Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Muzicka mafija postaje sve vece i vece zlo. Oni odredjuju sta ce biti najslusanije, i prvo na listama, malo izreklamiraju i ljudi to prihvate. Smetalo im je to sto je MJ planirao da se vrati na scenu, jednostavno ti u koje su dosta ulozili ne bi vise bili u centru paznje i automatski bi izgubili dosta. :tiganj:

We can turn this world around, and bring back all of those happy days.
Put the troubles down.

Michael+Jackson+Rare+DTD+Bad+Era.jpg

Rare-michael-jackson-19897355-744-733_la-1.jpg

mj.jpg

mj4-630-1.jpg

Michael_Jackson_1996.jpg

20090626_michael_jackson_33-1.jpg

michael-jackson-on-stage.jpg

2750850.jpg

Men_Male_Celebrity_Michael_Jackson_Micha-1.jpg

Moze li neko ostani ravnodusan na ovo izvodjenje?Publika,atmosfera,koreografija...emocij a.Svaki pokret uskladjen sa perfekcioznoscu zvuka..svaki korak odraz njegovog umjetnickog nadahnuca..i nikada nije isto...
Mislim da se svi mi ponekad osjetimo kao "Stranger In Moscow"...

Pa jeste... A sad sam ga slusala da kaze da to nije tacno... Mozda je shvatio da ne vredi da prica protiv Majkla. Da ne moze to da mu da slavu. Pa je onda rekao da nije tacno, ne bi li se oprao...

http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kejti-peri-izjednacila-rekord-majkla-dzeksona/10817.phtml

"Američka pevačica Kejti Peri postala je prvi ženski izvođač čijih je pet numera sa istog albuma dospelo na prvo mesto liste najprodavanijih singlova u SAD, čime je izjednačila rekord koji je dosad držao Majkl Džekson.
Džekson se, međutim, sa svojim pesmama na prvom mestu top liste zadržao "svega" sedam nedelja, dok se Kejti Peri na toj poziciji nalazi već 18 nedelja."

Nista idiotskije nisam cula vec dugo! Mislim, devojka je uzasno dosadna (moj ukus, o ukusima ne vredi raspravljati)! Ke*a mi se!

Back