Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a koji put ovako nešto vidim na ovoj temi?

nebitno jesi li ti pisao ili neko drugi... stvarno ste preterali.. pa šta ako nije odgledao sve

spotove? nisam ni ja... zapravo... ja samo pustim pesmu na yt i slušam... jer mene

interesuje njegova muzika, a ne ko se nalazi u spotovima tih pesama... naravno, odgledala

sam neke.. oni koji su mi delovali zanimljivo i to kada sam imala vremena... :roll:

šta se toliko cimate oko tih stvari.... ne znači da neko mora da bude zaluđen MJ-om i da

maksimalno prati njegov rad (interview, dodele nagrada, spotovi) uključujući i privatan život

ako sluša njegovu muziku ili piše na ovoj temi.

Neka si ih prosvetlila ... :amen:

Komedija :lol:
Ovo su gore svadje nego sto sam ja imao sa katy ili m80 na starij temi :mrgreen:

Al' vaše svađe nisu bile erotske.:hahaha:

Nikome..
PSSTT!:evil::mrgreen:

:tajna:

nebitno jesi li ti pisao ili neko drugi... stvarno ste preterali.. pa šta ako nije odgledao sve

spotove? nisam ni ja... zapravo... ja samo pustim pesmu na yt i slušam... jer mene

interesuje njegova muzika, a ne ko se nalazi u spotovima tih pesama... naravno, odgledala

sam neke.. oni koji su mi delovali zanimljivo i to kada sam imala vremena... :roll:

šta se toliko cimate oko tih stvari.... ne znači da neko mora da bude zaluđen MJ-om i da

maksimalno prati njegov rad (interview, dodele nagrada, spotovi) uključujući i privatan život

V. poruku ispod.

Kako neko moze biti fan ako nije odgledao sve spotove?:confused:

:ok:

Jeste..Samo sto bih mu tu periku cijelu rascerupao..siske pogotovo:evil:

Siske ili šiške? :think:
:hahaha:

Potpuno se slazem s tobom i kazem da fanovanje ne treba da se meri samo time koliko imas informacija o svom idolu, nego koliko ga zapravo volis. Mislim da su bitnije one duhovne vrednosti. Zasto bi se bilo ko opterecivao zasipanjem informacija, ako mu to ne pricinjava zadovoljstvo? :confused:
Uostalom, nismo svi isti, prema tome imamo razlicita misljenja, koja treba postovati.
P.S. Ne dirajte mi buduceg decka. :rtfm: :mrgreen:

Potpuno se slazem s tobom i kazem da fanovanje ne treba da se meri samo time koliko imas informacija o svom idolu, nego koliko ga zapravo volis. Mislim da su bitnije one duhovne vrednosti. Zasto bi se bilo ko opterecivao zasipanjem informacija, ako mu to ne pricinjava zadovoljstvo? :confused:
Uostalom, nismo svi isti, prema tome imamo razlicita misljenja, koja treba postovati.

:cmok::cmok::cmok::cmok::cmok:

dobro je da se neko slaže sa mnom.. u svakom slučaju ... ovo je moj poslednji post na ovoj

temi....

tamyca će te ubiti kad vidi da joj otimaš muža...:mrgreen:

Slažem se u potpunosti s tobom. :heart:
Ali samo ako kažeš da se nisi nikad zabezeknula kad vidiš koliko elementarnih stvari on ne zna kad lupi neko pitanje.
Meni je to više ljudi reklo na PP.

dobro je da se neko slaže sa mnom.. u svakom slučaju ... ovo je moj poslednji post na ovoj

temi....

tamyca će te ubiti kad vidi da joj otimaš muža...:mrgreen:

Nemoj slučajno da te nema! :cmok:
Ja prvi mrzim svađe. I da me on ne provocira ja bih se ceo dan zezao i smejali bismo se ovde. ;)

Slažem se u potpunosti s tobom. :heart:
Ali samo ako kažeš da se nisi nikad zabezeknula kad vidiš koliko elementarnih stvari on ne zna kad lupi neko pitanje.
Meni je to više ljudi reklo na PP.

Nemoj slučajno da te nema! :cmok:
Ja prvi mrzim svađe. I da me on ne provocira ja bih se ceo dan zezao i smejali bismo se ovde. ;)

Kako te bre nije sramota ?

Pa zbog tebe i tebi slicnih (Moonwalker) su neki vec otisli sa foruma i ne planiraju se vratiti ... zbog takvih kao vas dvojica niko ne sme nista da pita na temi jer ce ispaspti NE FAN (pazi molim te da vas dvojica postavljate kriterijume ko je fan a ko ne :roll:)

Ali ja ne posustajem pred takvim osobama

Ne radi se to tako...:lol:
Ovako:

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
coming-soon.jpg

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

:lol:

Back