dangerousPyt
Zainteresovan član
- Poruka
- 332
Nema me par dana, a vi vec ispisali celu jednu temu i shpartate drugu
Da je MJ ziv bio bi ponosan na vas![]()
nego sta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svima
jel bilo nesto zanimljivo u poslednja 3 dana da ne citam za dzabe?![]()
naravno da se nisam pokajao
ajd sad ti zovi neke svoje prijatelje sa fb-a da nam se prikljucemoras bar dva frenda ubediti da dodju
![]()
samo ne zovi muskarce...prave mi konkurenciju na temi
Ne cita veruj mi !
Ja mislim da se svaki administartor ovog foruma moli Bogu da samo nasu temu ne dobije za nadgledanje
Zao mi nesto ovog naseg administatora Limuntusa![]()
Da podjemo malo u istoriju:
Capitol Hill, 30.03.2004.
izvor: MJJsource.com
Michael Jackson: "Zadovoljstvo mi je što sam ovdje i što vidim neke od vas koje već dugo poznajem, kao i da upoznam one koje do sada nisam imao zadovoljstvo upoznati. Poštujem ono što ste uradili i što nastavljate da radite - povećanje svjesnosti na one koji nemaju glas. Svi ste vi stekli veliku snagu/moć, koju sada koristite kako bi pomogli drugim ljudima.
Zahvaljujem vam se na vremenu koje ste, i pored svojih obaveza, odvojili da se danas ovdje sastanemo. Smatrao sam prikladnim da provedem par minuta sa vama, onima koji su davali prioritet za poboljšanje života i ovdje u Americi i van nje. Ja vas ohrabrujem da nastavite raditi na pitanjima kao što su AIDS, zdravstvo, obrazovanje i nezaposlenost.
Ja sam u ovom gradu ove sedmice jer dobijam priznanje od "Zajednice supruga afričkih ambasadora." Iako sam duboko počastvovan ovim priznanjem, mnogo je značajnije za mene da pomognem u povećanju svjesnosti o onome što se dešava na sestri našeg kontinenta - Africi, i da u radu zajedno sa "Zajednicom supruga afričkih ambasadora" pomognem da se zemlje u Africi oslobode ovih problema.
Već mnogo godina posjećujem Afriku i davao sam novčane priloge kako bi pokušao pomoći da se bar neki uslovi života tamo poboljšaju. Ipak, još uvijek 9000 ljudi u Africi dnevno umire od AIDS-a. Još uvijek djeca u toj zemlji preplavljuju sirotišta; postoji tako malo škola da mnogo djece nije obrazovano; mnogi gladuju i umiru od bolesti za koje mi jednostavno uzmemo aspirin. Mnoga životna zadovoljstva koja mi podrazumijevamo: vodu, struju, puteve, toalete, krevete i hranu...su snovi za većinu naše afričke porodice. Znam da će mnogi od vas nastaviti sa upućivanjem na ovaj problem i borbom za ulaganje sredstava u Afriku. Želim da znate da ću uraditi sve što mogu kako bih vam pomogao u toj borbi."
Washington D.C., 01.04.2004. - Michael Jackson - priznanje za humanitarni rad u svijetu, posebno u Africi
izvor: MJJsource.com
Nakon što se zahvalio svim ambasadorima i njihovim suprugama iz 51 države članice "Zajednice supruga afričkih ambasadora," Michael je nastavio:
""Zajednica supruga afričkih ambasadora" sa članovima predstavnicima 51 nacije, je osnovano prije 26 godina. Misija ovog udruženja je pomoć djeci u svim državama članicama.
4. juna, ovdje u Washington-u, ova zajednica će organizovati gala prijem , a sav prihod će ići za pomoć djeci sa invaliditetom. Ja ću ih podržati u njihovom naporu 100% i ohrabrujem sva vas da uradite isto.
Posljednjih nekoliko dana imao sam sastanke sa članovima kongresa. Juče, nekoliko ambasadora nam se pridružilo u diskusiji o tome kako svi možemo raditi zajedno da bi se pobijedila epidemija AIDS-a, siromaštvo i riješili drugi bitni problemi naše afričke porodice. Za mene je veoma bitno da pomognem u povečanju svjesnosti na ove probleme i prikupljanju finansijskih sredstava za Afriku. Statistike su zapanjujuće - 9000 ljudi dnevno umire od AIDS-a; djeca preplavljuju sirotišta; još uvijek ima tako mnogo onih koji gladuju i umiru od bolesti za koje mi jednostavno uzmemo aspirin. Kao što govorim već cijelu sedmicu - mnoga životna zadovoljstva koja mi podrazumijevamo: voda, struja, putevi, toaleti, kreveti i hrna, su snovi za mnoge u Africi. Ovo se ne može nastaviti.
Mi moramo iskoristiti sve izvore koje imamo, da bi zajedno pobijedili ove probleme. Nekoliko članova kongresa je obećalo njihovu podršku u našim naporima, tako što će nastaviti sa pokušajima da se poveća svjesnost američkog naroda na probleme, i nastaviti sa traženjem finansijskih sredstava za programe u Africi.
Još jednom hvala "Zajednici supruga afričkih ambasadora" za sve što radite, ja sam počastvovan ovom nagradom. I, dozvolite mi da kažem, vi imate prijatelja u Michael Jackson-u."
naravno da se nisam pokajao
ajd sad ti zovi neke svoje prijatelje sa fb-a da nam se prikljucemoras bar dva frenda ubediti da dodju
![]()
samo ne zovi muskarce...prave mi konkurenciju na temi![]()
Ima i Bad Short FIlm ?
Dodao sam ga na listu za potencijalno skidanje sa neta![]()
Što bre postvi ovu sliku?Ovo mi je jedna od najgorih!
Jebbem ti šminkere! Katastrofa!![]()
Što bre da ih ne zove? Baš nam fale muški fanovi...
Ove ženske kad se raspišu o zlatnim pantalonama treba im neko da ih smiri...![]()
Evo sada gledam intervju sa Oprom i vidim da Opra spominje neku knjigu koju je izdala LaToya i u kojoj je pisala valjda neke neistine ... o cemu se radi ?
P.S. na zidu sobe u kojoj je radjen intervju sa Oprom stoji jedna lsiak ... cini mi se da je na slici Majkl i preko leve ruke drzi neko crveno platbno ... zna li neko o kojoj slici se radi ? Da to nije ona slika koja je skoro negde prodata na aukciji ?
Neeee nemas ti konkurenciju![]()
E slusam sad J5-Can i see you in the morning oce mi neko reci sa kog je to albuma nemogu da se snadjem.![]()
Što bre da ih ne zove? Baš nam fale muški fanovi...
Ove ženske kad se raspišu o zlatnim pantalonama treba im neko da ih smiri...
Ne, ne, ne, ukoči malo! Ne postoji.
Tako je MJ zvao svoje spotove - "short films".
Ima samo Dangerous - The Short Films sa svim spotovima iz te ere, mada su mogli da izbace i za Bad DVD sa spotovima.
Hhaaha..bas zbog toga sam i stavioŠto bre postvi ovu sliku?Ovo mi je jedna od najgorih!
valjda je sa treceg albuma, produced by The Corporations & Hal Davis (1970)
Ja sam je citao..Mocna je i zanimljiva..ne bih rekao da ima nesto neistinito..napisala je knjigu Growing Up in the Jackson Family, pisala o svim chlanovima, ljubomori izmedju njih i josh neke "shokantne" stvarcice.. tako bar pishe na netu...
Majkl je Opri rekao da ne moze da govori ni o chemu napisanom u knjizi jer nije citao... "thats the honest truth".. a u onim tel. razgovorima sa onom Glendom, citira neke delove knjige i govori o istoj ... busted!
Što bre postvi ovu sliku?Ovo mi je jedna od najgorih!
pa i vi uvek mozete da se ukljucite u konverzaciju o zlatnim pantalonama... sigurno imate neki komentar...
i ja ove long versions spotova zovem short films... tako mi lakse i lepse... ima da se kupi dvd sa tim dugim verzijama za 1500 din u mamutu i city records-u (Bad long, twymmf long, BoW long, Remember the time, thriller + rock with you, billie jean, DSTYGE, heal the world i beat it)... zove se greatest short films in HIStory...![]()
Ovo sve ima u City Records-u?
aaaaaaaaaaaaaa kad cu doci u BG
I u Mamutu?!! Tamo nije bilo nista kad sam ja gledala prosle godine.
Tamyce ni ovu sliku ne vidim.![]()
LEPOTA JE U OKU POSMATRACA...
"Eyes are blind, you have to look with a heart. What's most important is invincible."
pa da... Sta si gledala kad sam postavila slike mojih DVDjeva? to je sve na jednom DVDju...![]()