Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Najtraženiji pojmovi u 2009. godini

Kompanija Yahoo je objavila rang-listu najčešćih termina i izraza koje su korisnici njenog pretraživača koristili u 2009. godini.

Rang-lista pokazuje da su korisnike interneta najviše zanimale vesti o smrti muzičke legende Majkla Džeksona ( i njegovom životu uopšte) tako da je termin “Majkl Džekson” zamenio na prvom mestu rang-liste termin “Britni Spirs” koji je to mesto zauzimao u prethodne četiri godine.

Michael%20jackson%20(25th%20May%202005).JPG

“Smrt Majkla Džeksona je postavila nekoliko rekorda na Yahoo-u. Prenos njegove komemoracije je bio najgledaniji prenos preko interneta u istoriji Yahooa, sa više od pet miliona gledalaca”, navodi se u saopštenju kompanije.

Drugo mesto na listi zauzela je knjiga Twilight i istoimena TV serija o vampirima, dok se na trećem mestu nalazi termin “WWE”, što je skraćenica termina “World Wrestling Entertainment”, a za pretraživanje su je koristili ljubitelji američkog rvanja.

Dalje, slede termini “Megan Fox”, “Britney Spears”, “Naruto” (japanski serijal crtanih filmova), “American Idol”, “Kim Kardashian” (američka glumica, model i TV lice), “NASCAR” i “Runescape” (popularna računarska igra za više igrača koja se igra preko interneta).

U saopštenju se navodi da su u 2009. korisnici u mnogo većem broju nego ranijih godina za pretraživanje koristili pametne telefone i druge mobilne uređaje. Prvo mesto na listi pretraživanja koja su obavljena na taj način zauzima termin “Megan Fox”, a slede “Mobile Games”, “Michael Jackson”, “Movies” i “Rihanna”.

Izvor: Mikro.rs

U sklopu 'Venecija' hotela u Las Vegasu, postoji i ona radnja 'Regis Galerie' u kojoj je Majkl kupovao sve i svasta po 'bogovskim' cenama :)
E u toj radnji je bio moj drug iz razreda i doneo mi njihovu podsetnicu jer kaze da se u toj radnji hvale kako je MJ kupovao kod njih :lol:

http://www.regisgalerie.com/

Dokaz koliko se hvale time je sto se na pocetnoj stanici sajta nalazi snimak kako Mj kupuje u toj radnji :)

Biznis k'o biznis :)

Ne mogu da dobijem Thriller singl jer zivim u inostranstvu pa je postarina velika a taman sam se bio ponadao da cu konacno dobiti neku MJ stvar :sad2:

Inace to sam nasao od neke cure iz Srbije da kupim pa ako neko zeli mogu vam dati broj ako nekoga interesuje kupovina

Will.I.Am: "Novi 'Michael Jackson album' je jako loša ideja."

Frontmen Black Eyed Peas smatra da najavljena kompilacija neobjavljenih materijala 'Kralja popa' ne bi trebalo da bude objavljena...

Kako piše britanski Guardian, "konačno je neko imao moralnu snagu da kritikuje veliki biznis i da zaštiti zaostavštinu Michael Jacksona" - i to je upravo autor koji stoji iza jednog od najvećih savremenih hitova, pesme "I Gotta Feeling" grupe Black Eyed Peas. Will.I.Am, koji je i sarađivao sa Jacksonom pre njegove smrti, je u intervjuu za agenciju Associated Press kritikovao planove da se objavi najavljeni album (kao i još devet takvih izdanja) sa do sada neobjavljenim i nezavršenim snimcima pokojnog "Kralja popa".

"On nikada ne bi želeo da se to uradi na ovakav način. " - kaže Will.I.Am o Jacksonu. Nastavlja i o ljudima iza ovog projekta: "Prokleti paraziti! Mislim da to nikada ne bi trebalo da se objavi. Kako da se objavi Michael Jackson, kada Michael Jackson nije tu da da tako nešto odobri?... To je loše."

Pevač, pesmopisac i producent je rekao i da smatra da su on i Jackson bili prijatelji, kao i da je pokojni pevač zaista bio perfekcionista i čovek koji se lično brinuo o svakom aspektu svojih snimaka. "Sada, kada on nije deo tog procesa, šta oni misle da rade? Zašto bi iko snimke objavio na taj način?"

Will.I.Am je prvi put sarađivao sa Jacksonom na izdanju koje je obeležavalo 25 godina od objavljivanja albima "Thriller", 2008. Za tu priliku je uradio remikse pesama "The Girl Is Mine", "Beat It" i "Pretty Young Thing". Kasnije se zajedno sa imenima kao što su R Kelly, Ne-Yo i Akon pridružio grupi od nekoliko muzičara koji su radili na Jacksonovom "povratničkom" albumu, koji nije dočekao da bude završen i objavljen. Nedavno je Jacksonov menadžer Frank DiLeo naveo i Will.I.Am-ovu pesmu kao jednu od onih koje će biti uvršćene u prvu iz serije od čak deset kompilacija neobjavljenih i nezavršenih snimaka, koja će se pojaviti u novembru. Ako je to tačno, frontmen Black Eyed Peas može da očekuje pravo malo bogatstvo od tantijema samo od te jedne pesme. To ga nije impresioniralo - na kraju je izjavio:

"Pa šta? Koliko još mogu da izvuku iz Michaelove energije? I šta nije dovoljno u onome sa čime je već doprineo svetu?"

:eek: Kao da sam ja pisala ...Ja sam od sada njegov fan :worth:

Znam da znate moje misljenje i znam da se niko sa mnom ne slaze (mozda neko delimicno) ali ja bih ne znam sta dala da se taj album ne objavi.

Majkl Dzekson je imao dosta nepravdi za zivota. Sada kada je mrtav i ne moze da se brani dal je moguce da mu u zadnjih godinu dana toliko kaljaju uspomenu na njega brojnim lazima zasnovanim samo radi koristi...tu mislim i na silnu decu koja nicu i tvrde da su njegova, njegova porodica uopste ne vodi racuna o njegovoj deci , ja kad god pogledam klipove na youtube kako ih porodica snima i kako poziraju, pomislim ovo kao da su deca Jelene Karleuse :roll:
Ovo se nadovezah po pitanju nepravde ali kada je MJ u pitanju ima je na pretek kao sto rekoh i sada kad je mrtav.

* Cesto puta sam pomislila sta bi da moze da ozivi rekao ili trazio...

99,9% sam ubedjena da bi to bilo Cuvajte mi decu molim vas ... i Dragi fanovi nemojte kupovati taj cd, to nisam ja...oni su samo zli...

Sto je najgore imajuci u vidu da se danas sve meri onim sto je najgledanije na youtubu ili sto se najvise forsira, dakle najgore od svega je sto ce mlade generacije (a verujem i starije) nazalost da ga upoznaju kroz ovaj album i posto ce biti forsiran tako i ostati upamcen ...
:dash:
To je tako velika nepravda....osim sto ovaj album nije on uradio jer album i ako je bio u pripremi ni govora da je bio gotov, onda zanr muzike se promenio,....jaooooo kako mi je krivo .... dal je moguce da je nekome toliko nepravde sudjeno?

Dok je bio ziv zadnjih 16godina je bio poznat kao pedofil,ludak -jer su drugi tako hteli, ...decu je obozavao zbog njegove sudbine koja ga je uskratila za detinjstvo, a za muziku je ziveo, da je stvara , interpretira,....on i samo on ...

Koja ironija , da ne poverujes bas po onome sto je najvise voleo i do cega mu je najvise bilo stalo zadaju udarac...

Kao sto napisah znam da ne delite moje misljenje ali ja jednostavno moram ovo da napisem, ...ovo je za mene srazmerno bas poput tih laznih optuzbi - N e p r a v d a

Back