moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
O Boze, sto se nijesam rodio negdje tamo sedamdesetih 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LaToya?Sto se mene tice, moze.Ajde onda neka neko predlozi temu.
Ako je bio gej,ne bi me cudilo da bi bio sa tim prasetom,s obzirom kakava mu je bila bivsa zenaAjd bre Jackie i Katherine, danas im je rodjendan... Ili Majklov "gej ljubavnik"... hahahahaha... koja je to svinja od coveka.... Isto kao onaj njegov prokleti dermatolog...:evil:
Ako je bio gej,ne bi me cudilo da bi bio sa tim prasetom,s obzirom kakava mu je bila bivsa zena
Ako je to bio(a 10000% nije) svo moje divljenje prema njemu i sve to bi palo u vodu...
LaToya?![]()
Debi jeste imbecil ali ju je izabrao zato sto izgleda plodno, mogla bi da mu rodi jos 10 komada, ali necemo da vredjamo bez nje ne bi bilo Princa i Paris a svi ih puno volimo jer su oni Majklovo najvece blago... Inace taj lik je rekao kako su kad su se prvi put videli pricali o svojim uzasnim detinjstvima i Majkl je zaplakao pa ga je ovaj zagrlio i vec tada je znao da je to bilo vise od prijateljskog zagrljaja...A onda ih je dermatolog zatekao u ordinaciji i Majkl je bio bez kosulje... Hahahahahahahahaha
Ma gde Majkl gej to je najvece sranje... To mu je odvratno... Izvali mu facu ovde... Totalno je zgadjen...
http://img402.imageshack.us/img402/3785/michaeljackson124.gif
Jesi li sigurna da je to on na slici?..To je sa snimanja Stranger In moscow '96..
Meni je nekako simpaticno kada je u sred jednog intervjua 2002(cini mi se) opomenuo Princea koji pravio neki mali nered i rekao mu tihim glasom"Prince,Sta smo se dogovorili?",a on ponizno,slatko,stidljivo "da budem miran"sad, tema: Koje su to male stvari koje vam se svidjaju kod Majkla kad nesto kaze ili uradi, a koje jedan prosecni fan ne bi primetio? Ima toga puno, ali evo ja cu za pocetak reci da mi je mnogo slatko kad se igra Water Balloon Fights, pa kad kaze nesto kao "We're gonna play it , again and again." Ili kad otvara poklone sa Liz pa kad kaze "I know how to wake up Elizabeth tomorrow."![]()
E sad, tema: Koje su to male stvari koje vam se svidjaju kod Majkla kad nesto kaze ili uradi, a koje jedan prosecni fan ne bi primetio? Ima toga puno, ali evo ja cu za pocetak reci da mi je mnogo slatko kad se igra Water Balloon Fights, pa kad kaze nesto kao "We're gonna play it , again and again." Ili kad otvara poklone sa Liz pa kad kaze "I know how to wake up Elizabeth tomorrow."![]()
ma nije to ovaj danasnji "decko" samo neki gej lik... cisto da se vidi kol'ko je Majk zgadjen...izvali mu facu... hahahahahahaha
Ako je bio gej,ne bi me cudilo da bi bio sa tim prasetom,s obzirom kakava mu je bila bivsa zena
Ako je to bio(a 10000% nije) svo moje divljenje prema njemu i sve to bi palo u vodu...
Debi jeste imbecil ali ju je izabrao zato sto izgleda plodno, mogla bi da mu rodi jos 10 komada, ali necemo da vredjamo bez nje ne bi bilo Princa i Paris a svi ih puno volimo jer su oni Majklovo najvece blago... Inace taj lik je rekao kako su kad su se prvi put videli pricali o svojim uzasnim detinjstvima i Majkl je zaplakao pa ga je ovaj zagrlio i vec tada je znao da je to bilo vise od prijateljskog zagrljaja...A onda ih je dermatolog zatekao u ordinaciji i Majkl je bio bez kosulje... Hahahahahahahahaha
Ma gde Majkl gej to je najvece sranje... To mu je odvratno... Izvali mu facu ovde... Totalno je zgadjen...
http://img402.imageshack.us/img402/3785/michaeljackson124.gif
Zato jer je MJ dio mene,a ja nisam gej..Shvatas?zasto bi palo u vodu ?
ne vidim razlog ako je Majkl dobra osoba kakve veze ima da li je za "nju" ili za "njega" ?![]()
O Boze, sto se nijesam rodio negdje tamo sedamdesetih![]()
Jeste pomalo,ali je istinito..Nasla se zena na pravom mjestu u pravo vrijemekako ovo okrutno zvuci
![]()
kako ovo okrutno zvuci
![]()
Inace imam taj snimak na dvd-ju "making Of Stranger in moscow" i bas su se dugo islikavali![]()
Zato jer je MJ dio mene,a ja nisam gej..Shvatas?
Mogao bih na vrijeme da uhvatim king Of Pop Magica stooooo
neki poseban razlog ili ?
sto je okrutno za zenu reci da je plodna???? zar to nije pozitivna odlika...?? On je tada i trazio zenu koja bi bila pogodna da mu rodi decu... to mu je bilo najbitnije...
a stooooo
neki poseban razlog ili ?
Nabaviokupio a ?![]()