Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dodao sam anketu za temu! Glasajte za omiljeni album! :mrgreen:
Imate višestruki izbor, možete da glasate za više albuma, ograničite se recimo na tri.
Baš me interesuje koji album će da pobedi.

ma sve smo mi erocki zaljubljene u MJ :zcepanje:... Drago mi je sto jos neko sem mene to priznaje....

Ja ne znam kako se zovu Prisoner, Thriller, Baby Jane, Jacksonka...

Nikola, drago mi je. :bye:
Možemo da se zovemo po imenima što se mene tiče, mada, stvorićemo konfuziju.

Ja sam sada scared of the moon...:sad2: miss him

Scared Of The Moon mi je omiljena neobjavljena, uz We've Had Enough.
(Zapravo, obe su objavljene na The Ultimate Collection.) :D

Al polako. Nemojte da se svadjate. I smirite se malo. Nije to samo njegova tema vec NASA,nemoj da se ljutis za ono za smajlije buduci da je to rekao samo iz razloga da ne bude spam. I daj prestanite vise JOS SAMO JEDNA DISKUSIJA I...

:pop2:
Hteo sam da budem dobronameran. MITM trenutno ima najviše poruka na temi, duplo više od mene.
A vi odlučite od koga ste saznali više informacija...

Ne zna da radi nista osim da MESA DUPETOM :zcepanje: ...

recite mi vise za te slike... bre :evil: kako da ih stavim da budu normalne?! :p

Ne moze da bude ista velicina slike kada je dodajes preko URL-a sa neta i kada je dodajes sa racunara :)

I ja kada dodajem sa racunara budu male ali kliknes na njih kad ih postavis pa se malo uvecaju ;)

Slike koje je Tamy postavljala su sa neta a ne sa kompa zato su i velike ;)

:pop2:
Hteo sam da budem dobronameran. MITM trenutno ima najviše poruka na temi, duplo više od mene.
A vi odlučite od koga ste saznali više informacija...

Pa ne dolazimo mi ovde svaki dan da bi samo naucili nesto (cak ni u skolu ne idem svaki dan da bih naucio nesto novo nego i da se malo relaxiram sa drustvom) ... tako isto i ovde ...

nekada iznesemo neke nove podatke (mada su svi vise manje stari :lol:) ali ja licno a verujem i ostali dolaze na ovu temu radi zabave, druzenja, "ubijanja" dosade etc.

Aaaaa vidim ja sta je tebi trn u oku ... sto imam vise postova od tebe ... pa kako sam glup nisam odmah skontao ... tek kada nam je neko pokazao onu listu koliko je ko pisao ti si onda prokomentarisao da ja imam viska komentare c c c c sram te bilo ljubomorko :plez:

Ne moze da bude ista velicina slike kada je dodajes preko URL-a sa neta i kada je dodajes sa racunara :)

I ja kada dodajem sa racunara budu male ali kliknes na njih kad ih postavis pa se malo uvecaju ;)

Slike koje je Tamy postavljala su sa neta a ne sa kompa zato su i velike ;)

Ajde Manu i tebi da kazem. Ides na www.imageshack.us i mozes istu sliku da browse sa kompa i da je stavis na temu. Msm samo ja to znam. :zcepanje: Salim se.

I imas i vise postova od mene. Al sticicu te ja videces.:manikir:

Ova predzadnja slika na kojoj je isplazio jezik mi mnogo ali mnogo lici na sliku Ajnstajna ! :eek:

ajnstajn-1.jpg

Inace kada se slikao za ovu sliku Ajnstajn je rekao da se ruga covecanstvu :eek:

Ajde Manu i tebi da kazem. Ides na www.imageshack.us i mozes istu sliku da browse sa kompa i da je stavis na temu. Msm samo ja to znam. :zcepanje: Salim se.

I imas i vise postova od mene. Al sticicu te ja videces.:manikir:

aha :hvala:
znao sam da to ensto moze preko imageshack ali nisam znao kako se radi ... :)

Da me ti prestignes i nekako bih preziveo ali da me Thriller prestigne ... tada bih se vec morao raspisati ali zesce :mrgreen:

Back