj, u ime ljubavi i mira za sve nas, stišajte hormone na vreme...;) Malo mi glupo da se ponašate kao dva mužjaka na istoj teritoriji u borbi ko će koga da izbaci, da ne kažem ko će da zapishki istu sa sve banderom...:lol:

Nema nikakvo biranje ovaj ili onaj, oboje ste mi dragi kako meni tako i ostalim fanovkama...bilo šta je bilo, zakopajte ratne sekire u ime ljubavi i pichimo dalje...s pesmom :) Majkl vas gleda...gde je ta ljubav zbog koje smo ovde..? :D

Nadam se da i za ovo gore isto važi,jel da MITM?

Hvala ti Željko što si me prijavio, stvarno ti hvala... :)
Kažnjen sam, dobio sam kazneni poen zbog tvoje genijalnosti.
Jesi li ti kažnjen? Ja tebe nisam prijavio.
A podjednako si uvredljiv bio prema meni.

Taman sam iskulirao i rekao da neću više da se svađam.
Kažnjen sam za poruku koja između ostalog na kraju sadrži:
"DOSTA VIŠE SA SVAĐOM."

Hahah samo posmatram tvoju genijalnost ... u poruci si napisao da sam "srce tvoje retardirano" ili kako vec ...

P.S. ne znam samo zasto bi te administratori kaznili ako nisi napisao nista uvredljivo

Poslednja izmena:
Hahah samo posmatram tvoju genijalnost ... u poruci si napisao da sam "srce tvoje retardirano" ili kako vec ...

Daj bre,nisi ga stvarno prijavio zbog toga? :eek:
Pa i do sada ste raznorazne "komplimente" nemilosrdno upucivali jedan drugom,ali se sve svodilo na zezanciju,cak je bilo jako smijesno...
Cemu sad ove djecije igrice....? :roll:
Malo mi je bezveze da mu se svetis tako sto ga prijavljujes administratorima...:confused:
I samo da znate obojica,taj uslov ili-ili, se ne uvazava !:rtfm:

Daj bre,nisi ga stvarno prijavio zbog toga? :eek:
Pa i do sada ste raznorazne "komplimente" nemilosrdno upucivali jedan drugom,ali se sve svodilo na zezanciju,cak je bilo jako smijesno...
Cemu sad ove djecije igrice....? :roll:
Malo mi je bezveze da mu se svetis tako sto ga prijavljujes administratorima...:confused:
I samo da znate obojica,taj uslov ili-ili, se ne uvazava !:rtfm:

Ja bih da zavrsimo tu pricu vec jednom :rtfm:
msm i ja i on smaramo ljude na temi koji ne zele da slusaju nasa prepucavanja ...

Ja bih samo da se izvinim ostalima sa teme koji su morali da citaju sve i svasta :cmok:

Ja bih da zavrsimo tu pricu vec jednom :rtfm:
msm i ja i on smaramo ljude na temi koji ne zele da slusaju nasa prepucavanja ...

Ja bih samo da se izvinim ostalima sa teme koji su morali da citaju sve i svasta :cmok:

Red bi bio...;)

Ipak je ova tema posvecena Majklu,a ne nekim sporednim stvarima...
33otuts.jpg

:heart::heart::heart:

"DOSTA VIŠE SA SVAĐOM."

I mene je Zeljko prijavio kod moderatora da imam link u potpisu:roll:
Deriste..:manikir:

"DOSTA VIŠE SA SVAĐOM."

sta znaci dobiti kazneni poen? msm, koja je kazna?:think:
i ne razumem zasto se svadjate, nema ovde nikakve konkurencije izmedju svih nas...
necu da biram izmedju vas dvojice, ostajete obojica... ako ne mozete zajedno jednostavno se kulirajte... :bye:

Znate sta otkad su pocele ove vase svadje,prvo sam mislila da se zezate il vec nzm ni ja imaju tako neki ljudi takve nacine zaebavanja..Zar vam nije dosadno msm trosite vreme na takve stvari potpuno nebitne..nzm sta je bilo za neki delic iz nekog spota il sta vec..najbolje kad bi svako preispitao sebe..znam ja sta je vama u glavi,tako je i kod mene u skoli svako mi kaze kako je dobra osoba i da su svi preispitali sebe a onda pocnu da krive i pljuju onog drugog...Sta ima veze ako neko nesh nije znao,budi covek pa ga uputi u ono sto nezna...

Back