Gaga_
Aktivan član
- Poruka
- 1.111
Evo malo da se osvezi tema! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kejti-peri-izjednacila-rekord-majkla-dzeksona/10817.phtml
"Američka pevačica Kejti Peri postala je prvi ženski izvođač čijih je pet numera sa istog albuma dospelo na prvo mesto liste najprodavanijih singlova u SAD, čime je izjednačila rekord koji je dosad držao Majkl Džekson.
Džekson se, međutim, sa svojim pesmama na prvom mestu top liste zadržao "svega" sedam nedelja, dok se Kejti Peri na toj poziciji nalazi već 18 nedelja."
Nista idiotskije nisam cula vec dugo! Mislim, devojka je uzasno dosadna (moj ukus, o ukusima ne vredi raspravljati)! Ke*a mi se!
Ma, pusti, novine pišu svašta.........Kako je ona stigla Majkla?Zasto niko ne reaguje?

Hiljade obožavalaca Majkla Džeksona udružilo je svoje snage kako bi lobiralo da se otkaže koncert u njegovu čast koji je zakazan za 8. oktobar, prenele su danas agencije.
![]()
U otvorenom pismu organizatorima koncerta ''Majkl zauvek'', članovi fan klubova u koje je učlanjeno na hiljade Džeksonovih sledbenika u Evropi, Australiji, Kini i Rusiji, navode da postoji mnogo razloga za odlaganje ovog događaja.
Oni su kao razloge naveli da postoji nedoumica gde će ići novac od prodaje ulaznica za koncert, vreme koncerta, kao i suđenje Džeksonovom lekaru za ubistvo pevača iz nehata.
Ovo pismo je potpisalo oko 80.000 članova ''M-Džej-Džej'' (MJJ) zajednice i oko 30 članova drugih fan klubova.
''Molimo vas da shvatite da je ovaj koncert osuđen na propast... Uradite pravu stvar i otkažite omaž u Majklovu čast'', piše u otvorenom pismu koje je postavljeno i na ''Fejsbuk'' stranici grupe protiv koncerta ''Majkl zauvek''.
Osnivač zajednice ''M-Džej-Džej'', Geri Tejlor rekao je Rojtersu da većina obožavalaca Majkla Džeksona misli da će koncert biti ''katastrofalna greška''.
- Ne mislimo da bi taj koncert bio ono što bi Majkl želeo - dodao je on.
Džeksonova braća Džermejn i Rendi takođe su protiv organizovanja ovog koncerta sve dok traje suđenje Majklovom lekaru Konradu Mareju, koji je optužen da je odgovoran zato što se pevač predozirao anestetikom propofolom, što je dovelo do njegove smrti u junu 2009. godine.

Danas je u Višem sudu u Los Anđelesu započelo preliminarno saslušanje Konrada Mareja, doktora koji je optužen za smrt kralja popa Majkla Džeksona.
![]()
Pop pevač Majkl Džekson već je bio mrtav kada je njegov kardiolog Konrad Marej pozvao hitnu pomoć, izjavio je tužilac u uvodnoj reči na pretresu koji je danas počeo u sudu u Los Andjelesu i od koga zavisi da li će Marej biti optužen za ubistvo iz nehata.
Tužilac Dejvid Volgrin je kazao da postoje dokazi da je Marej, takodje, pokušao da sakrije činjenicu da je slavnom pevaču dao snažni anestetik "diprivan" kada je telohranitelju naložio da pokupi i skloni sav medicinski pribor.
"Mi ćemo kroz svedočenja stručnjaka pokazati da je Majkl Džekson umro u spavaćoj sobi pre nego što je stigla hitna pomoć", rekao je Volgrin, dodajući da je Marej čekao najmanje 21 minut pre nego što je pozvao pomoć.
Samoproklamovani kralj popa je umro 25. juna 2009. i tužioci tvrde da mu je Marej ubrizgao smrtonosnu dozu "diprivana" i još nekoliko sedativa u spavaćoj sobi Džeksonove iznajmljene vile.
Tužilac je dodao da je utvrdjeno da je Marej Džeksonu davao "diprivan", anestetik koji je namenjen za upotrebu u bolnici, šest noći sedmično čitava dva meseca pre nego što je preminuo.
Marejev advokat Ed Černof nije hteo da iznese uvodnu reč.
Pretresu su prisustovali Džeksonova majka Ketrin, sestra La Toja i brat Džermejn, a ispred sudnice su se okupili njegovi fanovi.Na osnovu saslušanja, koje će trajati dve nedelje, Majkl Pastor, sudija Višeg suda u Los Anđelesu utvrdiće da li postoji osnova za suđenje pred porotom.
Tužilaštvo namerava da izvede ukupno 30 svedoka, uglavnom medicinskih stručnjaka, kako bi dokazalo Marejevu odgovornost za smrt pevača koji je preminuo krajem juna 2009. usled prestanka rada srca, koji je prouzrokovala prevelika doza anestetika.
![]()
Konrad Marej se na sudu izjasnio da nije kriv, a ukoliko dođe do suđenja, njegova odbrana će pokušati da Džeksonovu smrt prikaže kao samoubistvo.
Pevačev lični lekar već je priznao da je Džeksonu ubrizgao malu količinu anestetika propofola kako bi mu pomogao da zaspi u noći kada je umro, ali tvrdi da doza koju mu je dao nije bila dovoljna da ga ubije.
Pretpostavlja se da će u svojoj odbrani Marej navesti da je Džekson sam sebi dao veću dozu leka, kada je on nakratko napustio prostoriju.
S druge strane, tužilaštvo će insistirati na nelegalnoj upotrebi anestetika koji se sme davati samo u sklopu priprema za operaciju u bolnici.
Ukoliko dođe do suđenja i porota ga proglasi krivim Marej će izgubiti lekarsku licencu a dobiće i četiri godine zatvora.
Milos
Utorak, 04. 01. 2011. 21:38h
neregistrovan korisnik
Glavno pitanje koje je postavila Majklova najbolja drugarica Karen Fay:zasto su se tek sad nasle pesme Beatlesa na i-tunu?Dovoljno!Posle Majklove smrti,a znamo da je on vlasnik tog kataloga!On je to cvrsto drzao 25 godina,al azdaje su nazalost bile jace!Rip,MJ!
Na suđenju nekadašnjem lekaru Majkla Džeksona biće predstavljene i fotografije sa autopsije slavnog pevača. Ove slike, kao i delovi dokumentarnog filma "This Is It", biće izneseni pred porotu na zahtev tužilaštva, kako bi dokazali da je Džekson bio zdrav samo nekoliko dana pred smrt.
![]()
Na jednoj od fotografija Džekson će biti prikazan u bolničkoj pidžami, a na drugoj će biti nag, sa nekim delovima tela koji će biti zamagljeni.
Odbrana lekara Konrada Mareja zahtevala je da se ove fotografije ne prikazuju, jer bi samo izazvale emotivnu reakciju porote, ali sud je odlučio da su one ipak relevantne za nastavak procesa.
Konrad Marej je optužen da je Majklu Džeksonu dao preveliku količinu lekova koji su doveli do njegove smrti.
"Ovo je ubistvo i mi se nećemo pretvarati da nije ubistvo", rekao je tužilac Dejvid Volgren.
On je dodao da je svestan da će suđenju prisustvovati i članovi porodice Majkla Džeksona, zbog čega će fotografije biti odabrane s merom, bez uznemirujućih prizora.
Na suđenju će biti prikazani i delovi filma "This Is It", kojim su zabeležene pripreme za seriju koncerata koje je Džekson planirao da održi u Londonu. Među njima je snimak pesme "Earth Song", za koju optužba tvrdi da je poslednji snimak koji je Džkson napravio pre smrti.
00:45
Ne znam da li sam umislio ili je ovaj deo na pocetku neke Majklove pesme ?
I koje ako jeste posto ne mogu da se setim ....

"Jacksoni skup se otkazuje. Razlozi su poprilicno jasni... Fanovi su ne zainteresovani oko skupa tako da dzabe da se nas 5-6 okuplja. Izvinite nije do mene al je SRAMOTA."
HVALA
Konacno neko![]()
Pa to sam cekala, da neko sem mene odreaguje .
Uzas, kakvo poredjenje
Da sam ja iz Beograda, prisustvovala bih...